Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kizlar size bir mujdem var
Ben yillar sonra 31 kilo vermeme muteakip kendiligimden regl oldum
Annem sevincten agladi ben inanamadim sizle de paylasmak istedim çok şükür bin şükür Rabbime bu gunleri de gördük
@amatordiyetci kuzu inositolun faydasi kilo vermeyle beraber oldu sonunda
Allah razi olsun senden de tüm arkadaslardan da

cok sevindim canim

Tabiki de tartildim 1,5 kilo verdim bu hafta. Utancimdan yazamadim kaptan kesecek beni izin aldim vermedigim kiloyu verdim
Protein diyeti sagolsun
Çookk güzel canım ya. Neymiş bu sihirli protein diyeti. Bizimle de paylaş sırrını
Kolay gelsin canım. Üniv en güzel yılları insanın. Kısmetinize bu düştü.
Allah beterinden saklasın diyelim
Canim ben ekim sonu geldim 2 ay oldu
Senin kilonda cok cok iyi 11 kilo canim
Ben de Ekim başı gelmişim canım. 8,5 kilo gitmiş. Toplamda da 12,5 kilo
Daha fazla olur diye düşünüyordum ama çok şükür buna da
Ertelenme gibi birşey yok canım sadece cuma sabahı yerine Perşembe sabahı olabilir mi diyeceğiz henüz sorulmadı :)
Eşim de yılbaşı için yemek planları, stokları yapıyor Dedim ki yılbaşı perşembeye geliyor ben yiyemem. Olsun cuma yeriz diyor maksat yemek yani
Haklisin canim katı bir dusunce gibi gelebilir diye aciklama yaptim paincim yanlis anlamasin diyo yoksa ben de boyle dusunuyorum
Yok canım katı değil bence.
Perşembe oğluma kurabiye yaptım. Akşam eşimin canı lavaş çekti. Bir de lavaş yaptık. Evdeki kokuyu düşün Eşim bir lokma ye dedi. Dedim mübarek perşembe akşamı sen bana bunu nasıl teklif edersin
Ödül olayında da ben de senin gibi düşünüyorum. İnsan nefsine engel olamıyor bazen. Ama ödül değil de kaçamak demek lazım. Ödül olan düzgün beslenme bence de
Sağol canım ders yapmamı istemiyor daha 21 aylık ilgimi çekmek için çekyatta zıplıyordu ben durdurup gidene kadar düştü. Ayak bilegi çıkmış. Ucuz atlattık
Çok geçmiş olsun canım ya
Kıyamam kuzuya
Çocuklar çabuk iyileşir ama. Hemencecik atlatsın inşallah
Oyy ne zor zamanlardan geçiyoruz. Benim oğlumu da sabah babası dışarı çıkartmaya çalışıyor. Sitenin içinde biraz gezelim dediler. Hastalık bulaşır çıkmak istemiyorum diyor
Oyy canım müjde buna denir işte. Daha önce ilaçsız regl olmayı çok istediğini söylemiştin. İnanır mısın dün aklıma gelmiştin ve dua etmiştim sana bu konuda. Ne güzel tevafuk olmuş
Çok çok sevindim

cok sevindim canim
Cok tesekkurler canim hala inanamiyorum gidip gidip komtrol ediyorum
Oyyy canim benim Allah razi olsun tuylerim diken diken oldu kalbin temizmis baksana dualarinda yer verdigin icin de cok tesekkur ederim ben de namazlardan sonra tum takim arkadaslarim ideal kilolarina insin diyorum
Cok sukur canım bin sukur daim olur insallah

Gozun aydin olsunnn ne guzel bi haber

Canim cok gecmis olsun. Simdi nasil?

Ooo maşallah canım. Tamamen normale dönecek eminim

Canim sihirli degil kolay bir diyet ama sadece 4 gün boyunca yapilacak dedi bana diyetisyenim. sadece et, tavuk, balik, yumurta ve süt ürünleri yiyebiliyorsun. Sonra yeni menü verdi dengelemek icin. Yani diyetisyen kontrolünde yaptim.

Yaa ne güzel Almilacım çok çok sevindim kilo gördüğümüz ve daha kimbilir görmediğimiz anlayamadığımız bir sürü sorunun kaynağı aslında ondan kurtuldukça dertler gidiyor ne güzel

Çok sevindim almilam vücudun kendi normaline dönmesi ne kadar güzel bir şey ve çok motive edici daha neler güzelleşecek daha dur

Ooo maşallah canım. Tamamen normale dönecek eminim
Allah razi olsun canimm benim insallah insallah
Yaa ne güzel Almilacım çok çok sevindim kilo gördüğümüz ve daha kimbilir görmediğimiz anlayamadığımız bir sürü sorunun kaynağı aslında ondan kurtuldukça dertler gidiyor ne güzel
Canim kac zamandir bekliyodum inan ki o kadar haklisin ki kilo tum hastaliklarin altinda yatan neden psikolojik fizyolojik tez zamanda tamamen kurtulmak nasip etsinnn Rabbim inşallah

18 - 25 ARALIK HEDEF SONUÇ TABLOSU

5.TAKIM ÜYELERİ
CUMA KİLOSU
HEDEF KİLOSU
SONUÇ
67,2
66,8
65.7
65.4
90.2
89.5
71,4
70.7
58.9
58.4
58.4
58
hawar
70.7
69.9
87,2
86.5
81
80.4
nnurc
67.45
66.7
66.2
65.5
80.8
80.5
57.8
57.4

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…