Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ahahaha doya doya kaçamak yapılsın diye he mi bilemedim bence nasılsa her takım bir miktar batacak bari toptan batıp ekstra kilo almayalım ya
Biz pek kutlamayiz ama kutlayana da saygi duyuyorum herkes ailesiyle oturup bir aksami rahat gecirebilmeli diye düşünüyorum ne kadar diyet yapilsada tek gunden birsey olmaz

Aaaa ne münasebet aksine o hafta 1.olmak bence daha takdire şayan bir hareket
Oyle mi diyosun kaptanim
derinlerde herkesin cok kastigi iyi dikkat ettigi bi hafta birinci olmak istiyorum demek ki
Birincilikte de gozum yok kaptanim artik cunku bi gun bugune kadar kim kac kilo verdi listesinde 50-60 kilo vermis olarak listebasi olcam insallah

Ah Almilacım olacaksın adım gibi eminim
Bu ay sonunda yeni liste gelecek

19 gun sonra regl oldum kaptanim full yatiyorum cok agrim var bugun 1000 adim olursa öpüp basima koyarim El_Em
Gözün aydın orticim
Sagol canim benim cumartesiye kadardi ama yarin cikicaz haftasonu yasak falan var sikinti olmasin diye evde en azindan gormuyorum yemek cesitlerini
Evet ya bı de açık büfe de olsaydı
Pasta yenildi hemide Perşembe hemide akşam
Ben bunu şuraya yazayım da yarın eksi gelinmezse amatöre terlik fırlatılacak (kendime not )
Ben bugün anamlara gittim pilav sütlaç yemedim paylarimi aldım yarını bekliyor hepisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…