Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ay bugun 18. Gun hala regl olmadim kan verdim hamilelik yok hormonlar normal bugun agrilarim baslasi olup kurtulsaydim bu ay iskence cektirdi bana resmen 🤦‍♀️
Güncel stresler ister istemez etkiliyor canım bu aralar çoğu kadın yaşıyoruz bol bol maydanoz tüket iyi gelir
Sagol canim parantez icinde keskek yazmayi unutmusum 🤣
Keşkek miiii :KK53::KK14:

Menün güzelmiş canım. Severim mantarı 😍 ama alıştık senin muhteşem adımlarına. 🥰

Canim evden cikmam pek mumkun olmuyor su gunler.
Bir de yeni Korona duzenlemeleriyle bizim duzenimiz sasti.

Yani evde de bir duzen yok kisacasi 2 gun sonra Christmas tatili basliyor bari tatilin ilk gunlerinde toparlanalim da geri kalan gunler heryonden daha verimli gecsin diye ugrasiyoz.

Adim olarak olmasa da daha fazla spor hedefim.

Biizm ilk oldu ateşli ishal şaşırdık kaldık sanırım dişçinin dediği gibi savunma sistemi narkozdan ekstra zayıfladı ondan
belmayne belmayne bende reflör denedim önce suya kattım içmedi tabi iki gıdım aldı bıraktı sonra puding içine kattım ondada 3 5 kaşık yedi yani ne aldı ne almadı bilmiyorum 🤯 sinir ediyor beni herşeyi zor doktor yok gitmez ilaç içmez ateş ölçtürmez çorap bile çıkarttırmıyor 👀 tişört giydirelim diyorum kolları üşürmüş ..
Pain Killer Pain Killer yurt dışında sağlık hizmeti almak dahada zor herhalde hep duyuyorum ama yinede bunları söylediğin iyi oldu bir yandan çocuğun nazını çekme yaka paça götür diyor deli aklım çünkü 🙄

Ayy canim kucugum yaaa😔, biz bile huysuz oluyoz hastalik zamanimizda. Ilaclari şu yasimda ben bile icmiyorum😕

Ah canım ya valla çocukların hastalıkları çok zor. Allah kolaylık versin. Çok zorlama yemesi için. İçi almıyordur. Ama ilaç içirmek bizde de ölüm. Bi ilaç için bir saat yalvardığımı bilirim 😔

canim ben ilac vermiyorum sadece ağrı-ateş için fitil kullaniyoruz hastalandiginda.
zaten ilac versem anında çıkarır, e ben de bari yediği bi lokma yemek midesinde kalsın diye vermiyorum. ( hoş zaten dr da ilaç yazmadığı için verecek bişey de olmuyor🤭)

screenshot_2020-12-17-12-14-47-90-jpg.2741852

Kızlar dün akşam paylasmayi unutmuşum oluyor değil mi tarih yaziyor zaten sevgili kaptanm 🤗@Emnis
Olur tabi canım ✌️ aldım güzel yürümüşsün 🤩
El_Em El_Em geçmiş olsun kaptanm enfeksiyondur sanirim,biran önce gecsin inşallah 🌿
Galiba canım yoksa böyle ateş ishal flan görmedim pek emrede hep diş açtı başımıza bunları 👀 neyse şuan eski performansında 🤭🤭
Ayy canim kucugum yaaa😔, biz bile huysuz oluyoz hastalik zamanimizda. Ilaclari şu yasimda ben bile icmiyorum😕
Sorma evet ilaç konusu bizde hep sıkıntı tek ilacı seviyor calpol 🤭🤭😁 tadı çilekli gibi ya bazen onu içmek için numara bile yapıyor 🤯😁

A AKREPcg adımları özelden atmış buradanda paylaşmış olayım
Takımlar arası olduğu için ekran görüntüsünü yarın dahil burada paylaşıyoruz canım

Eklentiler

• Screenshot_2020-12-17-00-00-42-1.png
    Screenshot_2020-12-17-00-00-42-1.png
    30,2 KB · Görüntüleme: 23
@amatordiyetci ortim simdi kahvalti yaptim, aklim tartta kaldi sana yine bir gunah cikarma msji yazip gotureyim 1 dilim diye dusundum:dondurma:

Ama sonra sabah tartida 58.8 gordugumu hatirlayip herseyi mahvetmemeye karar verdim.:KK36:

Ortiiiim hedef kilom 55, senin kürlerden, çaylardan yapsam kısa sürede ulaşırım zannımca ama bana çok uzak tatlar yaaa🥴🥴🥴

Olur tabi canım ✌️ aldım güzel yürümüşsün 🤩

Galiba canım yoksa böyle ateş ishal flan görmedim pek emrede hep diş açtı başımıza bunları 👀 neyse şuan eski performansında 🤭🤭

Sorma evet ilaç konusu bizde hep sıkıntı tek ilacı seviyor calpol 🤭🤭😁 tadı çilekli gibi ya bazen onu içmek için numara bile yapıyor 🤯😁
Ama bişey soylim mi bazı bünyeler diş işlemleri sonrası hep enfeksiyon yasiyor ben öyleyim 10 gün iğne yemeden kendime gelemiyorum 🤭

Canim evden cikmam pek mumkun olmuyor su gunler.
Bir de yeni Korona duzenlemeleriyle bizim duzenimiz sasti.

Yani evde de bir duzen yok kisacasi 2 gun sonra Christmas tatili basliyor bari tatilin ilk gunlerinde toparlanalim da geri kalan gunler heryonden daha verimli gecsin diye ugrasiyoz.

