- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Hosbuldum canimİyi akşamlar canım hoşgeldin sizin ekip nasıl ayak sağlıkları yerinde mi bari kaç koma kaç felç var gün sonu bildir
Vallaaa halaaa yasiyolar adimlar fena diyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hosbuldum canimİyi akşamlar canım hoşgeldin sizin ekip nasıl ayak sağlıkları yerinde mi bari kaç koma kaç felç var gün sonu bildir
Çaktırma baktın sonuçlar kötü bi sıfır fazla olmuş derizne yaptın kaptanım sen de
Teşekkürleer kaptancım valla uyanır uyanmaz başladım 6bini evde atıldı ☺Görünüyor görünüyor kendi rekorunu kırmışsın canım tebriklerrr
Anam yorulmadılarda 3 haftadır yürü babam yürüHosbuldum canim
Vallaaa halaaa yasiyolar adimlar fena diyim
Yok anam yok bunlardan korkulurAnam yorulmadılarda 3 haftadır yürü babam yürü
Kiz korkutma bu hafta 30 binler yok ama dun hesapladim 20 kisi 4 gunde 915.000 adim atmisZipzip- bizim 30binleri gostermeyelim 5.takima
Bu hafta son yaris maris yokAnam yorulmadılarda 3 haftadır yürü babam yürü
Hayirli aksamlar canim hosgeldinHayirli aksamlar kizlar cümleten iyimisiniz
Valla bir daha bulaşmayız ne yürüme aşkı varmış meğer içlerindeki açlık ortaya çıktıYok anam yok bunlardan korkulur
Kaptan sussana sende azcik kalpleri carpsinKiz korkutma bu hafta 30 binler yok ama dun hesapladim 20 kisi 4 gunde 915.000 adim atmis
Ahahahah yok yok gelicek eminim ama terlik pofidik olsun hani öyle bi durumdaPasta yenildi hemide Perşembe hemide akşam
Ben bunu şuraya yazayım da yarın eksi gelinmezse amatöre terlik fırlatılacak (kendime not )
Zaten artık sizle yarışmak isteyen bir takım olur mu bilmemBu hafta son yaris maris yok
Hosbuldum canim bende çok iyiyimHayirli aksamlar canim hosgeldin
Cok sukur iyi diyelim iyi olalim sen nasilsin
Kafayi yemislerValla bir daha bulaşmayız ne yürüme aşkı varmış meğer içlerindeki açlık ortaya çıktı
Tmm işte bizimde sondaki 0 eksikKiz korkutma bu hafta 30 binler yok ama dun hesapladim 20 kisi 4 gunde 915.000 adim atmis
Aaaaa Burcucum pasta mi yedin persembe persembe baska gun yok muydu canisiAhahahah yok yok gelicek eminim ama terlik pofidik olsun hani öyle bi durumda
Normalde yeniliyorduk kaptanim da son 3 yarisi kazanmis oldukZaten artık sizle yarışmak isteyen bir takım olur mu bilmem
Kalp mi bıraktınız neyse zaten biz kendi içimizde mutluyuz hahahahahKaptan sussana sende azcik kalpleri carpsin
Kaptan durmuyordu ... :))) Tabi biraz dinlendir Maşallah sonra 10.000 flan yürürler rezaletttttttNormalde yeniliyorduk kaptanim da son 3 yarisi kazanmis olduk
Ben de bu duruma sasiriyorum ama biraz dinlensin takim sonra bakariz yarislara
Tabi tabiiii yarın seçeceğim terliğin cinsini dua edelim takunya olmasınAhahahah yok yok gelicek eminim ama terlik pofidik olsun hani öyle bi durumda