Yanlış anlaşılacak bir durum yok AlmilacımPain Killer canimcim senin nezninde dusuncemi belirtiyim yanlis anlasilmasin kacamak vs tabiki de yapilir ben de yapiyorum bazen ama persembeleri asla kacamak yapmiyorum hatta ekstra dikkat etmeye calisiyorum.
Dun ara ogunde bile yarim elma yedim evde fasulye piyazi vardi yemedim bu hafta hayvansal protein yemedigim icin yapmistik onu beklettim bamya yaptik sislik olmasin diye.
Yani o kadar cabaliyoruz kilo vermek için deger mi bi kacamaga emegimize yazik takim icin de kendimiz icin de tabi benim fikrim bu yonde
Bugün yolda olduğum içinde ancak fark ediyorum bildirimin hatalı olmuş böylemi yapıyorız canım bildirimleri ? Nickin yok fotoğrafta normalde geçersiz sayılması lazımdı ama + kiloda olduğun için lehimize bir durum yaratacak durumu bahar kaptana ileteceğz bu durumda hiç olmadı bugün beni üzme gününmüş meğer
Haklisin canim katı bir dusunce gibi gelebilir diye aciklama yaptim paincim yanlis anlamasin diyo yoksa ben de boyle dusunuyorumYanlış anlaşılacak bir durum yok Almilacım
Biz bir takımız bireysel yarış değil ki yedim cezama katlanayım olsun inan bende çok üzüldüm
Yok yokHaklisin canim katı bir dusunce gibi gelebilir diye aciklama yaptim paincim yanlis anlamasin diyo yoksa ben de boyle dusunuyorum
ortim 3 dilim kek patates salatası çikolata ve muz menün full karbonhidrat olmuş maalesefİyi akşamlar
Gelsin cuma kaçamakları
Sabah
1 küçük muz
Öğle
1 kase patates salatası
2 ince dilim kek
Ara
Sütlü menengiç kahvesi
1 tane eti karam
Akşam
Kalan patates salatasından yedim
1dilim kek
Su: 2lt
Süper olur Esra kaptanimErtelenme gibi birşey yok canımsadece cuma sabahı yerine Perşembe sabahı olabilir mi diyeceğiz henüz sorulmadı :)
AhahaCanim eliptige 30 dk eklemek şartıyla ya bence
Yok canım benim , yanlış anlamıyorum.Pain Killer canimcim senin nezninde dusuncemi belirtiyim yanlis anlasilmasin kacamak vs tabiki de yapilir ben de yapiyorum bazen ama persembeleri asla kacamak yapmiyorum hatta ekstra dikkat etmeye calisiyorum.
Dun ara ogunde bile yarim elma yedim evde fasulye piyazi vardi yemedim bu hafta hayvansal protein yemedigim icin yapmistik onu beklettim bamya yaptik sislik olmasin diye.
Yani o kadar cabaliyoruz kilo vermek için deger mi bi kacamaga emegimize yazik takim icin de kendimiz icin de tabi benim fikrim bu yonde
Ya sormayın yedim de, güzel yapamamışım bukez
Afiyet olsun ortim, gayet hafif bir gün olmuşBugün menüm
Tek öğün karışık pide ,sonra 1 dilim pasta
Sonra tarçınlı türk kahvesi ve yanında 5 badem yedim
Lahana maydanoz kürü içtim 500 ml
Limonlu kuru naneli yeşil çay içtim
3 lt su , 7000 adım
Pain Killer @_Reyyan
Farkındayım biraz fazla oldu bugün. Regli olucam bu hafta ondanda biraz kriz gibi oldu inşallah haftaiçi normale dönerim diye düşünüyorumortim 3 dilim kek patates salatası çikolata ve muz menün full karbonhidrat olmuş maalesef
kaçamağı tek bir ürünle yapsan daha iyi olur canım bir haftalık emeğini bir günde yakma inşallah
Canım ne güzel sen cumayı da kaçamaksız kapatmışsın25 Aralık
9.15
1 incir 2 ceviz 1 ck tahin 1 bardak sade kahve
12.45
8 yk fasulye piyazı
4 yk salata
16.30
1 elma 11 badem 1 cb badem sutu
19.30
8 yk bamya
2 yk salata-2 dilim turp
2 wasa
su:2.5 lt
spor 5700 adım 57 p.
ummhnisa
Geçmiş olsun önemli birşey yoktur umarımMerhaba kızlar bugun ben canlı ders yaparken kızım ufak bir kaza gecirdi sabahtır koşturuyoruz ancak girebildim foruma.Bugün diyeti bozdum malesef aksam biraz fazla kaçırdım stresten.. . Yarın telafisini yapacagım inşallah.
3 badem fazla yedim ara ogundeCanım ne güzel sen cumayı da kaçamaksız kapatmışsın
Sağol canım ders yapmamı istemiyor daha 21 aylık ilgimi çekmek için çekyatta zıplıyordu ben durdurup gidene kadar düştü. Ayak bilegi çıkmış. Ucuz atlattıkGeçmiş olsun önemli birşey yoktur umarım
Geçmiş olsun umarım ciddi bir durum yokturMerhaba kızlar bugun ben canlı ders yaparken kızım ufak bir kaza gecirdi sabahtır koşturuyoruz ancak girebildim foruma.Bugün diyeti bozdum malesef aksam biraz fazla kaçırdım stresten.. . Yarın telafisini yapacagım inşallah.
Bunu sonra gördüm canım geçmiş olsunSağol canım ders yapmamı istemiyor daha 21 aylık ilgimi çekmek için çekyatta zıplıyordu ben durdurup gidene kadar düştü. Ayak bilegi çıkmış. Ucuz atlattık
Çok geçmiş olsun canımMerhaba kızlar bugun ben canlı ders yaparken kızım ufak bir kaza gecirdi sabahtır koşturuyoruz ancak girebildim foruma.Bugün diyeti bozdum malesef aksam biraz fazla kaçırdım stresten.. . Yarın telafisini yapacagım inşallah.
Yaaa kuzum ya çok zor onlar içindeBunu sonra gördüm canım geçmiş olsun
Küçük daha yavrum
benim kızımın dişi çıkmıştı tutmuş diş perisine mektup yazdırmış ablasına
Mektupta diyordu ki lütfen annemin babamın canlı dersi olmasın
Evet doğru canım ben hep aklıma ne gelirse cuma yerim diye koyuyordum köşeye bugün onun patlamasını gördüm resmen.3 badem fazla yedim ara ogunde
Saka bi yana canim bi kitapta okumustum mantigima yattigi icin ödül kacamak vs yapmiyorum kendime.
diyet yaparken kacamak olabilir ama şu gün ödül gunum vs bilincaltina yanlis mesaj gondermek gibi oluyor sana zararli olan biseyi ödül yapamazsin diyordu o yüzden bana hergun cuma
Yaa çook geçmiş olsunSağol canım ders yapmamı istemiyor daha 21 aylık ilgimi çekmek için çekyatta zıplıyordu ben durdurup gidene kadar düştü. Ayak bilegi çıkmış. Ucuz atlattık