Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burayı kaçırdım mı izin mi istiyorsun kuzum ?Yok be kuzum ben gene burada sık sık olurum bende tartinirim cuma sizinle bu arada son 1.7 felan kaldı onu da 2.5 hafta da verirsem artık
Ayy ayy aysuncum aminn67 kere yaklaşmış olursun bence kuzum benim bu haftasonu istahima bakılırsa biraz ağır vericem kalanı
Tebrikleeeer paiiniim bu kilolarda bu verilmis gramlaar süper bence
Canımcım takılıyorum ben yoksa tadımlık yemek bazen hiç yememekten daha önemli. Çünkü o da bir çeşit yeme kontrolüay canım dayanamıyorum bazen ya, ama doyumluk değil tadımlık yiyorum öyle şeyleri
Aynen canım hem çok minnaklar, hem de çikolatanın üstü de tarçın kaplamalı. Tatlı ihtiyacını karşılamak için 2 tanesi yetiyor. 1 kare bitterden bile çok daha az çikolatası var
Ortim ben seni tamamen hurma yoğurt yiyeceksin sanmıştım. Ama diyorum ya sen beyninle de enerji harcıyosun, bugünkü eksi de bunun ispatı
Merhabalar. Hayırlı cumalarEl_Em Ve fit hatunlari hepinize hayirli cumalar
Ah canım gönlüne göre olsun her şey. Anneciğinin yanına en kısa zamanda hayırlısıyla uç inşallahcanlar konuyla alakasız ama sizden bir ricam olacak kuruma sözleşmeli mimar alındı bugun başladı.
Allahın izniyle Adanaya tayinimin olması için büyük bir adımdı dualarınızda bana hayırlısıyla tayinimin olması için yer verirseniz çok sevinirim
El_Em @_Reyyan Pain Killer belmayne seyrekyagmur @ummhnisa @amatordiyetci @Nikinik nnurc @yarimuhendis G gamzem23 @Amor-a ve yeni arkadaşlar
Canım tabiiki reglidendir. Vücudun düzeni bu. Regl döneminde basküller şaşıyor. Haftaya güzel bir eksi göreceğine eminimInsallah atanirsin :)
Gecen Hafta :52.5
Bu Hafta: 53 8
Oran :%2.4
Bu arada ben sabah tartildim inanamadim. Su an reglim ondandir diye umut etmek istiyorum. Bir haftada bu kadar kilo almis olamam yani tamam menulerim guzel degildi ama oyle asiri kacamak yoktu. Anlamadim ben
Ayyy kaptancım mutluyumne ettinn sennnn
Harikasınnnn canımmm çok sevindimmmm
Bravoo canımmmmm
O kadar doğum gününe rağmen eksi çok iyiiii
Wuuuuuu tebriklerr canımcımmm
Bravo canım gayet iyii çok iyi gidiyorsun
Aaaaa AA aaa burada artı geleceğim kesin diyen biri mi var
Ohh sonunda duraklmaya meydan okunmuş harikasın canım
Ama olsun annenin yanında yediklerini rağmen eksi
Geçen haftaya göre çok iyi canım tebrikler
Tebrikler Aysunum gayet iyi eksi
Ama sende çok iyi vermişsin tebriklerr diğer haftalarda sporla vs gidecek merak etme
Bravoo canımmm
Hayirli cumalar hayirli yolculuklar kaptanim Allaha emanet olE Elif_Eylul canım yazamadım yoldayım Ankara'dan İstanbul'a gidiyoruz
Hoşgeldin hayırlı cumalar canım
Herkese hayırlı cumalar kızlar iyi yolculuklar dileyenlere de teşekkür ederim boluyu geçtik zaten az kaldı
Listemiz paylaştım şimdi derece için bekleme vakti umarım gelir herkes çok iyi iş çıkarmış bu hafta
Hayır kaptanım, mezuniyetine az kaldı ya seyrekyağmurun. El birliğiyle aramızda tutmaya çalışıyozBurayı kaçırdım mı izin mi istiyorsun kuzum ?
