Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tesekkur ederim kaptanim cok uzgunum ama dun 85 gelmistim keske bugun de gelseydim 1. OlurdukKızlar takım olarak 2.yiz 1.lik gitti ama olsun herkes güzel kilo verdi emeğinize sağlık
Nikinik bireyselde 3.sanırım yanlış görmediysem sonuçlar gelince paylaşırım tebriklerr canım
selam kuzu
sabahtan beri basimda bi suru sey var ustalar mustalar, oglum desen isler acti basima sabahin 9 unda hali yikatti bana filan vallaha tartilmadim
Yok canim ne komplosuYa komplo var ya da duygusal tepkime bakın doğru söyleyin hangisini ben burada olurum yinee size "bugün nee yiicüük " derim siz merak etmeyin
Vaaayyyy canim ya, tebrik ederim harikasinTabiki de tartildim 1,5 kilo verdim bu hafta. Utancimdan yazamadim kaptan kesecek beni izin aldim vermedigim kiloyu verdim
Protein diyeti sagolsun
Ne guzel canimCanlar kilo veren vermeye cabalayan herkesi tebrik ediyorum
Mezuniyetimden bu yana sizle beraber 12 kilo vermisim hayatimda verdigim en keyifli 12 kilo oldu iyi ki varsiniz
Tamamdir kaptanım teşekkürlerSelam canım başlangıç 85 yazmışım ben düzelteyim çok iyi eksi tebrikler önümüzdeki hafta itibariyle fotoğraflı ve diğer kızlarda görmüşsündür üye ismi tarihiyle atarsan sıkıntı olmaz canım
Yüzde sorun değil
Bence yapılacaksa kacamak bi tek cuma gunu yapilmali.ben de kahvaltida yaptim kacamak simdi sporla telafi edecegim insallah
Canım tartı sonrası zaten kaçamak yapılıyor genelde sende ye afiyet olsun ben Perşembe günü yapılmasına karşıyım bunu yapan ekibi düşünmüyor demektir bence
Ben yedim bugüne özel yarin aynen devam
Zayiflayip gelecegim birkac haftayaVay bee vayyy beeee
Nikinik ortiiiiii Tebrikler demiştim bak ne güzel olduCUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 706. ETAP TAKIM DERECELERİ
1. (9.TAKIM) ==> % 1.131
2. (5.TAKIM) ==> % 1.068
3. (6.TAKIM) ==> % 0.842
BİREYSEL DERECELER
1. Zehra_mda==> %2.447==>10. TAKIM
2. hadikonusalim ==> %2.361==> 9. TAKIM
3. Nikinik ==> %2.064 ==> 5. TAKIM
ETAP SONUNCUSU
LAydLiNe ==> -%4.138==> 13.TAKIM
Tebrik ederim mezuniyetiniAy ben yeni geldim daha eve mezun olacağım için afyonda olan tüm eşyalarımı da aldım geldim onları arabadan taşıdım canım çıkmış oturduğum yerde sallanıyoeum 13 saarlik yol yapmışım birazdan yeşil çayımı içip dinlenmem lazım
Yalniz degilmisimBen yedim bugüne özel yarin aynen devam
Tesekkurler ortim insallah 1.likleri de goruruzNikinik ortiiiiii Tebrikler demiştim bak ne güzel oldu
Teşekkür ederim☺Tebrik ederim mezuniyetini
Yalniz degilmisim
Tesekkurler ortim insallah 1.likleri de goruruz
Canim eliptige 30 dk eklemek şartıyla ya bence
Canim ben ekim sonu geldim 2 ay olduNe guzel canim
Ne zaman girmistin gruba. Ben de 16 Eylulden beri 11 kilo vermisim. Daha kisa zamanda vermeyi hedefliyordum ama yayildi biraz
Olur mu canım sen elinden gelen kiloyu vermişsin bravoTesekkur ederim kaptanim cok uzgunum ama dun 85 gelmistim keske bugun de gelseydim 1. Olurduk
Ertelenme gibi birşey yok canım sadece cuma sabahı yerine Perşembe sabahı olabilir mi diyeceğiz henüz sorulmadı :)El_Em kaptanm yılbaşı şeysi ne oldu ertelencek mi bıgun tartı bildirimleri?