- 31 Temmuz 2020
- 19.783
- 59.919
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet yaa di mi hep üst üste yavrucuk vitaminle probiyotik mi verdi cnmSağolun kızlar
Ateş devam maalesef ilaçla düşüyor etkisi geçince artıyor ..
ummhnisa süresi dolmadan vermek istemiyorum ya 4 saat bile erken geliyor 5 saati bekliyorm çok zorlamazsa birazda ateşle baş etsin diyorum böyle ilaç verdikçe hastalık uzayacak gibi geliyor
İshal olması kötü oldu doktoru aradık dedik getiremiyoruz çocuğu travma oldu daha yeni aşı onun üstüne diş ameliyatı onun üstüne bu... Hastane doktor yaklaşmıyor .. ilaçlara devam etcez böyle birde ishal için 2 ilaç verdi ama onunda birini tam içmedi
Benim oğlum çok geçirdi böyle ateşli ishal canım. doktorumuz hep bekletir 3 gün. Ateşi düşürüp rahatlatın, bol sıvı verin ve pilav muz gibi gıdalar yedirin diyor. Ben ishal için reflör veriyorum bir de. Genelde 3 günde geçiyor. İnşallah atlatır kuzu da kısa zamandaSağolun kızlar
ummhnisa süresi dolmadan vermek istemiyorum ya 4 saat bile erken geliyor 5 saati bekliyorm çok zorlamazsa birazda ateşle baş etsin diyorum böyle ilaç verdikçe hastalık uzayacak gibi geliyor
İshal olması kötü oldu doktoru aradık dedik getiremiyoruz çocuğu travma oldu daha yeni aşı onun üstüne diş ameliyatı onun üstüne bu... Hastane doktor yaklaşmıyor .. ilaçlara devam etcez böyle birde ishal için 2 ilaç verdi ama onunda birini tam içmedi
Canım inşallah kısa zamanda atlatır, benim ufaklık hem ateş hem ishal olayını aynı anda geçen yıl yaşamıştı. Hiç yemek yemiyordu.Sağolun kızlar
Bugün menüm:
sabah 2 dilim kepek ekmek arası süzme peynir tost, domates salatalık limonlu maydanoz, biber salçası+zeytinyağı+ceviz karışımından 1 çorba kaşığı kadar, filtre kahve
ara türk kahvesi, leblebi,kuru üzüm karışımı 1 avuç
akşam hamsi ızgara 100 gr kadar, marul ,1 kibrit kutusu kadar tahin helvası
3 lt su, 10.000 adım 15 dk leslie
Pain Killer Mehfam
Menü de adımlar da muhteşem canım, başarılarının devamını diliyorum
Güzel menü csnım afiyet olsunsabah 9.30
1 haşlanmış yumurta,2 salatalık
10 tane çıtır çerez
Ara mandalina
Ara türk kahvesi
Öğle 13.30
tavuk şiş, salata,2 kaşık ezme
Ara mandalina
Ara bir avuç kuruyemiş, yeşil çay
Akşam 19.30
zeytin yağlı bamya yiyeceğim, yanında yoğurt,
2 tanede köfte yemeyi planlıyorum.
2 litre su
El_Em Mehfam
Canım yine de akşam hafif bir şeyler yeseydin keşke. Acıkmaz mısın?Öğle
2 poğaça
1 bardak süt
1 elma
Ara
2 bardak yeşil çay
1 avuçtan az çiğ badem
Akşam
1 bardak form çay
Su : 1 lt
Süper canım menü de adımlar daBugün menüm:
sabah 2 dilim kepek ekmek arası süzme peynir tost, domates salatalık limonlu maydanoz, biber salçası+zeytinyağı+ceviz karışımından 1 çorba kaşığı kadar, filtre kahve
ara türk kahvesi, leblebi,kuru üzüm karışımı 1 avuç
akşam hamsi ızgara 100 gr kadar, marul ,1 kibrit kutusu kadar tahin helvası
3 lt su, 10.000 adım 15 dk leslie
Pain Killer Mehfam
Güzel menü canım11.30
1 haşlanmış yumurta 2 zeytin,25 gr süzme peynir,salatalık
15.30
1 elma 25gr leblebi sade nescafe
17.00
1 tabak mantarlı salçalı tb makarna
Su: 3 lt (daha da içilecek)
Spor: 45 dk leslie 15 dk dans
Menün güzelmiş canım. Severim mantarı ama alıştık senin muhteşem adımlarına.9.35
Mantar sote,1kk peynir, 1 dilim esmer ekmek
Ara: 2-3 küçük madalina
Kahve
10 fındık-badem karışımı
17.10
Mantar sote, yoğurt
su: 1.5 litre kadar
Spor yok bugün maalesef, adım da yok
Hedef60kgolmak
Yaaaaa içmeye gidiyorumseyrekyagmur canim su ic hadi
Benim oğlum çok geçirdi böyle ateşli ishal canım. doktorumuz hep bekletir 3 gün. Ateşi düşürüp rahatlatın, bol sıvı verin ve pilav muz gibi gıdalar yedirin diyor. Ben ishal için reflör veriyorum bir de. Genelde 3 günde geçiyor. İnşallah atlatır kuzu da kısa zamanda
Biizm ilk oldu ateşli ishal şaşırdık kaldık sanırım dişçinin dediği gibi savunma sistemi narkozdan ekstra zayıfladı ondanCanım inşallah kısa zamanda atlatır, benim ufaklık hem ateş hem ishal olayını aynı anda geçen yıl yaşamıştı. Hiç yemek yemiyordu.
