Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canim menune biraz salata sebze eklemeye calis cok karbonhidrat agirlikli yiyosun o da doyurmaz zaten 🤷🏻
Haftasonu malum hepimiz evde olunca biraz kaçıyor ama haftaiçi düzene giriyorum genelde. Bu hafta regli olucam onunda biraz etkisi var. İnşallah tartı öncesi olurum da tartıda fazla gelmem

Sabah 10:00
1,5 dilim uno denge
1 yumurta peynir zeytin
Domates salatalık maydanoz dereotu
2 ceviz

ara
Mandalina
Yarım muz

akşam 16:00
Hamsi tava bolca salata
1 dilim beyaz ekmek

ara petibör biskivü kaç tane bilmiyorum
Eti hoşbeş 4 tane 2 tanede cips

2 lt su
Bolca şekersiz çay

3 mil leslie

El_Em El_Em Mehfam Mehfam belmayne belmayne
Orticim her şey güzel gidiyormuş kiii kaçamaklar girmiş araya. 😊

Günaydın kızlar cumadan itibaren okuyacağım mesajları şimdi :KK70: laptop u açmadan okumak istemedim telefon ekranı küçük kaçırdığım şeyler oluyor :KK75:
Namaria Namaria cıım barbom son 3teeee :rolleyes::KK68: emir napıcak bugün bakalım :KK76:
ay evet haketti ama :) ben özgülü de seviyorum bugün kim giderse üzülücem :110:

Kizlar size bir mujdem var
Ben yillar sonra 31 kilo vermeme muteakip kendiligimden regl oldum 😍💞🙈🤲🏻
Annem sevincten agladi ben inanamadim sizle de paylasmak istedim çok şükür bin şükür Rabbime bu gunleri de gördük 🤲🏻
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak kuzu inositolun faydasi kilo vermeyle beraber oldu sonunda 😍
Allah razi olsun senden de tüm arkadaslardan da 💞🤩
Oyyy canım beniiim nasıll sevindiiimmm :KK71:maşallah yaaa 80leri de gördün artık :KK59: kız benden önce 50lere ulaşıcan :KK70:
belmayne belmayne cim de dua etmiş bak Allah ondan da razı olsun :KK22: senden de razı olsun kuzum beniim oy oy oy aşk pıtırcığım bitanem :KK200:
Kaç ayda gitmiş olduu 31 :rapci:

ay evet haketti ama :) ben özgülü de seviyorum bugün kim giderse üzülücem :110:
baklava bile açtı yaa :rolleyes: haketti tabiii ama kim giderse geleceği parlak sonuçta üzülmeye gerek yok canım çok da izleniyor çünkü yarışma.Bi youtube kanalı açıp tarif paylaşsalar bile yeter.Elenenler bile izleniyor düşün :KK70:

X