Geçen bende akşam akşam sildim sulu boyanın içini komple su doldurmuş kapağını kapamış bende bilmiyorum tabi bir aldım içi su dolu üstüm başım halıııı zift gibi simsiyah boya oldu heryer hem bağırdım hem sildimselam kuzu
sabahtan beri basimda bi suru sey var ustalar mustalar, oglum desen isler acti basima sabahin 9 unda hali yikatti bana filanvallaha tartilmadim
Kızlar çok fena temizliğe girişiyorum. Kaç haftadır üstün körü yapıyordum. Pislikten ölcezAkşama halim kalırsa bir spor patlatırım
Dua edin bana
Ayyy kaptancım mutluyum
İnşallah böyle gider ama arada olacak yine takılmalarBenim için şu an önemli olan motivasyonu yitirmemek ve sağlıklı yaşama devam. Ama hızlı ama yavaş gidecek. Ben çok hızlı kilo veren biriydim. Ama çok alıp verdim ve yaş ilerledi metabolizma değişti. O yüzden şu an istikrar benim için önemli. Ve onu başardığıma çokk seviniyorum.
Canım sen İstanbula mı geldin bu arada
ooo ,ist la mı geliyorsun kaptanım yüz yüze görüşebilsek keşke :)El_Em
Aminnn canim insallahİnşaallah Cuma güzelliğine niyetin olsun almilam insanın mutlu olduğu yerde çalışması gibi güzel bir şey yok
Yok ben anladım kaptanım biliyorumYa hayır ben o manada söylemedim tutalım ekipten gitmesin izin vs anlamında yazdım ama sonradan okuyunca öyle gibi geliyor haklısınneyseki senin için öyle birşey düşünmeyeceğimi bilirsin
Allah razı olsun canim hepimiz icin insallah
Tabiki de tartildim 1,5 kilo verdim bu hafta. Utancimdan yazamadim kaptan kesecek benimavimli , @kirmizigitar arkadaşlar nasılsınız?
Bildirim yapmasanız da tartılmışınızdır cuma alışkanlığı olarak demi
Sonuçları sormayacam ama eksi mi , artı mı bari onu söyleyin
Ooo ağva bol oksijenin olduğu yer
İstanbul dışı sayılır aslında canım
Ağvadayız :)
Tebrikler canim olsun önemli olan vermenTabiki de tartildim 1,5 kilo verdim bu hafta. Utancimdan yazamadim kaptan kesecek beniizin aldim vermedigim kiloyu verdim
Protein diyeti sagolsun
Kaptanım gel Pendik e doğru sana termosla çay taşırım söz
İstanbul dışı sayılır aslında canım
Ağvadayız :)
Ooo pendik varmış burdaKaptanım gel Pendik e doğru sana termosla çay taşırım söz
Ooo pendik varmış burdabende kartaldan
Yaa içmiş kadar oldumKaptanım gel Pendik e doğru sana termosla çay taşırım söz
Vay bee vayyy beeeeTabiki de tartildim 1,5 kilo verdim bu hafta. Utancimdan yazamadim kaptan kesecek beniizin aldim vermedigim kiloyu verdim
Protein diyeti sagolsun
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 706. ETAP TAKIM DERECELERİ
1. (9.TAKIM) ==> % 1.131
2. (5.TAKIM) ==> % 1.068
3. (6.TAKIM) ==> % 0.842
BİREYSEL DERECELER
1. Zehra_mda==> %2.447==>10. TAKIM
2. hadikonusalim ==> %2.361==> 9. TAKIM
3.Nikinik ==> %2.064 ==> 5. TAKIM
ETAP SONUNCUSU
LAydLiNe ==> -%4.138==> 13.TAKIM
Ah gamzem dün o kunefeyi yemeyeydi bugun birinciydik belkiKızlar takım olarak 2.yiz 1.lik gitti ama olsun herkes güzel kilo verdi emeğinize sağlık
Nikinik bireyselde 3.sanırım yanlış görmediysem sonuçlar gelince paylaşırım tebriklerr canım