Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ahahaha doya doya kaçamak yapılsın diye he mi :-) bilemedim 🤭🤭🤭😁 bence nasılsa her takım bir miktar batacak bari toptan batıp ekstra kilo almayalım ya 🤭🤭
Biz pek kutlamayiz ama kutlayana da saygi duyuyorum herkes ailesiyle oturup bir aksami rahat gecirebilmeli diye düşünüyorum ne kadar diyet yapilsada tek gunden birsey olmaz 🥰🥰

Aaaa ne münasebet aksine o hafta 1.olmak bence daha takdire şayan bir hareket 🤭🤭
Oyle mi diyosun kaptanim 🥰
derinlerde herkesin cok kastigi iyi dikkat ettigi bi hafta birinci olmak istiyorum demek ki 🙃
Birincilikte de gozum yok kaptanim artik cunku bi gun bugune kadar kim kac kilo verdi listesinde 50-60 kilo vermis olarak listebasi olcam insallah 💞🤩

Oyle mi diyosun kaptanim 🥰
derinlerde herkesin cok kastigi iyi dikkat ettigi bi hafta birinci olmak istiyorum demek ki 🙃
Birincilikte de gozum yok kaptanim artik cunku bi gun bugune kadar kim kac kilo verdi listesinde 50-60 kilo vermis olarak listebasi olcam insallah 💞🤩
Ah Almilacım olacaksın adım gibi eminim ♥️♥️
Bu ay sonunda yeni liste gelecek 🤩🤩

19 gun sonra regl oldum kaptanim full yatiyorum cok agrim var bugun 1000 adim olursa öpüp basima koyarim 🙄 El_Em El_Em
Gözün aydın orticim
Sagol canim benim 🥰 cumartesiye kadardi ama yarin cikicaz haftasonu yasak falan var sikinti olmasin diye evde en azindan gormuyorum yemek cesitlerini 😂
Evet ya bı de açık büfe de olsaydı 🙈
Pasta yenildi hemide Perşembe hemide akşam :KK42::KK42::KK42::KK42:
Ben bunu şuraya yazayım da yarın eksi gelinmezse amatöre terlik fırlatılacak (kendime not ) :kahve:
Ben bugün anamlara gittim pilav sütlaç yemedim paylarimi aldım yarını bekliyor hepisi 😅

X