Adim olarak olmasa da daha fazla spor hedefim.

canim ben ilac vermiyorum sadece ağrı-ateş için fitil kullaniyoruz hastalandiginda.
zaten ilac versem anında çıkarır, e ben de bari yediği bi lokma yemek midesinde kalsın diye vermiyorum. ( hoş zaten dr da ilaç yazmadığı için verecek bişey de olmuyor🤭)
Aslında ben de pek ateş düşürücü vermezdim ama bizim doktor ilaç vermeyen bir doktor olduğu halde ateş düşürücü ver dediği için vermeye başladım.
Canım bir de bir yaşından sonra fitil pek önerilmez psikolojik olarak. Hatta ben 10. Aydan sonra fitil kullanmayı bıraktım 💞

Aslında ben de pek ateş düşürücü vermezdim ama bizim doktor ilaç vermeyen bir doktor olduğu halde ateş düşürücü ver dediği için vermeye başladım.
Canım bir de bir yaşından sonra fitil pek önerilmez psikolojik olarak. Hatta ben 10. Aydan sonra fitil kullanmayı bıraktım 💞
Haklısın canım, biz de elimize bepantol alıp krem sürüyoruz şuan diyoruz eğer uyanıksa, fitili zaten göstermiyoruz.
Ama bizimki öyle seçiciki tat konusunda çilekli,muzlu, şekerli vs neli olursa olsun içmez. Yemeklerde de öyle zaten. Bisküvi filan da sevmez. Ona vereceğim ilacın tadının ve formunun çikolata gibi olması lazım.

G Gulhan Arslan merhaba hoşgeldiniz ekibimizin ana sayfası burasıdır :) aşağıdaki katılım formunu doldurup 1. Sayfadaki kuralları okuyarak kabul ettiğinizi yazarsanız takıma katılmış oluyorsunuz hoşgeldiniz :)

• Takıma yeni katılacak olan arkadaşların, aşağıdaki katılım formunu doldurması gerekir.
katılım formu:

ADINIZ:Gülhan
YAŞINIZ:29
BOYUNUZ:165
KİLONUZ:75
HEDEF KİLONUZ:60
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ:ev hanımı
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI :2 kız 5 ve 2 yasları
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ: gebelik
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI:hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:kendim için

Ama bişey soylim mi bazı bünyeler diş işlemleri sonrası hep enfeksiyon yasiyor ben öyleyim 10 gün iğne yemeden kendime gelemiyorum 🤭
Yaa evet bizde acı tecrübe ile öğrenmiş olduk çocuğun ağzındaki dişlerin yarısı dolgu oldu az şey yaşamadı aslında biz 1 tane dolgu yaptırınca o hassasiyeti uzun süre hissediyoruz

Teşekkür ederiz G Gulhan Arslan 🤩 hoşgeldin aramıza umarım kısa zmanda keyif alarak takım içinde ulaşırsın hedeflerine ✌️

Ben takım kaptanı Esra, 4 yaşında bir evladım var benimde şuan çalışmıyorum evdeyim.

Her gün menülerimizi aşağıdaki sayfada paylaşıyoruz sonrasında kaybedersen sayfamızın üst kısmında ayrıca etiketli kısa yolu var
Düzenli menü paylaşımına çok önem veriyoruz ve takip ediyoruz 👀🤭 dilersen bugün dilersen yarın yazmaya başlayabilirsin sende

Thread '5.Takım Menü ve Spor Listeleri' 5.Takım Menü ve Spor Listeleri

Bunların dışında spor yarışları,ortaklık yarışları Challengelar yapıyoruz zamanla onlarıda anlatırız 🤗

Haklısın canım, biz de elimize bepantol alıp krem sürüyoruz şuan diyoruz eğer uyanıksa, fitili zaten göstermiyoruz.
Ama bizimki öyle seçiciki tat konusunda çilekli,muzlu, şekerli vs neli olursa olsun içmez. Yemeklerde de öyle zaten. Bisküvi filan da sevmez. Ona vereceğim ilacın tadının ve formunun çikolata gibi olması lazım.
Allah'ım 🤯 çocuklar cidden hastalanmasınlar küçük keçiler 😍😍

Bizimde burda doğum yaptığım gruptan bir arkadaşın kızı havale geçirdi onu okuyalı bende korkar oldum çocuğun yürümesinde bile hasar kalmıştı 😔😔😔 yürüyor düşüyor demişti en son sonra ne oldu bilmiyorum
Çocuk oynarken 2 dk annesi mutfağa gitmiş ve o arada havale gelmiş yavruma o yüzden bende 38 i geçtiğinde veriyorum biliyorm enfeksiyonla mücadelesini kesiyoruz ama ne yapcan 🙄

Bizimde burda doğum yaptığım gruptan bir arkadaşın kızı havale geçirdi onu okuyalı bende korkar oldum çocuğun yürümesinde bile hasar kalmıştı 😔😔😔 yürüyor düşüyor demişti en son sonra ne oldu bilmiyorum
Çocuk oynarken 2 dk annesi mutfağa gitmiş ve o arada havale gelmiş yavruma o yüzden bende 38 i geçtiğinde veriyorum biliyorm enfeksiyonla mücadelesini kesiyoruz ama ne yapcan 🙄
Canım aslında ateş düşürücü maalesef havaleye engel değilmiş. Ateş düşürücü sadece semptomu baskılıyor. Havaleye neden olan vucutta o anda bulunan mikropmuş. Ama ateş yüksek olunca iyice halsizleşip yeme içmeden kesildikleri için çocuklar, çok yükselirse ilaç ver kendini toparlasın demişti doktor. Ben yine de 38. 5 i bulursa ve soymak falan kar etmezse veriyorum.
Emrecik de hemencecik toparlar inşallah. Kuzu çok yoruldu bu ara 🙏

X