Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bu sayfada paylaşmışsın canım🤗
Hayırlı geceler kızlar bugün kaçırdım biraz sabah elma salatalık roka nane bol limon
Arkadaşa gittim 1 çikolata yedim kahveyle
Akşam 1 çöğköfte dürüm küçük tabak etli fasülye
çayla 1 bardak kadar çekirdek
Yarın telafi ederim inşallah
Şimdi kayısı çayı yaptım onu içerim

nasıl geçti cnm patates diyeti di mi bu bayağı hafif olmuş güzel :KK200:

aralıklı oruç mu yapıyosun cnm ben de :KK200: çok hafif olmuş ama hergün dayanamzsın gibi geldi yine sen bilirsin kuzum hoşgeldin bu arada :KK36:

canım afiyet olsun içerik güzel ama içli köfteyi öğlen yeseydin daha iyi olurdu sanki :KK200:

lahanalar normal geliyor artık :KK70: afiyet olsun cnm spor da müthiş :KK200:aa hurma yoğurt diyeti denicektin sen :KK70:

sebze meyve güzel miktarda ama çikolatayı da 4 gibi yeseydin daha iyi olurmuş sanki kuzum :KK200:

Allah kabul etsin tatlım :KK200: canın tatlı bişey istemedi mi

gayet güzel hafif cnm afiyet olsun su da süper :KK200:

canım sabah çok iyi.Müsliyi de miktarı azaltıp ara öğün yapıp akşam da tavuk salata şeklinde mi yapsaydın acaba kuzum :KK200:acıkabilirsin diye düşünüyorum
Bugün yapacağım canım. Aranan hurma geçen hafta bulundu 😂
Hayır olsun canım sıkma canını
Yorgunluktur, yetişememektendir çok normal dinlen yarın yeni bir gün inşallah ♥️
Evet canım ya. Şimdi daha iyiyim teşekkür ederim 💞
evet canım halının altına süpürdüklerimizi gün geliyor karşımıza çıkarıyor bilinçaltı gün bitti zaten çok sağol kuzu :KK200:
Kesinlikle canım. Rüyalar bilinçmaltımızın açığa çıkartmak istedikleri, mesajları aslında. Ama herzaman gördüğümüz kişiyle, bilinçaltının iletmek istediği şey aynı olmayabilir. Gördüğün kişi mesela sende neyi temsil ediyor. Hangi duygunu açığa çıkarıyor. Yani bilinçaltın gördüğün kişiyi kullanarak sana aslında başka mesajlar iletmek istiyor olabilir. Bunlar önemli. Aslında bunları konuşup açığa çıkartman rahatlatır zihnini💞
5-6 yıl önce sağlık ocağından bir adımsayar almıştım kullandım o zaman
Dün buldum baktım pil bitmiş. eşime aldırdım.
Netten kullanım kılavuzunu bulup ayarladım kullanırım artık

benim arkadaş var yemekten hiç kısmadan her gün 10.000 adım yaparak bayağı kilo verdi

bende kendime 5 bin adımın altına düşmeme hedefi koydum bakalım becerebilecek miyim

ama bu gün dizim ağrıdı
Evde sert zeminde spor yapmanın sonucu bu
AA sağlık ocağı adım sayar mı veriyormuş. Hiç biliyordum.
Canım hep spor ayakkabıylayım. Yoksa bileklerim ayaklarım çok ağrıyor. Öyle deneyebilirsin.
ay benin basima cok gelir bu🤣🤣🤣 daha bir kac gun once hic tanimasigim birinden evlenme teklifi aldim 🤣🤣🤣 genelde de eski sevgililerimi gorurum ruyamda gercek gibidir hep bir keresibde bir uyandim adamin parfumu burnumda resmen. 3 gune gecer bu grce guzel seyler dusunup uyu baska bisi gorursjun hooop bitti bile

astral seyahat dedikleri sey mi bu acaba?

hakikaten evde mi yaptin bunu?

aaayyyy olurmu ki acaba:) deneyeyim🤣🤣🤣

benim ev vok buyuk ama cok kucuk yani soyle diyim 10 adimda alt kattaki her odaya ulasabilirim bende o yuzden genelde merdiven in cik filan yapiyorum ama oglum telefonu elimde gorurse almak istiyo o yuzden telefon genelde bi kosede durur adim madim saydigim yok yani.. ama ev icinde cok adim olayim olmuyo boyum cok kisa oldugu icin ben genellikle tirmaniyorum🤣🤣🤣 (evdeki hicbir dolaba boyum ermiyo ben hep tabure in cik merdiven in cik yapiyorum🤣)

bu arada yeni gelen arkadaslar varmis hosgelmisler srfa getirmisler
Evet canım evde maalesef😂
Kuzu bu karantinada ben spor da yapmasam deliririm. Hareketsiz kalmak ruhuma iyi gelmiyor🙃

