Kuzu menulerin iyiydi aslinda bi de elinde telefonla cekme bence telefonun agirligi da ekleniyo sabitleyince in telefonu eline al gercek sonucu görürsünEki Görüntüle 2742649
Gunaydiiinn arkadaşlar, yok illa bu artiyi görcem ben carsamba artisiz sabittim dün yediklerimde belli,üst midem çok şiş. Yürüyüş de yaptigim haldePazartesi itibari ile akşam menüleri çorba ile geçeyim diyorum iyi geliyordu bana hazır eşim akşam calisiyo oluyo hem.
Cuma:67.5
Bugün:67.6 (+100)
Hedef: 67
El_Em Nikinik
Olmuş canım olmuşTeşekkür ederim kaptanım evet biraz moralsizdim sebebini de anlamadım ama bende kendimden eksi beklemiyordum dün bile artı gelmiştim.
Ya bu arada bu foto yükleme işi ne zormuş Bee basıyorum kabul etmiyor birde bakıyorum kii 4 kere paylaşmışsilmeyi denedim olmuştur sanırım
Tebrikler canımPazartesi:58.5
Cuma:57.8
Yüzde: yaklaşok 1.20
Haftaya hedef:57.4
66.7 olsun canim
Canim acaba ara ogun elma badem yogurt gibi biseyler mi eklesen uzun sureli tek öğün beslenmede vücut kendini korumaya alip gelen butun gidalari depolama egilimindedir muhtemelen bi de oyle denesen?gunaydin kizlar ne guzel eksilmeler var, ben aglamak uzereyim, bir haftadir yediklerimde ne kilo ne odem yapacak hicbisey olmamasina ragmen fena arti geldim. henuz tartiyi bile paylasamadim arti gitmez de acaba artinin miktarini dusurebilir miyim diye dusunuyorum..
Yapma yagunaydin kizlar ne guzel eksilmeler var, ben aglamak uzereyim, bir haftadir yediklerimde ne kilo ne odem yapacak hicbisey olmamasina ragmen fena arti geldim. henuz tartiyi bile paylasamadim arti gitmez de acaba artinin miktarini dusurebilir miyim diye dusunuyorum..
Cok gecmis olsun canimKızlar selam
Dün gece çok hasta oldum. Midem bozuldu. Gece hiç uyuyamadım
Çok halsizim ve başım ağrıyor.
Dün 700 gr eksiydim ama bugün sabit geldim. Ona da canım sıkıldı. Herhalde ödem oldu. Elim ayağım da çok fena şiş.
Biraz bekleyeyim belki bir kaç gr gider. Kaça kadar vaktimiz vardıEl_Em
Bir şey içmeyeyim dedim. Onun ağırlığı da eklenmesin diye ama bilemedim şimdi. Ellerim öyle şişmiş ki yüzüğüm olmuyor parmağıma. Perşembe gecesine denk gelmeseydi iyiydiCok gecmis olsun canimlimonlu yesil cay icsen odem icin
zerre kadar aclik hissetmiyorum ki acikmadan yemek te sacma geliyor yani... tamam sonlara dogru yavasliyor biliyorum da iyice yapisti uzerime sanki.Canim acaba ara ogun elma badem yogurt gibi biseyler mi eklesen uzun sureli tek öğün beslenmede vücut kendini korumaya alip gelen butun gidalari depolama egilimindedir muhtemelen bi de oyle denesen?
Ah canım çok çok geçmiş olsunKızlar selam
Dün gece çok hasta oldum. Midem bozuldu. Gece hiç uyuyamadım
Çok halsizim ve başım ağrıyor.
Dün 700 gr eksiydim ama bugün sabit geldim. Ona da canım sıkıldı. Herhalde ödem oldu. Elim ayağım da çok fena şiş.
Biraz bekleyeyim belki bir kaç gr gider. Kaça kadar vaktimiz vardıEl_Em
Teşekkür ederim canımAh canım çok çok geçmiş olsun
Bugün benim acelem yok boşum beklerim istediğiniz kadar sorun değil ama moralini bozma o eksi elbet senin tartıyada varsın öbür cuma etki etsin
Ben onları da geçtim sen ekibide bıraktın ki canım bir şekilde o motivasyondan bile tartı etkileniyor mu nezerre kadar aclik hissetmiyorum ki acikmadan yemek te sacma geliyor yani... tamam sonlara dogru yavasliyor biliyorum da iyice yapisti uzerime sanki.
El_Em kaptan ya napsak? mezuniyet almadan gitmek istemiyorum ama bu sekilde de gitmiyor takima kulliyen zararim yasadigim stres ayri. ne yapsak?
OlsuuuuuunnnnnTeşekkür ederim canımiki haftadır gıdım gıdım gittiği için bu haftaya odaklanmıştım. Onun hayal kırıklığını yaşadım sanırım
Şimdi - 200 ü gördüm. Onu paylaşayım bari.
Sonunda beklenen eksiBen bildirim yapio kacayim mesajlarj sonra okuyacagim insallah
Gecen hafta 88
Bugun 87.2
Giden -800
Günaydın :) geçen cuma 66 kg bugün 65.7 kg
Fark -300 gr haftaya hedefim 65.4El_Em
Eki Görüntüle 2742693