Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar takım olarak 2.yiz 1.lik gitti ama olsun herkes güzel kilo verdi emeğinize sağlık

Nikinik bireyselde 3.sanırım yanlış görmediysem sonuçlar gelince paylaşırım tebriklerr canım
Tesekkur ederim kaptanim cok uzgunum ama dun 85 gelmistim keske bugun de gelseydim 1. Olurduk

selam kuzu

sabahtan beri basimda bi suru sey var ustalar mustalar, oglum desen isler acti basima sabahin 9 unda hali yikatti bana filan vallaha tartilmadim

ah canim kolay gelsin, aksiyonlu bir gun gecirmisin. Tek ogune devam sanirim
Ya komplo var ya da duygusal tepkime bakın doğru söyleyin hangisini ben burada olurum yinee size "bugün nee yiicüük " derim siz merak etmeyin
Yok canim ne komplosu
Varligin onemli bizim icin
Tabiki de tartildim 1,5 kilo verdim bu hafta. Utancimdan yazamadim kaptan kesecek beni izin aldim vermedigim kiloyu verdim
Protein diyeti sagolsun
Vaaayyyy canim ya, tebrik ederim harikasin
Canlar kilo veren vermeye cabalayan herkesi tebrik ediyorum
Mezuniyetimden bu yana sizle beraber 12 kilo vermisim hayatimda verdigim en keyifli 12 kilo oldu iyi ki varsiniz
Ne guzel canim
Ne zaman girmistin gruba. Ben de 16 Eylulden beri 11 kilo vermisim. Daha kisa zamanda vermeyi hedefliyordum ama yayildi biraz

Bence yapılacaksa kacamak bi tek cuma gunu yapilmali.ben de kahvaltida yaptim kacamak simdi sporla telafi edecegim insallah

Ay ben yeni geldim daha eve mezun olacağım için afyonda olan tüm eşyalarımı da aldım geldim onları arabadan taşıdım canım çıkmış oturduğum yerde sallanıyoeum 13 saarlik yol yapmışım birazdan yeşil çayımı içip dinlenmem lazım

Canım tartı sonrası zaten kaçamak yapılıyor genelde sende ye afiyet olsun ben Perşembe günü yapılmasına karşıyım bunu yapan ekibi düşünmüyor demektir bence

Ben yedim bugüne özel yarin aynen devam

Nikinik ortiiiiii Tebrikler demiştim bak ne güzel oldu

Tebrik ederim mezuniyetini
Ben yedim bugüne özel yarin aynen devam
Yalniz degilmisim
Nikinik ortiiiiii Tebrikler demiştim bak ne güzel oldu
Tesekkurler ortim insallah 1.likleri de goruruz

Canim eliptige 30 dk eklemek şartıyla ya bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…