Kalbim kadar temiz sütunlar
Spor tablosu
18 - 24 Aralık
Haftanın spor tablosu 1181 puan ileNamaria 1. Tebriklerr kendisine bu hafta bir rakip çıkmalı bence
vee grup olarak 1.ise NO KİLO kızları tebriklerr
Eki Görüntüle 2748316
Ayyy ortimORTAKLAR
18- 25 Aralık
- Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır
- Yazılan menüler mümkün mertebe karşılıklı yorumlanmalı daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır
- Menüde spor yok ise ortağını teşvik etmeli yüreklendirmelidir
- En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir
- Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır bir önceki hafta aktif olmayan ortak var ise sonraki hafta listeden çıkarılacaktır
@Pain Killer @amatordiyetci Namaria ummhnisa seyrekyagmur Nikinik @hawar @belmayne G gamzem23 @kirmizigitar yarimuhendis @Naz03 @Smr3535 nnurc
SONUÇ
Namaria ve ummhnisa tebriklerr kızlar +250 spor puanı ekliyorum
Eki Görüntüle 2748314
Kaptanim no kilo yes fit neye gore ayrildi ben bilmiyorum aydinlatir misin beni
Spor tablosu
18 - 24 Aralık
Haftanın spor tablosu 1181 puan ileNamaria 1. Tebriklerr kendisine bu hafta bir rakip çıkmalı bence
Eki Görüntüle 2748316
OrtimORTAKLAR
18- 25 Aralık
- Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır
- Yazılan menüler mümkün mertebe karşılıklı yorumlanmalı daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır
- Menüde spor yok ise ortağını teşvik etmeli yüreklendirmelidir
- En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir
- Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır bir önceki hafta aktif olmayan ortak var ise sonraki hafta listeden çıkarılacaktır
@Pain Killer @amatordiyetci Namaria ummhnisa seyrekyagmur Nikinik @hawar @belmayne G gamzem23 @kirmizigitar yarimuhendis @Naz03 @Smr3535 nnurc
SONUÇ
Namaria ve ummhnisa tebriklerr kızlar +250 spor puanı ekliyorum
Eki Görüntüle 2748314
Teşekkürler kaptanim
Spor tablosu
18 - 24 Aralık
Eki Görüntüle 2748316
Bi de kapuska yap miss bizde de var bu hafta lahanaEsim kocaaamaan lahana almis bugun bi tencere sardim kendime de corbasini yaptim 2 corbalik da buzluga attim bu hafta lahana corbasi haftasi ilan ettim gitsin kilolar insallah
Simdi ona pirinc bulgur bisi atmak lazim bu hafta ekstra dikkat edecegim zaten dun sabah guya kendime kucuk bi kacamak yaptim meger kucuk degilmis bugun tartida ogrendimBi de kapuska yap miss bizde de var bu hafta lahana
Eline saglik spor yapmis kadar olmuşsundur zatenAy ben sözde bütün eşyalarımı yerleştirmeyecektim ama dayanamadım yüreğim sıkıştı etrafı dağınık görüncebi de üzerine regl oldum spor yapacaktım serildim kaldım kalkamıyorum
Vallahi öyle oldu bugünEline saglik spor yapmis kadar olmuşsundur zaten
Olurmu canim nikte vardiBugün yolda olduğum içinde ancak fark ediyorum bildirimin hatalı olmuş böylemi yapıyorız canım bildirimleri ? Nickin yok fotoğrafta normalde geçersiz sayılması lazımdı ama + kiloda olduğun için lehimize bir durum yaratacak durumu bahar kaptana ileteceğz bu durumda hiç olmadı bugün beni üzme gününmüş meğer
Bizde de lahana var ben de yarin corbasini yapayimEsim kocaaamaan lahana almis bugun bi tencere sardim kendime de corbasini yaptim 2 corbalik da buzluga attim bu hafta lahana corbasi haftasi ilan ettim gitsin kilolar insallah
Evet canım bu hafta güzel iş çıkardık tebrik ederim sporda da 1.liği kimselere vermemişsin.
Canım yine güzel Bi menü sporda şahane benim 2 gündür iştahım çoook açık kendimi durduramıyorum resmen elim ayağım titriyor durmadan. Bu duruma Bi çare bulmam lazım.26 Aralik
10.30
2 ceviz 1 incir 1 tk tahin 1 sade kahve
13.50
8 yk pazi kavurma
6 yk salata 2 dilim eksi mayali ekmek
16.30
1 elma 8 badem 1 cb badem sutu
19.20
8 yk mantar sote
6 yk salata 2 wasa
Az once 2 ceviz
Su 2 lt
Spor 50 dk pump it up dance workout 150 p.
15 dk leslie 23p.
Topl. 173 p.
ummhnisa El_Em
Tamamen rastgele canım kişi sayısını dengelemeye çalışarak yeni arkdaşlar geldikçe ekleme çıkarma yapıyorum :) bir kriteri yok :)Kaptanim no kilo yes fit neye gore ayrildi ben bilmiyorum aydinlatir misin beni
Bende bugun yok kaptanim su doktorun yazdigi ilac mahvediyor beni kanepe uyumus kalmisim suan da vucudum uyusuk gibiWalkları beklerim hanımlar
Canim menune biraz salata sebze eklemeye calis cok karbonhidrat agirlikli yiyosun o da doyurmaz zatenCanım yine güzel Bi menü sporda şahane benim 2 gündür iştahım çoook açık kendimi durduramıyorum resmen elim ayağım titriyor durmadan. Bu duruma Bi çare bulmam lazım.
Yetiştiler bizeAyyy ortimseyrekyagmur eccük puanla kacirmisiz birinciligi
Kaptanim no kilo yes fit neye gore ayrildi ben bilmiyorum aydinlatir misin beni