- 30 Mayıs 2007
- 3.522
- 6.512
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkürler canım aldımEki Görüntüle 2742378
Bugünlük hasılat bu kadaaar
Olsun canım bugün yürümediklerini yarın tamamla inşallah yarın yarışın soooonn günü761 adim
İnsallah canim isin gucun rast gitsinEvet canim bu hafta mahvoldum sorma birkac hafta daha böyle. Ne spor yapabildim ne dogru düzgün menüme uyabildim. Birkac hafta sonra geri gelecegim insallah
Kaptanim annem karsimda oruk pilav patates kızartması et yerken ben yulafli yogurt kasikladim o an zor geliyo ama bikac saat sonra unutuyo insan anneme dedim anne sen devam et benim canim cekiyo sigara icmeye cikicam lobiye diye en sonVayy beeeeee vayyy beeee bu kadarını ben bile yapmam
Valla bravo zafer senin olacak olsun bir patatese yedirmeyiz bu keyfi iraden güçleniyor ne güzelKaptanim annem karsimda oruk pilav patates kızartması et yerken ben yulafli yogurt kasikladim o an zor geliyo ama bikac saat sonra unutuyo insan anneme dedim anne sen devam et benim canim cekiyo sigara icmeye cikicam lobiye diye en son
Di mi kaptanimValla bravo zafer senin olacak olsun bir patatese yedirmeyiz bu keyfi iraden güçleniyor ne güzel
Sagolasin canimİnsallah canim isin gucun rast gitsin
Yaa yine tahtını bırakmadın
Kesinlikle canım şimdiden iyi yolculuklar olsunDi mi kaptanim
Yarin tarti sonrasi guzel bi kahvalti yaparim ikindin de cikiyoruz zaten evde hersey daha kolay
Öyle ama sanki tartıda bir oynama yok gibi geliyor banaYaa yine tahtını bırakmadın
Süper canım valla bu hafta süper iş çıkardın
Sağol cnm senin de çok iyi blender ı kastetmiştimçok güzel menü canım, Yulaf gördüm orda yalnız
Onu da mı götürdün otele
Canım sporuna bayıldım, bızzt ı hayal etmeye çalıştım
Güzel menü afiyet olsun.
Valla tebrikler cnm ben tatilde asla dayanamıyorumDi mi kaptanim
Yarin tarti sonrasi guzel bi kahvalti yaparim ikindin de cikiyoruz zaten evde hersey daha kolay
Sagol ortim aydi mi bilemedim agrisi mahvetti bugun beni yazilanlari da okuyamadim yarin tarti korkuyorum sislik olmaz insallahGözün aydın orticim
Evet ya bı de açık büfe de olsaydı
Ben bugün anamlara gittim pilav sütlaç yemedim paylarimi aldım yarını bekliyor hepisi
Ağrısı zorlasa da iki güne hafiflersin canım, artı çıkmaya bilirsin de belli olmaz orticim ama tabi ki yapacak bir şey yok geçen hafta bende o yüzden artı çıktımSagol ortim aydi mi bilemedim agrisi mahvetti bugun beni yazilanlari da okuyamadim yarin tarti korkuyorum sislik olmaz insallah
-200 bari olsa yoksa listeye giremeyecegim sanirimAğrısı zorlasa da iki güne hafiflersin canım, artı çıkmaya bilirsin de belli olmaz orticim ama tabi ki yapacak bir şey yok geçen hafta bende o yüzden artı çıktım