- 30 Mayıs 2007
- 3.522
- 6.512
Ne yardan vazgeçerim ne serdenişte görmek istediğimiz hareketler
Beyaz leblebi ağırlıkta ama bı iki badem 1 de kaju aralarına karışmış olabilirCanim aksam menun sislik yapar kuru fasulye yogurt pirinç pilavı yiyip sis olmayacak insan yoktur bol kimyon koysaydin kimyon cok guzel sindiriyor istersen yatmadan sicak suya kimyon at iç sisligin kalmaz insallah sabaha
Guzel menu spor da sahane canim
Güzel menu kuzu kuruyemiste ne vardi
Guzel menu canim tarhana ben de cok severim
Efsane geri dondu 70 dk eliptikmasallah canim
İspanak yapmaz ama karnabahar ve yogurt yapar canim sicak suya kimyon atip icersen sisin iner canim
Anne böreği gelecekNasıl duruyorsun öğlen içtğin çorba ile canımmadem o kadar erken kapatacaksın biraz daha dolu dolu olabilir o öğün aslında
:)) Olsun ama güzel menü bence
Afiyet olsunnnnn ne kadar da masum bir menüyarın akşam neler görecek bu gözlerim acaba
Tarhana gelmiş nerde diyordum
Afiyet olsun canım gayet iyi
Çok iyi canım afiyet olsungünü erken kapatabilenlere saygım sonsuz
Çok iyi canım menün afiyet olsun
Afiyet olsun canım dengeli sağlıklı bir menü olmuş
Canım almanyada pandemi sebebiyle baya kısıtlamalar başlamış çocukların okulları kapanmış iş yoğunluğuda olacakmış şu ara vakit bulamayacağını söyledi ama sonrasında gelip mezun olacak inşallahmavimli canim yogunluktan mi izne ayriliyosun?
İnsallah ya su pandemi herseyimizi etkilediCanım almanyada pandemi sebebiyle baya kısıtlamalar başlamış çocukların okulları kapanmış iş yoğunluğuda olacakmış şu ara vakit bulamayacağını söyledi ama sonrasında gelip mezun olacak inşallah
Aynen canım bende onu dedimİnsallah ya su pandemi herseyimizi etkiledi
Allah saglik versin cümlemize
Kahvaltı yapmamıştım biraz fazla yemiş olabilirimYa orda bir tek şişkinlik yapabilecek karnıbahar var canım çok mu geldi acaba o rahatsız etmiş olabilir
Aynen canim hayatimiza saglikli yemekleri sporu grup motivasyonunu koymamis olsaydik Allah korusun üstüne kac kilo alırdıkAynen canım bende onu dedimmavimli ye iyi bile gittik bu zamanda bu stres ortamında evde tıkılmaktan + kaç kg alırdık buralarda olmasaydık biz üstüne verdik şükür..
Ne çocuklarımızın düzeni kaldı ne çalışanların düzenli iş hayatıbitsede hayırlısıyla inşallah
Uyumadan içeyim o zman canmCanim aksam menun sislik yapar kuru fasulye yogurt pirinç pilavı yiyip sis olmayacak insan yoktur bol kimyon koysaydin kimyon cok guzel sindiriyor istersen yatmadan sicak suya kimyon at iç sisligin kalmaz insallah sabaha
Guzel menu spor da sahane canim
Güzel menu kuzu kuruyemiste ne vardi
Guzel menu canim tarhana ben de cok severim
Efsane geri dondu 70 dk eliptikmasallah canim
İspanak yapmaz ama karnabahar ve yogurt yapar canim sicak suya kimyon atip icersen sisin iner canim
Kahvaltılarımızı atlamamak lazım aslında o öğün çok önemli bizim için canımKahvaltı yapmamıştım biraz fazla yemiş olabilirim
Simdi ic canim bence rahat yatarsinUyumadan içeyim o zman canm
Tşk ederim tatlım hemen uyguluyorumSimdi ic canim bence rahat yatarsinbir cay kasigi yetiyo
17 Aralik
9.20
3 dilim peynir 3 siyah zeytin
2 dilim simit (ceyrek)
Domates salatalik yesillik
1 yumurtadan omlet
14.00
3 yk yogurt 2yk yulaf 2 kuru kayısı 7 badem karisimi
19.00
7-8 küp tavuk 1 kase salata
1 dilim ekmek
Su 3 lt
Spor 15 dk leslie 23p. arti doga yürüyüşü
El_Em
Canım sporuna bayıldım, bızzt ı hayal etmeye çalıştımBugün menüm
Kahvaltı lorlu omlet yeşillik söğüş 3 ceviz
Öğlen tavuk haşlama ve salata
Saat 5 gibi 1 büyük dilim çikiletalı pasta
Akşam yoğurt maydanoz maden suyu limon bızzt
3 lt su
40 dk cardio 200 puan , 11550 adım oldu
15 dk Leslie de yaptım
Pain Killer @_Reyyan
Bugün az yemek adına yapmadım kahvaltı. dün kaçırmıştım birazKahvaltılarımızı atlamamak lazım aslında o öğün çok önemli bizim için canım
Canim yulaf badem bi elma bikac kutu activia getirdim yanimda evi otele tasidimçok güzel menü canım, Yulaf gördüm orda yalnız
Onu da mı götürdün otele
Evettt sonunda 5000 yakalanmış tebriklerr
İyiyim canım sağol. Sadece bu hafta nedense Bi adapte olamadım yeme isteğim de çok arttı. Spor da yapamadım düzenli olarak. Azcık hareket etsem kaval kemiğim ve arkasında dehşet Bi ağrı oluşuyor 2 haftadır. Zaten biraz sıkıntılıyım bu konu da bakalım yarını bekliyorum inşallah haftalık hedefim gelir.Aldım canım teşekkürler
Nasılsın
Vayy beeeeee vayyy beeee bu kadarını ben bile yapmamCanim yulaf badem bi elma bikac kutu activia getirdim yanimda evi otele tasidim
Evet çok sessiz geldin banada o yüzdn sordumİyiyim canım sağol. Sadece bu hafta nedense Bi adapte olamadım yeme isteğim de çok arttı. Spor da yapamadım düzenli olarak. Azcık hareket etsem kaval kemiğim ve arkasında dehşet Bi ağrı oluşuyor 2 haftadır. Zaten biraz sıkıntılıyım bu konu da bakalım yarını bekliyorum inşallah haftalık hedefim gelir.
Sen nasılsın toparlanabildi mi küçük adam
Evet canim bu hafta mahvoldum sorma birkac hafta daha böyle. Ne spor yapabildim ne dogru düzgün menüme uyabildim. Birkac hafta sonra geri gelecegim insallahmavimli canim yogunluktan mi izne ayriliyosun?