Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canimm okuyunca cok sevindim
Daha buyuk bi motivasyon olamaz: kilo verdikce vucut kendiliginden iyilesiyor

Namaria gözün aydın canım aynı sorun bende de var işk kilo verdiğim zamandan kalma gecikmeler yaşadım olamadım ve marttan beri 6 7 ay regl olmayınca bu sene doktora gittim hiçbir sıkıntı yok dedi spordan hormonların baskılanabilir dedi ilaç verdi işte 3 aydır onu kullanıyorum çarşamba günü de benim randevum var bakalım ne diyecek

Canim gecmis olsun aslinda kilon cok iyi ama hormon bozukluğu bazen kiloya da bakmiyor insallah senin de guzel haberlerini aliriz bebim de 1 sene olmadigim oldu hep ilacla hep ilacla oldum polikistik over ve kilonun inanilmaz bi iliskisi var

Canim gecmis olsun aslinda kilon cok iyi ama hormon bozukluğu bazen kiloya da bakmiyor insallah senin de guzel haberlerini aliriz bebim de 1 sene olmadigim oldu hep ilacla hep ilacla oldum polikistik over ve kilonun inanilmaz bi iliskisi var
Ben kilomu verdim ondan sonra bozuldu düzenim gayet normal zamanında olıyordum doktor hiçbir şeyin yok gayet iyisin dedi polikistik over falan da yok hormonlar da gayet normal tek sebep olarak spordan dolayı hormonların baskılanmış olabilir dedi bakalım hayırlısı

Merhabalar herkese iyi haftasonlari
Herkesin maşallahı var bu grupta darısı başımıza
Ay ne güzel bı haber. bu kilo vsrya her türlü derdin kaynağı bende 20kilo verirsem astımdan kurtulacağına inanıyorum nedense ins başarabilirim

Z Zeze34 çok geçmiş olsun canım şuan iyi degilmi bebis

Kaptanim ben hedefime ulastim hatta solladim bile ondan mi carpi

18 - 25 ARALIK HEDEF SONUÇ TABLOSU

5.TAKIM ÜYELERİ
CUMA KİLOSU
HEDEF KİLOSU
SONUÇ
67,2
66,8
65.7
65.4
90.2
89.5
71,4
70.7
58.9
58.4
58.4
58
hawar
70.7
69.9
87,2
86.5
81
80.4
nnurc
67.45
66.7
66.2
65.5
80.8
80.5
57.8
57.4

Kızlar ben bugün biraz kötü başladım güne akşam hiç yemeden telafi olurmuki
Canım yememezlik olur mu
Çorba ve salata ile günü kapatabilirsin
Bol suyuda eksik etme sorun olmaz dikkat edersen üzülme dengele sadece 1 gün olmazsa 2 gün dengele oldu bitti

İnsallah duzelir canim senin de
Ay ne güzel bı haber. bu kilo vsrya her türlü derdin kaynağı bende 20kilo verirsem astımdan kurtulacağına inanıyorum nedense ins başarabilirim
İnsallah canim tabi ki duzelir kilo verince nefes yollari da düzeliyor

ORTAKLAR
18- 25 Aralık​
  • Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır
  • Yazılan menüler mümkün mertebe karşılıklı yorumlanmalı daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır
  • Menüde spor yok ise ortağını teşvik etmeli yüreklendirmelidir
  • En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir
  • Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır bir önceki hafta aktif olmayan ortak var ise sonraki hafta listeden çıkarılacaktır

SONUÇ
Namaria ve ummhnisa tebriklerr kızlar +250 spor puanı ekliyorum

Eklentiler

• IMG_20201226_183201.jpg
    67,7 KB · Görüntüleme: 17
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…