Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

:sampiyon: işte görmek istediğimiz hareketler 🤭
Ne yardan vazgeçerim ne serden 🤣🤣
Canim aksam menun sislik yapar kuru fasulye yogurt pirinç pilavı yiyip sis olmayacak insan yoktur bol kimyon koysaydin kimyon cok guzel sindiriyor istersen yatmadan sicak suya kimyon at iç sisligin kalmaz insallah sabaha

Guzel menu spor da sahane canim

Güzel menu kuzu kuruyemiste ne vardi 🙃

Guzel menu canim tarhana ben de cok severim 😍

Efsane geri dondu 70 dk eliptik 😎 masallah canim 💞

İspanak yapmaz ama karnabahar ve yogurt yapar canim sicak suya kimyon atip icersen sisin iner canim 💞
Beyaz leblebi ağırlıkta ama bı iki badem 1 de kaju aralarına karışmış olabilir 🤭
Nasıl duruyorsun öğlen içtğin çorba ile canım 🙈 madem o kadar erken kapatacaksın biraz daha dolu dolu olabilir o öğün aslında 👀

:)) Olsun ama güzel menü bence

Afiyet olsunnnnn ne kadar da masum bir menü 🤭🤭 yarın akşam neler görecek bu gözlerim acaba 😁😁

Tarhana gelmiş nerde diyordum 🤭🤭
Afiyet olsun canım gayet iyi ✌️

Çok iyi canım afiyet olsun ☺️ günü erken kapatabilenlere saygım sonsuz 🤩

Çok iyi canım menün afiyet olsun ☺️☺️✌️

Afiyet olsun canım dengeli sağlıklı bir menü olmuş ✌️
Anne böreği gelecek 🤣 artı sütlaç ve pilav bunlar garanti kaptanim😅 cuma off um ben :KK70:

İnsallah ya su pandemi herseyimizi etkiledi 😔
Allah saglik versin cümlemize
Aynen canım bende onu dedim mavimli mavimli ye iyi bile gittik bu zamanda bu stres ortamında evde tıkılmaktan + kaç kg alırdık buralarda olmasaydık biz üstüne verdik şükür..
Ne çocuklarımızın düzeni kaldı ne çalışanların düzenli iş hayatı 🙄 bitsede hayırlısıyla inşallah

Aynen canım bende onu dedim mavimli mavimli ye iyi bile gittik bu zamanda bu stres ortamında evde tıkılmaktan + kaç kg alırdık buralarda olmasaydık biz üstüne verdik şükür..
Ne çocuklarımızın düzeni kaldı ne çalışanların düzenli iş hayatı 🙄 bitsede hayırlısıyla inşallah
Aynen canim hayatimiza saglikli yemekleri sporu grup motivasyonunu koymamis olsaydik Allah korusun üstüne kac kilo alırdık 😶

Canim aksam menun sislik yapar kuru fasulye yogurt pirinç pilavı yiyip sis olmayacak insan yoktur bol kimyon koysaydin kimyon cok guzel sindiriyor istersen yatmadan sicak suya kimyon at iç sisligin kalmaz insallah sabaha

Guzel menu spor da sahane canim

Güzel menu kuzu kuruyemiste ne vardi 🙃

Guzel menu canim tarhana ben de cok severim 😍

Efsane geri dondu 70 dk eliptik 😎 masallah canim 💞

İspanak yapmaz ama karnabahar ve yogurt yapar canim sicak suya kimyon atip icersen sisin iner canim 💞
Uyumadan içeyim o zman canm

17 Aralik

9.20
3 dilim peynir 3 siyah zeytin
2 dilim simit (ceyrek)
Domates salatalik yesillik
1 yumurtadan omlet

14.00
3 yk yogurt 2yk yulaf 2 kuru kayısı 7 badem karisimi

19.00
7-8 küp tavuk 1 kase salata
1 dilim ekmek

Su 3 lt
Spor 15 dk leslie 23p. arti doga yürüyüşü
El_Em El_Em

çok güzel menü canım, Yulaf gördüm orda yalnız😍
Onu da mı götürdün otele🤗🤗🤗
Bugün menüm
Kahvaltı lorlu omlet yeşillik söğüş 3 ceviz
Öğlen tavuk haşlama ve salata
Saat 5 gibi 1 büyük dilim çikiletalı pasta 😋
Akşam yoğurt maydanoz maden suyu limon bızzt
3 lt su
40 dk cardio 200 puan , 11550 adım oldu
15 dk Leslie de yaptım
Pain Killer Pain Killer @_Reyyan
Canım sporuna bayıldım, bızzt ı hayal etmeye çalıştım😁🤗🤗🤗
Güzel menü 👍 afiyet olsun.

IMG-20201217-WA0052.jpg

Aldım canım teşekkürler ❤️
Nasılsın 🤗
İyiyim canım sağol. Sadece bu hafta nedense Bi adapte olamadım yeme isteğim de çok arttı. Spor da yapamadım düzenli olarak. Azcık hareket etsem kaval kemiğim ve arkasında dehşet Bi ağrı oluşuyor 2 haftadır. Zaten biraz sıkıntılıyım bu konu da bakalım yarını bekliyorum inşallah haftalık hedefim gelir.
Sen nasılsın toparlanabildi mi küçük adam

İyiyim canım sağol. Sadece bu hafta nedense Bi adapte olamadım yeme isteğim de çok arttı. Spor da yapamadım düzenli olarak. Azcık hareket etsem kaval kemiğim ve arkasında dehşet Bi ağrı oluşuyor 2 haftadır. Zaten biraz sıkıntılıyım bu konu da bakalım yarını bekliyorum inşallah haftalık hedefim gelir.
Sen nasılsın toparlanabildi mi küçük adam
Evet çok sessiz geldin banada o yüzdn sordum 😔 çok geçmş olsun,zıplama falan yapma bence bir süre canım o seni zorluyor olabilir farkında olmadan :KK43:
Oğlum bugün iyiydi maşallah yarına iyice toparlar inşallah ama bu bile iyi geldi bize çocuk hasta oldu mu ev düzen müzen her şey gidiyor 🤯

X