Dr.lar 3 günden kısa süren ateşlerde randevu vermiyorlar, dr’a götürmek için 4.günü bekliyorum.hala geçmezse o zaman gel diyorlar çünkü. İshal için de 3 hafta vermişti ve yemek yemesi önemli değil çişini yapması yeterli su içtiğini gösterir demişti. Ben çok kızmıştım ama tam 21 gün sonra geçti ishal. Ve normal bi ishal değil 1 saat içinde 8-10 kez bez değiştiriyordum.
Bunları anlatma amacım üzülme çocuklar böyle böyle bağışıklık sahibi oluyorlar.
Aileye düşen Dr la iletişim halinde olup hastalığın gidişatını iyi takip etmek.
İnşallah Emre’nin ki kısacık sürer, hemen bugün iyileşir
Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe | Cuma | |
El_Em | 8350 | 9133 | 10.093 | 4302 | |||
Mehfam | 3553 | 11.031 | 10.688 | 12.958 | |||
kirmizigitar | 910 | 962 | 701 | ||||
mavimli | 1475 | 1016 | 3787 | 1016 | |||
belmayne | 2121 | 6165 | 12.218 | 10.292 | |||
Namaria | 10.640 | 5082 | 6037 | 10.121 | |||
A AKREPcg | 4151 | 5386 | 2764 | 5246 | |||
Hedef60kgolmak | 4036 | 3302 | 8429 | 9115 | |||
G gamzem23 | 8350 | 10.003 | |||||
seyrekyagmur | 1633 | 2205 | 6121 | 2388 | |||
hawar | 13.053 | 10.452 | 11.300 | 14.211 | |||
Pain Killer | 4552 | 7029 | 7803 | 198 | |||
Amor-a | |||||||
Nikinik | 1172 | 10.111 | 8640 | 3382 | |||
nnurc | 1355 | 1361 | 1714 | 4419 | |||
B bahayk | 3467 | 5577 | |||||
S Smr3535 | 1261 | 5879 | 6512 | 7043 | |||
ummhnisa | 4603 | 701 | 757 | ||||
N Naz03 | 4575 | 2585 | 1387 | ||||
yarimuhendis | 7332 | ||||||
Ah canım ya valla çocukların hastalıkları çok zor. Allah kolaylık versin. Çok zorlama yemesi için. İçi almıyordur. Ama ilaç içirmek bizde de ölüm. Bi ilaç için bir saat yalvardığımı bilirimBiizm ilk oldu ateşli ishal şaşırdık kaldık sanırım dişçinin dediği gibi savunma sistemi narkozdan ekstra zayıfladı ondan
belmayne bende reflör denedim önce suya kattım içmedi tabi iki gıdım aldı bıraktı sonra puding içine kattım ondada 3 5 kaşık yedi yani ne aldı ne almadı bilmiyorum sinir ediyor beni herşeyi zor doktor yok gitmez ilaç içmez ateş ölçtürmez çorap bile çıkarttırmıyor tişört giydirelim diyorum kolları üşürmüş ..
Pain Killer yurt dışında sağlık hizmeti almak dahada zor herhalde hep duyuyorum ama yinede bunları söylediğin iyi oldu bir yandan çocuğun nazını çekme yaka paça götür diyor deli aklım çünkü
Geçmiş olsun canım
Sağol canımGeçmiş olsun canım
Mrb konuyla alakasız ama sizinle aynı durumdayım kış geldi rezil olduk bizde gunes enerjisi kullanıyorz yazın. Siz hangi şofbenden almayı düşünüyorsunuz acaba veya aldınız mı ? Baymak'ın yorumları çok iyi ama elektirikliler iyi ısıtmıyor diye duydum tüplüler de korkuyorumİyi aksamlar arkadaslar yagmurlar basladi benim kis cilem de basladi gunes enerjisi devre disi olunca.
lojmanda sicak su icin uyduruk bi dogalgazli kombi taktilar 3 sene ince tabi ki kiminki arizali tahmin edin
Takildigi gunden beri ariza veriyor elli kere soyledim servis kac kere geldi en son dediler abla debi az 5. kat ondan diye ee benim bi ustumdeki arkadasimin takir takir calisiyo o nasi oluyo debi ona daha az gitmeli falan filan velhasil çözüm yok takildigindan beri arızalı artik ugrasacak gucum kalmadi bu sorunla
İsitici salter var onu actim onda da 2 saatte kazani anca isitiyo ve fatura gecen senelerde 200 civari geliyordu elektrik bu sene ne olur Allah bilir.
Elektrikli şofben taktiricam artik mecbur bana bosa masraf dus alamadim bugun rezi oldum simdi isindi su dus aldim daha yeni yemek yedim
Neyse az dinlenip spora gidicem gelince gene suyu isit vs rezillik resmen.
çok güzel orticim9.35
Mantar sote,1kk peynir, 1 dilim esmer ekmek
Ara: 2-3 küçük madalina
Kahve
10 fındık-badem karışımı
17.10
Mantar sote, yoğurt
su: 1.5 litre kadar
Spor yok bugün maalesef, adım da yok
Hedef60kgolmak
canım dünden çok daha iyi
Canim tesekkur ederimçok güzel orticim