- 10 Aralık 2020
- 3.692
- 11.401
- 25
o zaman yapılsıngünlük rekoru kırmış olursun valla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o zaman yapılsıngünlük rekoru kırmış olursun valla
cok teşekkür ederim boyle birebir duyunca daha guvenilir geliyor bana bende bi bakayim sağolun:)♡Ben daha yeni taktirdim. Cok arastirdim dus alirken bu bi anda soguyor filan o olmasin istedim. Arzum Laguna aldim. Cidde
n guzel cok memnunum. 3 seviyesi var su an 2 de gayet sicak bi suyla dus alabiliyorum ve hizida iyi. Bunun yorumlari guzeldi hakkini veriyor ama daha iki aydir kullaniyorum. Uzun omurluluk konusunu bilemiyorum yorumlar iyi oldugu yonunde
Gamzem 2 gündür kuru fasulye yiyorsun şişlikten şikayet ediyorsunSabah
Ac karna tarcinli türk kahvesi
Saat 9da 1 haslanmis yumurta sarısı
Peynir,zeytin, 1 adet biber, 1 adet salatalık, 1 adet domates ve dereotu ile 2 dilim ekmek
Öğle
150 gr yogurt
Zeytinyağlı yeşil fasulye
Arpacık soğanlı kavurma
Akşam
3yk pirinç pilavı acı biber yogurt ve kuru fasulye
2lt su
Uyumadan da 2 kupa açlık çayı icecem ya çok fena şişmiş durumdayım tualete çıkamadım ne olacak halim
Yarın kesin +++lar gelecek
Valla ben de pasta yedim az önce kankim annem yaptı ekmek yemedim zaten bunun içinHedef60kgolmak ortim simdi kahvalti yaptim, aklim tartta kaldi sana yine bir gunah cikarma msji yazip gotureyim 1 dilim diye dusundum
Ama sonra sabah tartida 58.8 gordugumu hatirlayip herseyi mahvetmemeye karar verdim.
Ortiiiim hedef kilom 55, senin kürlerden, çaylardan yapsam kısa sürede ulaşırım zannımca ama bana çok uzak tatlar yaaa
Ben trendyol hepsiburada donanimhaber hepsini hatmettim. Iyisi var ama cok pahali ben orta halli ama beni de uzun sure gotursun bi de kullanirken birden isi degisim olmasin istedim. Akdeniz bolgesi ya da iliman bir yerde yasiyorsan iyi derim . Onceden ihlas kullaniyorduk hic memnun degildim sonra babam yaylaya da almis ihlas aqua o tarz bisey o da birden soguk geliyordu sonra isiniyordu. Arzumda olmadi. Ben Eylulde aldim 400 civari simdi 700 u gecmis arzum laguna012 yuh yani bu kadar zam olur mu o kadar kisa surede. Hatta kardesimde bakiyordu kasim basi gibi 500 lü biseydi ona cok artmis demistimcok teşekkür ederim boyle birebir duyunca daha guvenilir geliyor bana bende bi bakayim sağolun:)♡
Görünüyor görünüyor kendi rekorunu kırmışsın canım tebriklerrrEki Görüntüle 2742108 @Emnis resim görünüor mu adım
Rakip takım geldiiiii 20.000 küsür olan adımları paylaşın kızlar gözleri korksun
O çayı aldim alalı. 3.Kez içiyorum. çok tehlikeli mi o zaman çöpe atayim ben antibiyotiktir diyordum ama simdi geriye gittim evet onu aldığımın ertesi günü ishal oldum oda o günlük ama sonrasında bişey olmadi evet biraz fazla karbonhidrat ve düzensiz beslendim. offf ya ne güzel eriyordum. Neyse herşeyi silip baştan başlamak lazım.moralim bozuldu. Modum düştü canim sıkıldı herşeye atlamamak lazımmış. Iyi olsun die aldim beter oldu. El_EmGamzem 2 gündür kuru fasulye yiyorsun şişlikten şikayet ediyorsun
Hele karbonhidrat tarzı pilav vs zaten şişlik olduğu zman 1 kaşık bile olmamalı menülerde direk su tutuyor vücutta
Bu hâle gelmenin sebebi bence karbonhidrat yoğun beslenmen ve geçen haftadan beri içtiğin açlık otu çayı o çok tehlikeli bir çay ölçüsü kaçtı mı sindirim sistemini maffeder sendede bence öyle ol
Pasta yenildi hemide Perşembe hemide akşamValla ben de pasta yedim az önce kankim annem yaptı ekmek yemedim zaten bunun için
Ben bu sebeple form Çay bile içemem ki açlık otu ondan çok daha etkili :/ neyse sende tecrübe etmiş oldun canımO çayı aldim alalı. Kez içiyorum. çok tehlikeli mi o zaman çöpe atayim ben antibiyotiktir diyordum ama simdi geriye gittim evet onu aldığımın ertesi günü ishal oldum oda o günlük ama sonrasında bişey olmadi evet biraz fazla karbonhidrat ve düzensiz beslendim. offf ya ne güzel eriyordum. Neyse herşeyi silip baştan başlamak lazım.moralim bozuldu. Modum düştü canim sıkıldı herşeye atlamamak lazımmış. Iyi olsun die aldim beter oldu. El_Em
Pehhhhh 20bin küsur bizim icin fasofisoRakip takım geldiiiii 20.000 küsür olan adımları paylaşın kızlar gözleri korksun
çok çalışmalıyızPehhhhh 20bin küsur bizim icin fasofiso
Yes beybisiiiiiçok çalışmalıyız
Yes beybisiiiii
İyi akşamlar canım hoşgeldin sizin ekip nasıl ayak sağlıkları yerinde mi bari kaç koma kaç felç var gün sonu bildirHayirli aksamlar kizlar cümleten iyimisiniz
ne yaptın kaptanım sen deRakip takım geldiiiii 20.000 küsür olan adımları paylaşın kızlar gözleri korksun