Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar takım olarak 2.yiz 1.lik gitti ama olsun herkes güzel kilo verdi emeğinize sağlık 🤩🤩

Nikinik Nikinik bireyselde 3.sanırım yanlış görmediysem sonuçlar gelince paylaşırım 🤗 tebriklerr canım ❤️
Tesekkur ederim kaptanim cok uzgunum ama dun 85 gelmistim keske bugun de gelseydim 1. Olurduk 😕

selam kuzu

sabahtan beri basimda bi suru sey var ustalar mustalar, oglum desen isler acti basima sabahin 9 unda hali yikatti bana filan🤣 vallaha tartilmadim

ah canim kolay gelsin, aksiyonlu bir gun gecirmisin. Tek ogune devam sanirim🤓🤓🤓
Ya komplo var ya da duygusal tepkime bakın doğru söyleyin hangisini 🤣 ben burada olurum yinee size "bugün nee yiicüük :KK14:" derim siz merak etmeyin 🤭🤭
Yok canim ne komplosu😂😂😂
Varligin onemli bizim icin❤️❤️❤️
Tabiki de tartildim 1,5 kilo verdim bu hafta. Utancimdan yazamadim kaptan kesecek beni 🙄 izin aldim vermedigim kiloyu verdim 🙈😅
Protein diyeti sagolsun 🤭
Vaaayyyy canim ya, tebrik ederim harikasin😍😍😍
Canlar kilo veren vermeye cabalayan herkesi tebrik ediyorum 🥰💞
Mezuniyetimden bu yana sizle beraber 12 kilo vermisim 😍 hayatimda verdigim en keyifli 12 kilo oldu iyi ki varsiniz 🤗💞
Ne guzel canim🤗
Ne zaman girmistin gruba. Ben de 16 Eylulden beri 11 kilo vermisim. Daha kisa zamanda vermeyi hedefliyordum ama yayildi biraz🤨🤨🤨

Yaw dostlar bugune ozel aksam yemegi, pasta filan hazirlamistim ama cayla ince bir dilim yememde sakinca var mi acep?🤨🤨🧐
Biraz sonra caya gececez de bilemedim simdi sizler kunefeye yorum yazinca tirstim🙈🙈🙈
Bu arada burasi ordan 2 saat geri. Yani 7 gibi filan yemis olcam🥺
Namaria Namaria El_Em El_Em
Bence yapılacaksa kacamak bi tek cuma gunu yapilmali.ben de kahvaltida yaptim kacamak 🙈 simdi sporla telafi edecegim insallah

Ay ben yeni geldim daha eve mezun olacağım için afyonda olan tüm eşyalarımı da aldım geldim onları arabadan taşıdım canım çıkmış oturduğum yerde sallanıyoeum 13 saarlik yol yapmışım birazdan yeşil çayımı içip dinlenmem lazım😕😭

Yaw dostlar bugune ozel aksam yemegi, pasta filan hazirlamistim ama cayla ince bir dilim yememde sakinca var mi acep?🤨🤨🧐
Biraz sonra caya gececez de bilemedim simdi sizler kunefeye yorum yazinca tirstim🙈🙈🙈
Canım tartı sonrası zaten kaçamak yapılıyor genelde sende ye afiyet olsun ben Perşembe günü yapılmasına karşıyım bunu yapan ekibi düşünmüyor demektir bence

Ben yedim bugüne özel ☺️ yarin aynen devam 🤗

En Büyük TÜRKİYECUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 706. ETAP En Büyük TÜRKİYE TAKIM DERECELERİ
spor-smileyi-hareketli-resim-0294.gif

1. (9.TAKIM) ==> % 1.131
galip-smileyi-hareketli-resim-0014.gif
galip-smileyi-hareketli-resim-0014.gif

2. (5.TAKIM) ==> % 1.068
galip-smileyi-hareketli-resim-0008.gif
galip-smileyi-hareketli-resim-0008.gif

3. (6.TAKIM) ==> % 0.842
galip-smileyi-hareketli-resim-0015.gif
galip-smileyi-hareketli-resim-0015.gif

BİREYSEL DERECELER

1. Zehra_mda==> %2.447==>10. TAKIM :nazar:

2. hadikonusalim
==> %2.361==> 9. TAKIM:nazar:

3. Nikinik Nikinik ==> %2.064 ==> 5. TAKIM:nazar:

ETAP SONUNCUSU

LAydLiNe ==> -%4.138==> 13.TAKIM
Nikinik Nikinik ortiiiiii Tebrikler demiştim bak ne güzel oldu 😍🤩

Ay ben yeni geldim daha eve mezun olacağım için afyonda olan tüm eşyalarımı da aldım geldim onları arabadan taşıdım canım çıkmış oturduğum yerde sallanıyoeum 13 saarlik yol yapmışım birazdan yeşil çayımı içip dinlenmem lazım😕😭
Tebrik ederim mezuniyetini 🤗
Ben yedim bugüne özel ☺️ yarin aynen devam 🤗
Yalniz degilmisim🙈
Nikinik Nikinik ortiiiiii Tebrikler demiştim bak ne güzel oldu 😍🤩
Tesekkurler ortim insallah 1.likleri de goruruz 🤩

Canim eliptige 30 dk eklemek şartıyla ya bence 🙃🤗

X