Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Merhaba sormayin benim eve de sayisiz tesisatci ve kombi servisi geldi hâlâ ara ara ariza veriyo ilk avmada ama sonra duzeliyo yenisini almadim simdilik gene devam ederse bakacagim ihlas baymak falan alirim heralde tüplü almam

Iyi aksamlar

15:00 1 yumurta, 1 dilim peynir, 2 dilim hindi fume, 3 zeytin, 1 dilim ekmek

17:00 filtre kahve, 1 corn flakes bar

19:00 1 kefir, 1 elma

su 2 litre
@Smr3535
Canım biraz az gibi senin menüler. Doyuyor musun.
Güzel menüm canım afiyet olsun
Canım bu tavuk burger nasıl bişi. Dün de vardı sanırım. Bir de çikolata ne kadarın yarısı
Güzel menü canım.

Merhaba sormayin benim eve de sayisiz tesisatci ve kombi servisi geldi hâlâ ara ara ariza veriyo ilk avmada ama sonra duzeliyo yenisini almadim simdilik gene devam ederse bakacagim ihlas baymak falan alirim heralde tüplü almam
Anladım çok teşekkürler Çok zor su sorunu ya

Canım mönüm çok iyi sporunda süper
Tebrikler

Harika canım. Afiyet olsun

Sen olamıyorsun bende bu ay üçüncüyü oluyorum
Benimki de normal değil bu gün yarın biter bir daha zamanından önce olursa bende Dr gideceğim artık
Senin de kotuymus canim ya git muhakkak

Canım geçmiş olsun. Boğaz enfeksiyonu mu var kuzunun. Ateş de ishal de mikrobu atma çabası vücudun. Atar inşallah.
Günaydın bu arada arkadaşlar,selamlar hepinize.

Takımı bıraktığımdan beri spora vakit bulamıyorum. Gerçi okullar kapandı,çocuklar 24 saat rölantide çalışıyor. İstekleri, ödevleri ve buna bağlı ev işleri hiç bitmiyor. Kilo konusunda sıkıntım yok Allah tan. Abur cubur zaten normalde de yemiyorum,çok nadir arada kacamaklarim oluyor. Olay kilo vermede değil korumada. Bunun bilincindeyim.58 sınırını korumaya devam . Geçersem gelirim olur mu. Sizi özlemişken mazeret olur bana.
Ekonomi finans borsa bölümünde takılıyorum. Sizleri de beklerim. Ziyarete gelin ayol.

Canım geçmiş olsun. Boğaz enfeksiyonu mu var kuzunun. Ateş de ishal de mikrobu atma çabası vücudun. Atar inşallah.
Günaydın bu arada arkadaşlar,selamlar hepinize.
Günaydın canım teşekkürler
Herhalde bir enfeksiyon söz konusu ilk defa bu kadar ağır oldu gecemiz iyi gecti ama pek ateş olmadı şükür düzelir inşallah artık
Sen nasılsın ?

G Gulhan Arslan merhaba hoşgeldiniz ekibimizin ana sayfası burasıdır :) aşağıdaki katılım formunu doldurup 1. Sayfadaki kuralları okuyarak kabul ettiğinizi yazarsanız takıma katılmış oluyorsunuz hoşgeldiniz :)

• Takıma yeni katılacak olan arkadaşların, aşağıdaki katılım formunu doldurması gerekir.
katılım formu:

ADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ:
BOYUNUZ:
KİLONUZ:
HEDEF KİLONUZ:
MEDENİ DURUMUNUZ:
MESLEGINIZ:
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI :
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:
KİLO ALMA NEDENİNİZ:
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI:
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:

Iyi aksamlar bugun 2077 adim atmisim

El_Em bende çok yürüyemedim bugün regl ağrısı çekiyorum öğleden beri
Eki Görüntüle 2741526

Bugun gun boyu yagmur vardi otelin icinde sporla vs bu kadar oldu
El_Em

Bugünlük bu kadar hepinize iyi geceler☺☺

Aldım kızlar teşekkür ederim ayaklarınıza sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…