Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ya valla kaptanim sen bana bi el atsan hawar verir o guzel spor yapiyor ben yanayim da kendi derdime yanayim
Sende verirsin canım benim
Yeterki şu ansan itibaren kaçamak yapma bol su iç ve yapabildiğin kadar hareketli ol

Bende elimden geleni yapacam İnan takımda olmasam çoktan salmıştım

Bak şimdi bu gün arkadaşlarım gelecek şimdi onlara kek börek yapıyorum
Ama ben yememeye çalışacağım

Kızlar günaydın
Dün gece 4'e kadar ders çalıştım ve tabiiki 8'de kalktım
Kalktığımda davul gibiydim
Biraz spor yapayım kendime geleyim öyle bildirim yapayım dedim.

Şükür bu sabah 70.7 yi gördüm. Cuma 71.4 idim ama aslında 70.9 olduğumu düşünüyorum. Perşembe öyleydim çünkü. O yüzden - 200 gr diyebiliriz.

Ya valla kaptanim sen bana bi el atsan hawar verir o guzel spor yapiyor ben yanayim da kendi derdime yanayim
Sende yap canım bak geçen hafta adım yarışı bahanesiyle 10 bin üstü adımlar attn demekki fırsat yaratabilyorsun kızlardaki güzel değişimleri gördün değmezmi bunlar için günlük 30 dk 40 dk spor yapmaya nedir ki şurda teli elimize aldık mı saatler harcıyoruz oturup istersek herşeye imkan var

Yeme canım sonra Perşembe akşamı oldu mu stres oluyoruz bak ekipte herkes çaba sarf ediyor onlarda ekip 1. 2. Olsun ister kimse bir dilim kek börek için arkadaşlarının motivasyonunu kırmasın

Ah canım
Günaydınnn bugünden eksiyi görmek şahane

ooo ben unuttum menü yazmayı temizlik yapınca yorgunluktan :) yazayım mı emin miisn canım

El_Em ben pes etmeye dogru gidiyorum. Kendimi cok kontrol edemiyorum bir de fazla cikiyor kilo. Kg verdigim zamanlardakinden aslinda cok fazla da yemiyorum ama niye boyle bilmiyorum. Bir de bi isteksizlik olustu her seye karsi. Evde bir duzen olusturamiyorum ;( kg 53.4 cikti. Mobil uygulamaya gore regle 3 gun kalmis gorunuyor ondan mi bilmiyorum

Günaydın
Cuma :70,7
Bu gün : 71.1
Fark: + 400
Umarım toparlarım
Canım toparlarız inşallah. Proteini tam, sebzesi bol menülerle inşallah haftayı bitirelim. Gelir güzel eksiler. Zaten sporun çok güzel
Ay gelmesinler, gelseler de yemesinler, onlar yese de sen yeme
Ortiiimm yaparsın sen. Tutarsın kendini
Ah canım
Günaydınnn bugünden eksiyi görmek şahane
Ay nasıl mutlu oldum kaptanım

Menün yine harika canım, kusura bakma canım ya dün uğrayamadım buraya, sana yorum da yazamadım çok yoğun geçti.
Canım ne kusuru sen iyi ol yeter
Canım aburcubur yok listede bence bu farkında olmadan yediklerinin kalorisi birikiyor ve kilo vermen yavaşlıyor bi not defteri taşıyabilirsin yanında ya da hemen kalori uygulamasında kaydet derim canım

Canlar biraz agrim var belim yanlarim falan tutulmus gibi ya dunku sprdan ya üstüm acik kalmis biraz erken yaticam izin sonrasi mesaiye enerjik kalkiyim
İyi geceler
Canimm geçti mi nasılsın bugün ?
10.00
3 catal domatesli yumurta

13.30
1 kasik sutle nescafe

19.30
1 kase brokoli corbasi
Yarim porsiyon kuru fasulye
4 kasik pilav

23.00
2 lokma ekmekle beyaz peynir(midem cok bulandigi icin)

El_Em
@_Reyyan
seyrekyagmur
Aslında menunde çok bişey yok iyi orticim bir tek kuru yu tartı öncesi yememeni öneririm bence farkettiriyor çünkü. Bu arada bende de mide ekşimeleri çok olur gastritim var eğer çok sıkıntı yaşarsan mide koruyucu almanı öneririm
Ortim menün cok guzel tebrik ederim.suyu da arttirmissin
Çok şükür ya kaç haftadır durmama sebep oldu
Günaydınlar mutlu bir hafta olsun hepimiz için
Günaydıiin hepimizin için inşaallah
Günaydın kızlar iyi haftalar dilerim
İyi haftalar kaptiniimmm
Spor yapmayıp yapanlardan besleniyorum resmen
Cuma 87.2
Guncel 87.6
+400
Kuru pilavı gördüm orada aslında kilo yok
Ortiii bugün evdeysen iki zumba mekik Leslie biseyler yapalım mı aynı vakitlerde teşvik olsun yoksa evde spor bende yapamıyorum

Supersin ortim.ben arti geldim ama cumaya utandirmayacagim seni insallah
Ayy yemeyelim cumaya eksi gelelim
Haklisin kaptanim.Elimden geleni yapacagim

Evet kuru pilavdan olabilir
Yapalim da saatleri tutturabilirmiyiz bilmiyorum. Ev isine baslayacagim simdi bir de esimden haber bekliyorum hastaneye gitme ihtimalim de var.

Bu hafta kucuk bir operasyon gecirebilirim her iki elimin bileğinden o zman telefon kullanabilir miyim onu bile bilmiyorum yeni girsim listeye izne ayrilmak da istemem

Supersin ortim.ben arti geldim ama cumaya utandirmayacagim seni insallah

Ayy yemeyelim cumaya eksi gelelim

Haklisin kaptanim.Elimden geleni yapacagim
Estağfurullah ortim ne utandirmasi bende kaç haftadır sıkıntı yaşadım. Sen benim eski kiloma yakınsın ve burada sürece ve rekabete kaptirirsan kendini bı bakivermissin 65 sin

Estağfurullah ortim ne utandirmasi bende kaç haftadır sıkıntı yaşadım. Sen benim eski kiloma yakınsın ve burada sürece ve rekabete kaptirirsan kendini bı bakivermissin 65 sin
Yaa oyle miii idolumsun o zman senin boyun kac

Evet kuru pilavdan olabilir
Yapalim da saatleri tutturabilirmiyiz bilmiyorum. Ev isine baslayacagim simdi bir de esimden haber bekliyorum hastaneye gitme ihtimalim de var.
Olsun o zaman ne zaman olursa diyelim benim de kardeism tratinmaya gelecek kendisi 114 kilo bende onun koclugunu yapıyorum bı yandan onla ilgileneceğim akşam üstü bı şekersiz türk kahvesi ile meto yu canlandırıp spor yaparım bı 15 dk Leslie 15 dk zumba biraz da karın düşünüyorum ama değişebilir O zaman şöyle diyelim bugün herhangi bir vakti yarım saat net spor yapacağız

Tamam anlastik geceye kalsa da yapar bildiririm ortim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…