- 30 Mayıs 2007
- 3.522
- 6.512
Vay arkadaş ne misafiri
Ne buz pisti
Orda korona bitti mi
Hoşgeldin sanırım eski mezunlardansiniz pek kilonuz da yok ama beraber motive olabiliriz tabikiSelam kızlar,
Uzuuunnn aradan sonra bu sabah erken kalkıp yürüyüşe çıktım ve 7500 adım yürüdüm. Bu benim için inanılmaz bir adım.
Ayrıca bugün 5 gün sürecek bir detoks programına başladım.
Ben de arada buraya yazayım, sizleri de okuyayım ki motive olayım yeniden alışayım diyorum.
El_Em cim şu an kendimi buraya bağlamaya çalışıyorum, ara ara yazarım.
Bu arada walk challenge ve zıp zıp yatışlarının günleri nasıl şu anda? Daha doğrusu zıpzıp da devam ediyor mu?
Selam canımSelam kızlar,
Uzuuunnn aradan sonra bu sabah erken kalkıp yürüyüşe çıktım ve 7500 adım yürüdüm. Bu benim için inanılmaz bir adım.
Ayrıca bugün 5 gün sürecek bir detoks programına başladım.
Ben de arada buraya yazayım, sizleri de okuyayım ki motive olayım yeniden alışayım diyorum.
El_Em cim şu an kendimi buraya bağlamaya çalışıyorum, ara ara yazarım.
Bu arada walk challenge ve zıp zıp yatışlarının günleri nasıl şu anda? Daha doğrusu zıpzıp da devam ediyor mu?
Yok kuzum ya eskinin eskisi ama mezun olamayanladanHoşgeldin sanırım eski mezunlardansiniz pek kilonuz da yok ama beraber motive olabiliriz tabiki
Ay sorma aşılarda artık işe yaramaz diyorlaröyle ama ben yine de çok emin değilim Esra kaptnanım geçen sene infulenza geçirdim kızım kreşten getirdi 3 gün süründüm 40° ateş gördüm bu sene geçenki grip bütün bağışıklığımı çökertti dudaklarımı sen gördün bilmiyorum koronaya karşı ne kadar dirençli olabilirim hayırlısı ya zaten mutasyonla geçirmiş çok da şey etmemek lazım
Ay demesinler yaaaAy sorma aşılarda artık işe yaramaz diyorlar
Ah ahhh ben hafta içi her gün o haldeyim bu sayede kilo korudum desem yeridirBen de bugün büyük yeğenimin serbest saati içinde onu bisiklet sürdürmeye çıkardım parka aman aman nasıl koşturdu peşinden beni yoruldum günün sporunu yapacak hal kalmadı
Haşimato ilaç kullanıyor musun?Kaptan bizi bilmis de orti yapmisben de hasimatoyum insulin direncime hic baktirmadim yeni kan verdim herseye bakildi ama onun icin ayrica belirtmek gerekiyor muydu acaba doktora
Kullaniyorum canim levotiron 125Haşimato ilaç kullanıyor musun?
Sagol canim agrilarim biraz hafifledi sukurEvet canım artık kaçamak falan yok cuma ya kadar full Motive olucam. Bu arada ağrıların ne durumda
Sagol canim bugun daha iyiyim belim gecti yanlar agriyor ama hafif cok sukurCanimm geçti mi nasılsın bugün ?
Tebrik ederim cnm ne güzel bir sonuç sabah tan yoğundum ancak yazabildim bende sabitim + - yok
Oo iyi iyi ben de tebrik ederim☺ ya bi de ben bir şey sormak istiyorum sana 03 var ya isminde afyonlu musunuz acaba☺Tebrik ederim cnm ne güzel bir sonuç sabah tan yoğundum ancak yazabildim bende sabitim + - yok
Bol eksili bir hafta olsun
Çok sevindim canım. Hoş geldin 8'lerMerhaba arkadaşlar diyetisyenden geldim onun tartisinda 89.2 ciktim1.9 kilo gitmis 2.2 yagdan gitmis kas artmis biraz
Cok iyisin benden önce de vermissin benle de 2 ay olmadi 9 kilo gitti dedi hic duraksama falan yok masallah dedi
Bu iki hafta cok hard bi listem var0 hayvansal gida deneyelim dedi sut yogurt et hicbisey yok onun yerine mantar sebze bitkisrl sut falan var zorlanirsan ara biseler ekleriz dedi
Harika sonuç canım tebrikler.Merhaba arkadaşlar diyetisyenden geldim onun tartisinda 89.2 ciktim1.9 kilo gitmis 2.2 yagdan gitmis kas artmis biraz
Cok iyisin benden önce de vermissin benle de 2 ay olmadi 9 kilo gitti dedi hic duraksama falan yok masallah dedi
Bu iki hafta cok hard bi listem var0 hayvansal gida deneyelim dedi sut yogurt et hicbisey yok onun yerine mantar sebze bitkisrl sut falan var zorlanirsan ara biseler ekleriz dedi