Ayy hic güleceğim yoktu yaaKaptan durmuyordu ... :))) Tabi biraz dinlendir Maşallah sonra 10.000 flan yürürler rezalettttttt
Ahaaaa 31 Aralık perşembe no no noooooooAyy hic güleceğim yoktu yaa
Yeni yila kadar yaris yapmayiz zaten yeni yilin ilk gunu bizden guzel artilar gelir herkes 31 aralikda yemenin hayalini kuruyor
Aslinda tarti bildirimlerini 31 aralik sabahi yapsak bir haftalik guzel olabilirAhaaaa 31 Aralık perşembe no no nooooooo
Etap birlestirmek yerine 1 gun onceye alabilriiz diye dusundum bendeO hafta etapları mı birleştirsek oylama yapalım kaptanım
Ahahaha doya doya kaçamak yapılsın diye he miAslinda tarti bildirimlerini 31 aralik sabahi yapsak bir haftalik guzel olabilir
Haftaya paylasimda yazmayi düşünüyorum
Ben yilbasi kutlamadigim icin muhtemelen eksi gelirim birlesmesin kaptanim etaplar nihahahAhaaaa 31 Aralık perşembe no no nooooooo
Biz pek kutlamayiz ama kutlayana da saygi duyuyorum herkes ailesiyle oturup bir aksami rahat gecirebilmeli diye düşünüyorum ne kadar diyet yapilsada tek gunden birsey olmazAhahaha doya doya kaçamak yapılsın diye he mibilemedim bence nasılsa her takım bir miktar batacak bari toptan batıp ekstra kilo almayalım ya
Yok ya şaka yaptım zaten hiç birleşmesini istememBen yilbasi kutlamadigim icin muhtemelen eksi gelirim birlesmesin kaptanim etaplar nihahah
İnsallah Rabbim duysun sesini kaptanimYok ya şaka yaptım zaten hiç birleşmesini istememsen o hafta 1.liğe adaysın şimdiden bence
Doğru diyorsun kaptanım iyi fikir olabilir dediğin aslındaBiz pek kutlamayiz ama kutlayana da saygi duyuyorum herkes ailesiyle oturup bir aksami rahat gecirebilmeli diye düşünüyorum ne kadar diyet yapilsada tek gunden birsey olmaz
Aaaa ne münasebet aksine o hafta 1.olmak bence daha takdire şayan bir hareketİnsallah Rabbim duysun sesini kaptanimama yok ya herkes kacirdigi icin birinci olmak cok icime sinmez oldum da bunuyorum
Oyle mi diyosun kaptanimAaaa ne münasebet aksine o hafta 1.olmak bence daha takdire şayan bir hareket
Ah Almilacım olacaksın adım gibi eminimOyle mi diyosun kaptanim
derinlerde herkesin cok kastigi iyi dikkat ettigi bi hafta birinci olmak istiyorum demek ki
Birincilikte de gozum yok kaptanim artik cunku bi gun bugune kadar kim kac kilo verdi listesinde 50-60 kilo vermis olarak listebasi olcam insallah
İnsallah canim saglikla mutlulukla ideal kilolarimiza inmek nasip etsin RabbimAh Almilacım olacaksın adım gibi eminim
Bu ay sonunda yeni liste gelecek
İnşallah canım önce can sağlığı ne zman olduğu önemli değil sen hedefine er geç ulaşacaksın inşallahİnsallah canim saglikla mutlulukla ideal kilolarimiza inmek nasip etsin Rabbim
Oo bunu duydugum iyi oldu 8. idim gecen liste ilk besi zorliyim
Amin canim cumlemiz icin once saglik versin Rabbimİnşallah canım önce can sağlığı ne zman olduğu önemli değil sen hedefine er geç ulaşacaksın inşallah
İlk 5 Bence gelecek
Gözün aydın orticim19 gun sonra regl oldum kaptanim full yatiyorum cok agrim var bugun 1000 adim olursa öpüp basima koyarimEl_Em
Evet ya bı de açık büfe de olsaydıSagol canim benimcumartesiye kadardi ama yarin cikicaz haftasonu yasak falan var sikinti olmasin diye evde en azindan gormuyorum yemek cesitlerini
Ben bugün anamlara gittim pilav sütlaç yemedim paylarimi aldım yarını bekliyor hepisiPasta yenildi hemide Perşembe hemide akşam
Ben bunu şuraya yazayım da yarın eksi gelinmezse amatöre terlik fırlatılacak (kendime not )
Bencede ya bir gün önce tartılalım ya da bir sonraki cumaAhahaha doya doya kaçamak yapılsın diye he mibilemedim bence nasılsa her takım bir miktar batacak bari toptan batıp ekstra kilo almayalım ya