Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım ne kusuru sen iyi ol yeter 😘

Canım aburcubur yok listede 😂 bence bu farkında olmadan yediklerinin kalorisi birikiyor ve kilo vermen yavaşlıyor bi not defteri taşıyabilirsin yanında ya da hemen kalori uygulamasında kaydet derim canım 😘
Yok canım bu dünkü menüm, gecenin aburcuburu bir önceki menümdeydi ama misafir vardı ve paylaşım yapamadım o gün🙈

Evet kuzum insülin direnci vardı gitti artı hasimato hastalığım var bunlar zorlaştırsada kilo vermeyi kafada bitiyor iş yaparız niye yapamayalim 😍
Kaptan bizi bilmis de orti yapmis 😂 ben de hasimatoyum 🙈 insulin direncime hic baktirmadim yeni kan verdim herseye bakildi ama onun icin ayrica belirtmek gerekiyor muydu acaba doktora

Canım geçmiş olsun. Neyi vardı bileklerinin
Sagol canim sinir sıkışması var hamilelikten kalma ilerledi emg cekilip karar verilecek bakalim hayirlisi olup kurtulmak istiyorum aslinda cok zor surekli ellerim uyusuyor uyumak iskence gun icinde de agri yapiyor

Cuma kilom:58.9
Pazartesl:58.9

1 gecede o kadar aburcubur krizine girerek en azından sabit geldiğim için şanslıyım. Cumaya kadar asılıyorum artık. El_Em El_Em

Eklentiler

• 56F07A18-514A-4A9C-B1E0-32E6810D8D8A.jpeg
    56F07A18-514A-4A9C-B1E0-32E6810D8D8A.jpeg
    61,6 KB · Görüntüleme: 11
Sabah 10:00
1 haşlanmış yumurta
2dilim uno denge
Peynir zeytin domates
3 banım bal

ara
1 avuç fıstık ve kuru üzüm karışımı
1 taze hurma
Yarım elma
mandalina 2 tane ( bunları ara ara yedim)

akşam16:00
1 kase mercimek çorbası
2 biber(küçük) 1 patlıcan dolması
4 tane sarma ( kıymalı bulgur ve pirinçli)

ara 20:30
1 küçük kase patlamış mısır
1 avuç beyaz leblebi

2,5 lt su bolca şekersiz çay
3 mile leslie
19 dk lık yeni başlayanlar için yağ yakma egzersizleri
(Patlamış Mısır’ı yiyince kalkıp yapayım dedim )
Toplam 12588 adım

El_Em El_Em @_Reyyan belmayne belmayne
Canım menün güzel. Biraz kalorili şeyler de var ama zaten sporun muhteşem. Dengelemişsin 💞
Sagol canim sinir sıkışması var hamilelikten kalma ilerledi emg cekilip karar verilecek bakalim hayirlisi olup kurtulmak istiyorum aslinda cok zor surekli ellerim uyusuyor uyumak iskence gun icinde de agri yapiyor
Çok geçmiş olsun canım. Hayırlısıyla kurtul inşallah 🙏

Kaptan bizi bilmis de orti yapmis 😂 ben de hasimatoyum 🙈 insulin direncime hic baktirmadim yeni kan verdim herseye bakildi ama onun icin ayrica belirtmek gerekiyor muydu acaba doktora
Kaptan bilir işini az fene değil o 😄Karın çevrendeki yağlanmaya göre test yapiyolar kuzum benim baba yüksek şeker hastası diye talep etmiştim 104 cm gobek ölçüsünde var görünüyor deyip test yapılmıştı orada çıktı zaten haşimatolular de genelde İnsülin direnci de oluyor artık günümüzün hastalıkları bunlar maalesef, iyi yanı korona zor bulaşırmis bize burada Dr demişti kanimizda antikor var diye 🤭

menünde bişey yok ki canım 2ince keki sporla yakmışsındır zaten ama bugünden itibaren kek pasta börek bunları minimuma indirelim inşallah :KK200: :KK19:
Evet canım artık kaçamak falan yok cuma ya kadar full Motive olucam. Bu arada ağrıların ne durumda
Harikasın canım sen inandıktan sonra gerisi kolay +100 bir şey değil zaten hafta sonu kaçamakları zarar vermemiş diyebiliriz iyi ki spor yapmışsın bak 🤗
Evet canım biraz kaçamaklı oldu haftasonum ama dengelemeye çalıştım hep. Spora devam etmek şart oldu 😊
Bu hafta kucuk bir operasyon gecirebilirim her iki elimin bileğinden o zman telefon kullanabilir miyim onu bile bilmiyorum yeni girsim listeye izne ayrilmak da istemem 🙄
Geçmiş olsun canım

