Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok geçmiş olsunMerhaba kızlar bugun ben canlı ders yaparken kızım ufak bir kaza gecirdi sabahtır koşturuyoruz ancak girebildim foruma.Bugün diyeti bozdum malesef aksam biraz fazla kaçırdım stresten.. . Yarın telafisini yapacagım inşallah.
Geçmiş olsunMerhaba kızlar bugun ben canlı ders yaparken kızım ufak bir kaza gecirdi sabahtır koşturuyoruz ancak girebildim foruma.Bugün diyeti bozdum malesef aksam biraz fazla kaçırdım stresten.. . Yarın telafisini yapacagım inşallah.
Hayırdır canım ne işin olacak bakalımGünaydınlar herkese mutlu huzurlu günler geçirmenizi diliyorum zira benim için çok yorucu bir hafta sonu olacak
Eline sağlık kuzum teşekkür ederiz25 Aralık-1 Ocak Menü Paylaşım Listesi
Amor-a
@thequeensgambit
@amatordiyetci
belmayne
Pain Killer
G gamzem23
Namaria
nnurc
hawar
Nikinik
S Smr3535
N Naz03
ummhnisa
yarimuhendis
E ElbetOlacak
@asrin23
A asilr
Parti yaptılar galibaGüya bugün kaçamağı ben yapacaktım bı ben kalmışım oysa noldu yahu doğru söyleyin bı araya gelip pasta mi kestiniz 2-3 tane yaş pasta gördüm sanki
Ahhh kuzuuuuBunu sonra gördüm canım geçmiş olsun
Küçük daha yavrum
benim kızımın dişi çıkmıştı tutmuş diş perisine mektup yazdırmış ablasına
Mektupta diyordu ki lütfen annemin babamın canlı dersi olmasın
Bir sürü eşyalarım geldi onları yerleştireceğim gardrop düzeni yani en nefret ettiğim. Yani 3 büyük bavul ve 2 büyük koli yerleşecekHayırdır canım ne işin olacak bakalım
Ayyy kuzuum kıyamam tabi onca yılın eşyası bence hepsini bugün bitirme zaten dün o kadar yol geldin yazıkBir sürü eşyalarım geldi onları yerleştireceğim gardrop düzeni yani en nefret ettiğim. Yani 3 büyük bavul ve 2 büyük koli yerleşecek
İstesem de bitiremem ki kaptanım mecbur yarına sarkacak yarın kesin bitmesi lazım ders çalışmaya başlamam gerek sınablarım yaklaşıyorAyyy kuzuum kıyamam tabi onca yılın eşyası bence hepsini bugün bitirme zaten dün o kadar yol geldin yazık