cok sevindim canimKizlar size bir mujdem var
Ben yillar sonra 31 kilo vermeme muteakip kendiligimden regl oldum
Annem sevincten agladi ben inanamadim sizle de paylasmak istedim çok şükür bin şükür Rabbime bu gunleri de gördük
@amatordiyetci kuzu inositolun faydasi kilo vermeyle beraber oldu sonunda
Allah razi olsun senden de tüm arkadaslardan da
Çookk güzel canım ya. Neymiş bu sihirli protein diyeti. Bizimle de paylaş sırrınıTabiki de tartildim 1,5 kilo verdim bu hafta. Utancimdan yazamadim kaptan kesecek beniizin aldim vermedigim kiloyu verdim
Protein diyeti sagolsun
Kolay gelsin canım. Üniv en güzel yılları insanın. Kısmetinize bu düştü.Ay ben yeni geldim daha eve mezun olacağım için afyonda olan tüm eşyalarımı da aldım geldim onları arabadan taşıdım canım çıkmış oturduğum yerde sallanıyoeum 13 saarlik yol yapmışım birazdan yeşil çayımı içip dinlenmem lazım
Ben de Ekim başı gelmişim canım. 8,5 kilo gitmiş. Toplamda da 12,5 kiloCanim ben ekim sonu geldim 2 ay oldu
Senin kilonda cok cok iyi 11 kilo canim
Eşim de yılbaşı için yemek planları, stokları yapıyorErtelenme gibi birşey yok canımsadece cuma sabahı yerine Perşembe sabahı olabilir mi diyeceğiz henüz sorulmadı :)
Yok canım katı değil bence.Haklisin canim katı bir dusunce gibi gelebilir diye aciklama yaptim paincim yanlis anlamasin diyo yoksa ben de boyle dusunuyorum
Çok geçmiş olsun canım yaSağol canım ders yapmamı istemiyor daha 21 aylık ilgimi çekmek için çekyatta zıplıyordu ben durdurup gidene kadar düştü. Ayak bilegi çıkmış. Ucuz atlattık
Oyy ne zor zamanlardan geçiyoruz. Benim oğlumu da sabah babası dışarı çıkartmaya çalışıyor. Sitenin içinde biraz gezelim dediler. Hastalık bulaşır çıkmak istemiyorum diyorBunu sonra gördüm canım geçmiş olsun
Küçük daha yavrum
benim kızımın dişi çıkmıştı tutmuş diş perisine mektup yazdırmış ablasına
Mektupta diyordu ki lütfen annemin babamın canlı dersi olmasın
Oyy canım müjde buna denir işte.Kizlar size bir mujdem var
Annem sevincten agladi ben inanamadim sizle de paylasmak istedim çok şükür bin şükür Rabbime bu gunleri de gördük
Cok tesekkurler canim hala inanamiyorum gidip gidip komtrol ediyorumcok sevindim canim
Oyyy canim benim Allah razi olsun tuylerim diken diken oldu kalbin temizmis baksanaOyy canım müjde buna denir işte.Daha önce ilaçsız regl olmayı çok istediğini söylemiştin. İnanır mısın dün aklıma gelmiştin ve dua etmiştim sana bu konuda. Ne güzel tevafuk olmuş
Çok çok sevindim
Gozun aydin olsunnn ne guzel bi haberKizlar size bir mujdem var
Cok teşekkür ediyorum canimGozun aydin olsunnn ne guzel bi haber
Canim cok gecmis olsun. Simdi nasil?Merhaba kızlar bugun ben canlı ders yaparken kızım ufak bir kaza gecirdi sabahtır koşturuyoruz ancak girebildim foruma.Bugün diyeti bozdum malesef aksam biraz fazla kaçırdım stresten.. . Yarın telafisini yapacagım inşallah.
Rica ederim canımEline sağlık kuzum teşekkür ederiz
Ooo maşallah canım. Tamamen normale dönecek eminimKizlar size bir mujdem var
Canim sihirli degilÇookk güzel canım ya. Neymiş bu sihirli protein diyeti. Bizimle de paylaş sırrını
Kolay gelsin canım. Üniv en güzel yılları insanın. Kısmetinize bu düştü.
Allah beterinden saklasın diyelim
Ben de Ekim başı gelmişim canım. 8,5 kilo gitmiş. Toplamda da 12,5 kilo
Daha fazla olur diye düşünüyordum ama çok şükür buna da
Eşim de yılbaşı için yemek planları, stokları yapıyorDedim ki yılbaşı perşembeye geliyor ben yiyemem. Olsun cuma yeriz diyor maksat yemek yani
Yok canım katı değil bence.
Perşembe oğluma kurabiye yaptım. Akşam eşimin canı lavaş çekti. Bir de lavaş yaptık. Evdeki kokuyu düşünEşim bir lokma ye dedi. Dedim mübarek perşembe akşamı sen bana bunu nasıl teklif edersin
Ödül olayında da ben de senin gibi düşünüyorum. İnsan nefsine engel olamıyor bazen. Ama ödül değil de kaçamak demek lazım. Ödül olan düzgün beslenme bence de
Çok geçmiş olsun canım ya
Kıyamam kuzuya
Çocuklar çabuk iyileşir ama. Hemencecik atlatsın inşallah
Oyy ne zor zamanlardan geçiyoruz. Benim oğlumu da sabah babası dışarı çıkartmaya çalışıyor. Sitenin içinde biraz gezelim dediler. Hastalık bulaşır çıkmak istemiyorum diyor
Oyy canım müjde buna denir işte.Daha önce ilaçsız regl olmayı çok istediğini söylemiştin. İnanır mısın dün aklıma gelmiştin ve dua etmiştim sana bu konuda. Ne güzel tevafuk olmuş
Çok çok sevindim
Ne sınavıİstesem de bitiremem ki kaptanım mecbur yarına sarkacak yarın kesin bitmesi lazım ders çalışmaya başlamam gerek sınablarım yaklaşıyor
Yaa ne güzel Almilacım çok çok sevindimKizlar size bir mujdem var
Yaptılar bence de kaptanım valla essegin aklına karpuz kabuğu sokuyorlarParti yaptılar galiba
Çok sevindim almilam vücudun kendi normaline dönmesi ne kadar güzel bir şey ve çok motive edici daha neler güzelleşecek daha durKizlar size bir mujdem var
Allah razi olsun canimm benim insallah insallahOoo maşallah canım. Tamamen normale dönecek eminim
Canim kac zamandir bekliyodum inan kiYaa ne güzel Almilacım çok çok sevindimkilo gördüğümüz ve daha kimbilir görmediğimiz anlayamadığımız bir sürü sorunun kaynağı aslında ondan kurtuldukça dertler gidiyor ne güzel
Yok kaptancım ben normalde bu sene mezun oluyorum ama 2.dönem de gidilmeyecek diye tüm eşyalarımı aldım geldim yoksa uzaktan okuyorum 4.sınıfımNe sınavıkalan ders mi vardı canım
Cok sagol Ümmühancim hepimiz kilolardan ve hastaliklardan tez zamanda hayirlisiyla kurtuluruz insallahNamaria canım ne güzel demek yavaş yavaş düzene giriyor artık çok sevindim
Ayy insallah Aysunum hepimiz icin insallaahÇok sevindim almilam vücudun kendi normaline dönmesi ne kadar güzel bir şey ve çok motive edici daha neler güzelleşecek daha dur