Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selam kızlar,
Uzuuunnn aradan sonra bu sabah erken kalkıp yürüyüşe çıktım ve 7500 adım yürüdüm. Bu benim için inanılmaz bir adım.
Ayrıca bugün 5 gün sürecek bir detoks programına başladım.
Ben de arada buraya yazayım, sizleri de okuyayım ki motive olayım yeniden alışayım diyorum.
El_Em cim şu an kendimi buraya bağlamaya çalışıyorum, ara ara yazarım.
Bu arada walk challenge ve zıp zıp yatışlarının günleri nasıl şu anda? Daha doğrusu zıpzıp da devam ediyor mu?

Hoşgeldin sanırım eski mezunlardansiniz pek kilonuz da yok ama beraber motive olabiliriz tabiki

Selam canım
Walk Challenge devam ediyor Pazartrsi Çarşamba cumartesi günleri
Zıpzıp Challenge etmiyor maalesef

7500 adım çok iyi gün sonuna kadar artar daha o 10000 e tamamla 23.00 e kadar bana özelden yazabilirsen yaz senide ekleyeyim Challenge tablosuna yazmazsan 7500 olarak eklerim artık bu rakamda çok iyi bravo

Ay sorma aşılarda artık işe yaramaz diyorlar

Ben de bugün büyük yeğenimin serbest saati içinde onu bisiklet sürdürmeye çıkardım parka aman aman nasıl koşturdu peşinden beni yoruldum günün sporunu yapacak hal kalmadı

Merhaba arkadaşlar diyetisyenden geldim onun tartisinda 89.2 ciktim 1.9 kilo gitmis 2.2 yagdan gitmis kas artmis biraz
Cok iyisin benden önce de vermissin benle de 2 ay olmadi 9 kilo gitti dedi hic duraksama falan yok masallah dedi
Bu iki hafta cok hard bi listem var 0 hayvansal gida deneyelim dedi sut yogurt et hicbisey yok onun yerine mantar sebze bitkisrl sut falan var zorlanirsan ara biseler ekleriz dedi

Çok sevindim canım. Hoş geldin 8'ler
Bu hayvansal gıda kesme olayını neden yapıyor peki. Onu söyledi mi. Merak ettim. Meraklı Melahat olduğum içün

Harika sonuç canım tebrikler.
Bu 2haftalık menüler biraz zorolabilir gibi geldi ya da benim gözüm korktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…