Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Pain Killer canimcim senin nezninde dusuncemi belirtiyim yanlis anlasilmasin kacamak vs tabiki de yapilir ben de yapiyorum bazen ama persembeleri asla kacamak yapmiyorum hatta ekstra dikkat etmeye calisiyorum.
Dun ara ogunde bile yarim elma yedim evde fasulye piyazi vardi yemedim bu hafta hayvansal protein yemedigim icin yapmistik onu beklettim bamya yaptik sislik olmasin diye.
Yani o kadar cabaliyoruz kilo vermek için deger mi bi kacamaga emegimize yazik takim icin de kendimiz icin de tabi benim fikrim bu yonde

Yanlış anlaşılacak bir durum yok Almilacım
Biz bir takımız bireysel yarış değil ki yedim cezama katlanayım olsun inan bende çok üzüldüm

GEÇEN CUMA 58.4
bu cuma : 58,9
fark +500
hedef :58,4 Namaria
GEÇEN CUMA 58.4
bu cuma : 58,9
fark +500
hedef :58,4 Namaria
Bugün yolda olduğum içinde ancak fark ediyorum bildirimin hatalı olmuş böylemi yapıyorız canım bildirimleri ? Nickin yok fotoğrafta normalde geçersiz sayılması lazımdı ama + kiloda olduğun için lehimize bir durum yaratacak durumu bahar kaptana ileteceğz bu durumda hiç olmadı bugün beni üzme gününmüş meğer

İyi akşamlar
Gelsin cuma kaçamakları
Sabah
1 küçük muz
Öğle
1 kase patates salatası
2 ince dilim kek
Ara
Sütlü menengiç kahvesi
1 tane eti karam
Akşam
Kalan patates salatasından yedim
1dilim kek
Su: 2lt
ortim 3 dilim kek patates salatası çikolata ve muz menün full karbonhidrat olmuş maalesef
kaçamağı tek bir ürünle yapsan daha iyi olur canım bir haftalık emeğini bir günde yakma inşallah

Canim eliptige 30 dk eklemek şartıyla ya bence
Ahaha
1.5 saat yapayım yarın canım
Yok canım benim , yanlış anlamıyorum.

Yok yok Pain Killer çoktan pastasını yemiştir bile
Ya sormayın yedim de, güzel yapamamışım bukez
Afiyet olsun ortim, gayet hafif bir gün olmuş

ortim 3 dilim kek patates salatası çikolata ve muz menün full karbonhidrat olmuş maalesef
kaçamağı tek bir ürünle yapsan daha iyi olur canım bir haftalık emeğini bir günde yakma inşallah
Farkındayım biraz fazla oldu bugün. Regli olucam bu hafta ondanda biraz kriz gibi oldu inşallah haftaiçi normale dönerim diye düşünüyorum

Canım ne güzel sen cumayı da kaçamaksız kapatmışsın
3 badem fazla yedim ara ogunde
Saka bi yana canim bi kitapta okumustum mantigima yattigi icin ödül kacamak vs yapmiyorum kendime.
diyet yaparken kacamak olabilir ama şu gün ödül gunum vs bilincaltina yanlis mesaj gondermek gibi oluyor sana zararli olan biseyi ödül yapamazsin diyordu o yüzden bana hergun cuma

Geçmiş olsun umarım ciddi bir durum yoktur

Sağol canım ders yapmamı istemiyor daha 21 aylık ilgimi çekmek için çekyatta zıplıyordu ben durdurup gidene kadar düştü. Ayak bilegi çıkmış. Ucuz atlattık
Bunu sonra gördüm canım geçmiş olsun
Küçük daha yavrum

benim kızımın dişi çıkmıştı tutmuş diş perisine mektup yazdırmış ablasına
Mektupta diyordu ki lütfen annemin babamın canlı dersi olmasın

Çok geçmiş olsun canım

Yaaa kuzum ya çok zor onlar içinde okulda olunca daha kolay herşey böyle olunca sanki onlarla ilgilenmiyoruz gibi hissediyorlar.

Evet doğru canım ben hep aklıma ne gelirse cuma yerim diye koyuyordum köşeye bugün onun patlamasını gördüm resmen.
Sağol canım ders yapmamı istemiyor daha 21 aylık ilgimi çekmek için çekyatta zıplıyordu ben durdurup gidene kadar düştü. Ayak bilegi çıkmış. Ucuz atlattık
Yaa çook geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…