- 7 Ocak 2014
- 7.939
- 24.096
- 36
Canim adimi her daim atarsin kuzu ve siz iyi olun insallahHastalık adımları vurdu dün ve bugün adımlarım çok kötü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim adimi her daim atarsin kuzu ve siz iyi olun insallahHastalık adımları vurdu dün ve bugün adımlarım çok kötü
Merhaba sormayin benim eve de sayisiz tesisatci ve kombi servisi geldi hâlâ ara ara ariza veriyo ilk avmada ama sonra duzeliyo yenisini almadim simdilik gene devam ederse bakacagim ihlas baymak falan alirim heralde tüplü almamMrb konuyla alakasız ama sizinle aynı durumdayım kış geldi rezil olduk bizde gunes enerjisi kullanıyorz yazın. Siz hangi şofbenden almayı düşünüyorsunuz acaba veya aldınız mı ? Baymak'ın yorumları çok iyi ama elektirikliler iyi ısıtmıyor diye duydum tüplüler de korkuyorum
Canım biraz az gibi senin menüler. Doyuyor musun.Iyi aksamlar
15:00 1 yumurta, 1 dilim peynir, 2 dilim hindi fume, 3 zeytin, 1 dilim ekmek
17:00 filtre kahve, 1 corn flakes bar
19:00 1 kefir, 1 elma
su 2 litre
@Smr3535
Güzel menüm canım afiyet olsunSabah
1 adet haslanmis yumurta
Ara yeşilçay
Öğlen
Bol yeşillik salatası
Zeytinyağlı enginar ve 150gr yogurt 1 dilim ekmek
Aksam
1kepce etli kuru fasulye ve 3yk pirinç pilavı ve yogurt ile aci biber turşusu
2.5lt su
15 dk pilates
Canım bu tavuk burger nasıl bişi. Dün de vardı sanırım. Bir de çikolata ne kadarın yarısıİyi akşamlar
Sabah
1dlm kepek ekmek
1 tane tavuk burger
Öğle
1fincan sütlü Şekersiz menengiç kahvesi
Çok az kuru erik
Yarım çikolata
Akşam
Yeşil mercimekli bulgur pilavı
2 küçük turşu
Su:1lt
Spor: 150 tane ip atlama
4572 adım
Güzel menü canım.
Anladım çok teşekkürler Çok zor su sorunu yaMerhaba sormayin benim eve de sayisiz tesisatci ve kombi servisi geldi hâlâ ara ara ariza veriyo ilk avmada ama sonra duzeliyo yenisini almadim simdilik gene devam ederse bakacagim ihlas baymak falan alirim heralde tüplü almam
Sen olamıyorsun bende bu ay üçüncüyü oluyorumAy bugun 18. Gun hala regl olmadim kan verdim hamilelik yok hormonlar normal bugun agrilarim baslasi olup kurtulsaydim bu ay iskence cektirdi bana resmen
Canım mönüm çok iyi sporunda süper16 Aralık Çarşamba
13.30: 1 haşlanmış yumurta, 5 sele zeytini, 1 dilim ev yapımı siyez ekmeği(25gr), mor lahana, beyaz lahana, maydanoz
16.30: 10 çiğ fındık, zencefilli limonlu yeşil çay
17.45: 1,5 tabak z.yağlı taze fasulye, 3 kaşık bulgur pilavı, 3 kaşık yoğurt, 1 avuç elma kurusu
Su: 2lt(daha içerim)
Spor: 45+15 dk leslie, toplamda 10.257 adım. (fotoyu gece atarım)
El_Em @_Reyyan hawar
Harika canım. Afiyet olsun16 Aralik
9.15
3 dilim peynir
Domates salatalik yesillik
1 dilim ekmek (tam bugd yokmus )
9 küçük yesil zeytin (halhali)
1 catal bal-kaymak
14.00
Yogurt yulaf kayisi badem karisimi
17.00
1 activia bir elma
19.00
Bir kase salata
6-7 yk yesil fasulye
3 catal aşur
Su 2.5 lt
Spor 30 dk chloe full body cardio 120 p.
Senin de kotuymus canim ya git muhakkakSen olamıyorsun bende bu ay üçüncüyü oluyorum
Benimki de normal değil bu gün yarın biter bir daha zamanından önce olursa bende Dr gideceğim artık
Canım geçmiş olsun. Boğaz enfeksiyonu mu var kuzunun. Ateş de ishal de mikrobu atma çabası vücudun. Atar inşallah.Emre kötü canım 24 saat oldu devamlı ateşleniyor 4 5 saatte bir ilaç veriyoruz
Sabah birde ishal eklenmişti ama bol nişastalı puding yaptım onunla devamı gelmedi şükür
Halsiz ve iştahsız bende uykusuzum o yüzden giremiyorum canlar
Günaydın canım teşekkürlerCanım geçmiş olsun. Boğaz enfeksiyonu mu var kuzunun. Ateş de ishal de mikrobu atma çabası vücudun. Atar inşallah.
Günaydın bu arada arkadaşlar,selamlar hepinize.
Iyi aksamlar bugun 2077 adim atmisim
Bugünlük bu kadar hepinize iyi geceler☺☺
Aldım kızlar teşekkür ederim ayaklarınıza sağlık