- 4 Ekim 2012
- 1.376
- 3.109
Tartiyi gördükten sonra daha iyi oldum canim. Takimcak eriyoruz hızla.Tesekkur ederim canım sen nasilsin
Evet canim benim ve minik kizimTartiyi gördükten sonra daha iyi oldum canim. Takimcak eriyoruz hızla.
Dur sizin tartılara göz atayım.
Ya pp deki sen ve bebeğin mi?
Öyleyse ikiniz de çok tatlısınız
hoşgeldin canım nasılsın
Teşekkür ederim canım sen nasilsin bir bakim dedim sizlere bayadir ugramadimhoşgeldin canım nasılsın
çok şükür hamdolsun canım iyi diyelim iyi olalımTeşekkür ederim canım sen nasilsin bir bakim dedim sizlere bayadir ugramadim
Adanaya mı gitmek istiyordun canım.canlar konuyla alakasız ama sizden bir ricam olacak kuruma sözleşmeli mimar alındı bugun başladı.
Allahın izniyle Adanaya tayinimin olması için büyük bir adımdı dualarınızda bana hayırlısıyla tayinimin olması için yer verirseniz çok sevinirim
El_Em @_Reyyan Pain Killer belmayne @thequeensgambit ummhnisa @amatordiyetci Nikinik nnurc yarimuhendis G gamzem23 Amor-a ve yeni arkadaşlar
canım annem mersinde tek yasıyor biliyorsun artık ona yakın olmam lazım kurum yok mersinde inşallah olur canım 3 senedir ugrasıyorumAdanaya mı gitmek istiyordun canım.
Gönlündeki yere gidip tam isteğin gibi bir çalışma ortamı bulursun inşallah.
Bundan sonra işinle ve iş arkadaşlarınla musmutlu günler seni beklesin
Hayır moral bozmak yok kesinlikle burda birbirimize destek oluyoruz. Ben burda olmasam kilo veremezdim biliyorum kendimiçünkü. Sen sadece biraz daha dikkat et yetervalla vazgeçecek duruma geldim resmen 1 ileri 2 geri gidiyorum sankiönümüzdek hafta iyi asılacam gelecek sonuca göre vazgeçeerim belki de moralim çok bozuldu ya ummhnisa
Canııım inşallah rabbim gönlünde olanı hakkında hayırlı etsin.canlar konuyla alakasız ama sizden bir ricam olacak kuruma sözleşmeli mimar alındı bugun başladı.
Allahın izniyle Adanaya tayinimin olması için büyük bir adımdı dualarınızda bana hayırlısıyla tayinimin olması için yer verirseniz çok sevinirim
El_Em @_Reyyan Pain Killer belmayne @thequeensgambit ummhnisa @amatordiyetci Nikinik nnurc yarimuhendis G gamzem23 Amor-a ve yeni arkadaşlar
Anladım canım, inşallah herşey istediğin gibi olur. Annen için de senin için de en güzeli olurcanım annem mersinde tek yasıyor biliyorsun artık ona yakın olmam lazım kurum yok mersinde inşallah olur canım 3 senedir ugrasıyorum
amin canım sağolasın inşallahCanııım inşallah rabbim gönlünde olanı hakkında hayırlı etsin.
amin canım inşallah Allah razı olsunAnladım canım, inşallah herşey istediğin gibi olur. Annen için de senin için de en güzeli olur
Insallah atanirsin :)canlar konuyla alakasız ama sizden bir ricam olacak kuruma sözleşmeli mimar alındı bugun başladı.
Gecen hafta 87.2
Guncel 85.4
Verilen 1.6
Yuzde 2.064 (yanlis heseplamadiysam)
Hedef 84.9
Ya aslinda dun 85tim ama dun gece cok duzensiz uyudum ondan mi oldu acaba olsun eksi geldim ya
Harikasınnnn canımmm çok sevindimmmmGunaydin arkadaslar hayırlı cumalar
Gecen cuma 90.2
Bu cuma 88.7
Fark 1.5
Yuzde 1.663
Eki Görüntüle 2747341
ummhnisa El_Em
Elveda 9lar
Haftaya hedefim 88.1
Bravoo canımmmmmGünaydın herkese
Geçen cuma: 57.8
Bu cuma:57.0
Fark:-800
Yüzde: 1.384
Haftaya hedef 56.6
O kadar doğum gününe rağmen eksi çok iyiiiiKizlar gunaydin
gecen cuma: 67.45
Bugun: 67.35
Fark : 100 gram
Yuzde 0.14
Haftaya hedef: 66.5
WuuuuuuAyy çok mu çok mutluyum
Geçen hafta:81
Bu hafta: 79.8
Fark:1.2kg
Yüzde:1.481
Haftaya hedefim: 79.2 olsun
Namaria El_Em
Eki Görüntüle 2747383
Bravo canım gayet iyii çok iyi gidiyorsun
Aaaaa AA aaa burada artı geleceğim kesin diyen biri mi var
Ohh sonunda duraklmaya meydan okunmuş harikasın canım
Ama olsun annenin yanında yediklerini rağmen eksiGünaydın hayırlı cumalar olsun
Geçen hafta 66.2
bu hafta 65. 8
Fark - 400
Yine hedefi tutturamadım
Bunada şükür yediklerimden sonra
Haftaya hedef 65.4
Eki Görüntüle 2747402
Geçen haftaya göre çok iyi canım tebriklerGeçen hafta:80.8
Bu hafta:80.05
Fark:750 gr
Yüzde:0.928
Haftaya hedefim: 79.5
yarimuhendis El_Em
Eki Görüntüle 2747424
Tebrikler Aysunum gayet iyi eksiEvet bende paylasim artikiiin
Cuma: 67.2
Bugün: 66.5 (-700)
Oran:1,042
Hedef: 65.9
Eki Görüntüle 2747450
El_Em @_Reyyan Nikinik
Ama sende çok iyi vermişsin tebriklerrEki Görüntüle 2747457 Eki Görüntüle 2747457
İlk kilo bildirimim olduğu için affınızı istiyorum. Fotoğrafın içinde tarih ve isim olacağını bilmiyordum etiket olarak paylaşılacak zannettim
Sizler çok hüzel kilo veröişsiniz maşallan.biraz gözüm korktu ben diğer haftalarda napacağım diye
Bravoo canımmmGecen cuma : 58.9
Bu cuma : 58.1
Fark : 800 gr
Yüzde : 1.358 ( umarım doğru hesaplamışımdır)
Hedef :57.700
El_Em
Allah razı olsun canım çok sağol
Ederim dua canim Allah gonlundekini hayirlisiyla versin insallahcanlar konuyla alakasız ama sizden bir ricam olacak kuruma sözleşmeli mimar alındı bugun başladı.
Ortim tebriklerGünaydın hayırlı cumalar olsun
Geçen hafta 66.2
bu hafta 65. 8
Fark - 400
Yine hedefi tutturamadım
Bunada şükür yediklerimden sonra
Haftaya hedef 65.4
Eki Görüntüle 2747402