Hayır kaptanım, mezuniyetine az kaldı ya seyrekyağmurun. El birliğiyle aramızda tutmaya çalışıyoz
ooo ,ist la mı geliyorsun kaptanım yüz yüze görüşebilsek keşke :) El_EmE Elif_Eylul canım yazamadım yoldayım Ankara'dan İstanbul'a gidiyoruz
Hoşgeldin hayırlı cumalar canım
Herkese hayırlı cumalar kızlar iyi yolculuklar dileyenlere de teşekkür ederim boluyu geçtik zaten az kaldı
Listemiz paylaştım şimdi derece için bekleme vakti umarım gelir herkes çok iyi iş çıkarmış bu hafta
Allah razı olsun canimEderim dua canim Allah gonlundekini hayirlisiyla versin insallah
Aminnn canim cok sagol insallahAh canım gönlüne göre olsun her şey. Anneciğinin yanına en kısa zamanda hayırlısıyla uç inşallah
selam kuzu@mavimli , kirmizigitar arkadaşlar nasılsınız?
Bildirim yapmasanız da tartılmışınızdır cuma alışkanlığı olarak demi
Sonuçları sormayacam ama eksi mi , artı mı bari onu söyleyin
İnşaallah Cuma güzelliğine niyetin olsun almilam insanın mutlu olduğu yerde çalışması gibi güzel bir şey yokcanlar konuyla alakasız ama sizden bir ricam olacak kuruma sözleşmeli mimar alındı bugun başladı.
Allahın izniyle Adanaya tayinimin olması için büyük bir adımdı dualarınızda bana hayırlısıyla tayinimin olması için yer verirseniz çok sevinirim
El_Em @_Reyyan Pain Killer belmayne seyrekyagmur @ummhnisa @amatordiyetci @Nikinik nnurc @yarimuhendis G gamzem23 @Amor-a ve yeni arkadaşlar
Yok kaptanim kalan gramlari ne kadar da vericeğimi planlıyorumBurayı kaçırdım mı izin mi istiyorsun kuzum ?
Allah seni tamam zaten ben bu kacaklarla haftaya 200 Gr anca veririm derken 2 ay sonra anca olurumAyy ayy aysuncum aminn
Ama sen de şu arkadaşına bir güzellik yap ve yavaş git
(bu da istenir mi yaaa)
Canımcım takılıyorum ben yoksa tadımlık yemek bazen hiç yememekten daha önemli. Çünkü o da bir çeşit yeme kontrolü
Merhabalar. Hayırlı cumalar
Ah canım gönlüne göre olsun her şey. Anneciğinin yanına en kısa zamanda hayırlısıyla uç inşallah
Canım tabiiki reglidendir. Vücudun düzeni bu. Regl döneminde basküller şaşıyor. Haftaya güzel bir eksi göreceğine eminim
Ayyy kaptancım mutluyum
İnşallah böyle gider ama arada olacak yine takılmalar Benim için şu an önemli olan motivasyonu yitirmemek ve sağlıklı yaşama devam. Ama hızlı ama yavaş gidecek. Ben çok hızlı kilo veren biriydim. Ama çok alıp verdim ve yaş ilerledi metabolizma değişti. O yüzden şu an istikrar benim için önemli. Ve onu başardığıma çokk seviniyorum.
Canım sen İstanbula mı geldin bu arada.
Hem tutalım diyon hem mezun ediyon esram kaptanm bıktın miii bendenHa tmm canım tutalım seyrekyagmur sıkıysa mezun olma
Ya komplo var ya da duygusal tepkime bakın doğru söyleyin hangisini ben burada olurum yinee size "bugün nee yiicüük " derim siz merak etmeyinHayır kaptanım, mezuniyetine az kaldı ya seyrekyağmurun. El birliğiyle aramızda tutmaya çalışıyoz
Selam canım başlangıç 85 yazmışım ben düzelteyim çok iyi eksi tebrikler önümüzdeki hafta itibariyle fotoğraflı ve diğer kızlarda görmüşsündür üye ismi tarihiyle atarsan sıkıntı olmaz canımBaşlangıç 85.3
Bugün 84.5
-800
Foto olacağını unuttum şimdide evde değilim haftaya fotoğraflı atsam sıkıntı olur mu tartıyla pazartesi kavusuruz köye geldim bugun birde yüzde hesaplayayim mi listede değilim ya kaptanım
Ya hayır ben o manada söylemedim tutalım ekipten gitmesin izin vs anlamında yazdım ama sonradan okuyunca öyle gibi geliyor haklısın neyseki senin için öyle birşey düşünmeyeceğimi bilirsinYa komplo var ya da duygusal tepkime bakın doğru söyleyin hangisini ben burada olurum yinee size "bugün nee yiicüük " derim siz merak etmeyin