Kaptan bilir işini az fene değil o 😄Karın çevrendeki yağlanmaya göre test yapiyolar kuzum benim baba yüksek şeker hastası diye talep etmiştim 104 cm gobek ölçüsünde var görünüyor deyip test yapılmıştı orada çıktı zaten haşimatolular de genelde İnsülin direnci de oluyor artık günümüzün hastalıkları bunlar maalesef, iyi yanı korona zor bulaşırmis bize burada Dr demişti kanimizda antikor var diye 🤭
Vayy haşimato olduğuna sevineceğini hiç düşünmemiştin değil mi 🙈

Tatilin ilk günleri ve misafir filan olunca Çok yoğun geçti kaptanım, düzenimiz darma duman oldu. hala da yoğun geçecek ama toparlanacaz birkaç güne inşallh.
Şuan buz pistinden bildiriyorum. Parmaklarımı hissetmiyorum. 🥶
Vay arkadaş ne misafiri
Ne buz pisti
Orda korona bitti mi 🤣

Bu hafta kucuk bir operasyon gecirebilirim her iki elimin bileğinden o zman telefon kullanabilir miyim onu bile bilmiyorum yeni girsim listeye izne ayrilmak da istemem 🙄
Çok geçmiş olsun canım
Öyle bir durum olursa izin hakkın zaten 2 ay yok 🙈 bir şekilde atlatırız diye düşünüyorum
Sadece kilo bildirimi yapsan yeterli olur notunu önceden hazırlar kenara koyarsın sonra sadece tartılıp siteden göndermesi kalsın onu yapmakta mı zor olur acaba 🙄 bence yazı yazamazsın ama parmaklarını kullanırsın gibi geliyor. Dilersen numaramıda verebilirim hangisi kolay olursa artık durumun netleşince konusuruz yine canım umarım ameliyatsız ağrılarından kurtulmanın yolu vardır 😔

Canım menün güzel. Biraz kalorili şeyler de var ama zaten sporun muhteşem. Dengelemişsin 💞

Çok geçmiş olsun canım. Hayırlısıyla kurtul inşallah 🙏
Insallah Allah razi olsun
Insilun direnci icin tedavi oldun mu? Yaa hasimato olduguma sevinecegim hic aklima gelmezdi 😂
Evet canım artık kaçamak falan yok cuma ya kadar full Motive olucam. Bu arada ağrıların ne durumda

Evet canım biraz kaçamaklı oldu haftasonum ama dengelemeye çalıştım hep. Spora devam etmek şart oldu 😊

Geçmiş olsun canım
Tesekkur ederim 🤗
Çok geçmiş olsun canım
Öyle bir durum olursa izin hakkın zaten 2 ay yok 🙈 bir şekilde atlatırız diye düşünüyorum
Sadece kilo bildirimi yapsan yeterli olur notunu önceden hazırlar kenara koyarsın sonra sadece tartılıp siteden göndermesi kalsın onu yapmakta mı zor olur acaba 🙄 bence yazı yazamazsın ama parmaklarını kullanırsın gibi geliyor. Dilersen numaramıda verebilirim hangisi kolay olursa artık durumun netleşince konusuruz yine canım umarım ameliyatsız ağrılarından kurtulmanın yolu vardır 😔
Haber ederim insallah.bir de enjeksiyon yontemi varmis orta seviye icin ama ben gozu kararttim ya ameliyet olup kurtulmak istiyorum.cok kolay bi ameliyatmis hemen yapip gonderiyorlar en fazla 10 gune eski hayatina donuyormussun.

Vayy haşimato olduğuna sevineceğini hiç düşünmemiştin değil mi 🙈
öyle ama ben yine de çok emin değilim Esra kaptnanım geçen sene infulenza geçirdim kızım kreşten getirdi 3 gün süründüm 40° ateş gördüm bu sene geçenki grip bütün bağışıklığımı çökertti dudaklarımı sen gördün bilmiyorum koronaya karşı ne kadar dirençli olabilirim hayırlısı ya zaten mutasyonla geçirmiş çok da şey etmemek lazım 🤪:confused:

X