Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

işte görmek istediğimiz hareketler
Ne yardan vazgeçerim ne serden
Beyaz leblebi ağırlıkta ama bı iki badem 1 de kaju aralarına karışmış olabilir
Anne böreği gelecek artı sütlaç ve pilav bunlar garanti kaptanim cuma off um ben

İnsallah ya su pandemi herseyimizi etkiledi
Allah saglik versin cümlemize
Aynen canım bende onu dedim mavimli ye iyi bile gittik bu zamanda bu stres ortamında evde tıkılmaktan + kaç kg alırdık buralarda olmasaydık biz üstüne verdik şükür..
Ne çocuklarımızın düzeni kaldı ne çalışanların düzenli iş hayatı bitsede hayırlısıyla inşallah

Aynen canim hayatimiza saglikli yemekleri sporu grup motivasyonunu koymamis olsaydik Allah korusun üstüne kac kilo alırdık

Uyumadan içeyim o zman canm

çok güzel menü canım, Yulaf gördüm orda yalnız
Onu da mı götürdün otele
Canım sporuna bayıldım, bızzt ı hayal etmeye çalıştım
Güzel menü afiyet olsun.

Aldım canım teşekkürler
Nasılsın
İyiyim canım sağol. Sadece bu hafta nedense Bi adapte olamadım yeme isteğim de çok arttı. Spor da yapamadım düzenli olarak. Azcık hareket etsem kaval kemiğim ve arkasında dehşet Bi ağrı oluşuyor 2 haftadır. Zaten biraz sıkıntılıyım bu konu da bakalım yarını bekliyorum inşallah haftalık hedefim gelir.
Sen nasılsın toparlanabildi mi küçük adam

Evet çok sessiz geldin banada o yüzdn sordum çok geçmş olsun,zıplama falan yapma bence bir süre canım o seni zorluyor olabilir farkında olmadan
Oğlum bugün iyiydi maşallah yarına iyice toparlar inşallah ama bu bile iyi geldi bize çocuk hasta oldu mu ev düzen müzen her şey gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…