Canım Girit kabağı çok basit. (altı kabak için) Kabakları enine ikiye yar, kaşıkla içini oy, tepsiye diz. İçinden çıkanlarla 100 gr beyaz peyniri blendıra koy, istediğin baharatları ekle,biraz da sarımsak çek, tekrar Kabakların içine doldur. Üstüne domates sos gezdir. Fırına ver. Sulu sevmiyorsan içinden çıkan kabakları çektikten sonra iyice süzüp sonra karışımı hazırlayabilirsin. Ya da peynir yerine kıyma kullanabilirsin. Bu kadarcık 💞

Canım gir battaniyenin altına, bi komedi aç bak güzel hissedersin. ( Namaria Namaria ’ya da teklif etmiştim ama kabul etmedi😁 )
Yarın da ilk fırsatta koşunu yaparsın hem enerjik hem iyi hissedersin😘😘😘.
Battaniye film ikilisine bayılırım 😍😂
ben de bayılıyorum yaa :KK200: hasta yatağında serum takılcakmış gibi uzatmış kolunu :KK70:

papatya çayı da iyi gelir rahatlatır cnm evde varsa iç ya da ıhlamur
oğlun uyudu mu sohbet de edebilirsiniz derslerini sorabilirsin filan :KK66:
seyrekyagmur seyrekyagmur cum kistinle ilgili birşey sormuştun cevap vermeyi unuttum bulamadım şimdi neydi kuzum
Oğlum 4 yaşında canım. Ama inanır mısın dün gece uyurken ona kitap okumak bana terapi oldu 😂
Sabah 09.00
1,5 dilim uno denge
1 yumurta domates
Peynir zeytin
Dereotu maydanoz
2 ceviz
2 banım pekmez

ara
Çiğ fıstık
Kuru üzüm
Ayva

akşam 17:00
1 kase kıymalı tarhana
1 tabak pırasa yemeği
2 yemek kaşığı menemen
1 dilim uno denge

ara
5-6 petibör bisküvi
yarım havuç

2,5 lt su
Bolca şekersiz çay

3 + 2 mil leslie
Toplam 11300 adım

El_Em El_Em Mehfam Mehfam
belmayne belmayne
Çok güzel menü canım. Sen benim mısırı görme ben de senin bisküvileri😂😂 Görmeyince kilo yapmıyormuş 😂
Spor da çok güzel canım 💞

Kesinlikle canım. Rüyalar bilinçmaltımızın açığa çıkartmak istedikleri, mesajları aslında. Ama herzaman gördüğümüz kişiyle, bilinçaltının iletmek istediği şey aynı olmayabilir. Gördüğün kişi mesela sende neyi temsil ediyor. Hangi duygunu açığa çıkarıyor. Yani bilinçaltın gördüğün kişiyi kullanarak sana aslında başka mesajlar iletmek istiyor olabilir. Bunlar önemli. Aslında bunları konuşup açığa çıkartman rahatlatır zihnini💞

Canım hep spor ayakkabıylayım. Yoksa bileklerim ayaklarım çok ağrıyor. Öyle deneyebilirsin.

Kuzu bu karantinada ben spor da yapmasam deliririm. Hareketsiz kalmak ruhuma iyi gelmiyor🙃

Canım Girit kabağı çok basit. (altı kabak için) Kabakları enine ikiye yar, kaşıkla içini oy, tepsiye diz. İçinden çıkanlarla 100 gr beyaz peyniri blendıra koy, istediğin baharatları ekle,biraz da sarımsak çek, tekrar Kabakların içine doldur. Üstüne domates sos gezdir. Fırına ver. Sulu sevmiyorsan içinden çıkan kabakları çektikten sonra iyice süzüp sonra karışımı hazırlayabilirsin. Ya da peynir yerine kıyma kullanabilirsin. Bu kadarcık 💞
ha tamam bu tarifi biliyorum ama adinin kabak girit olsugunu bilmiyodum:) kabak girit diye benim bilsigim bi tarif var ama o bambaska bisi🥰

ha tamam bu tarifi biliyorum ama adinin kabak girit olsugunu bilmiyodum:) kabak girit diye benim bilsigim bi tarif var ama o bambaska bisi🥰
Canım Girit kabağı, kabağın cinsi aslında. Hani böyle küçük yuvalak kabaklar oluyor ya. Yine sakız kabağı gibi. Onlara deniyor. Ayrı bir tarifi varsa onu bilmiyorum 🤷‍♀️

Günaydın arkadaşlar

Evet aile hekimliği şimdi veriyor mu bilmiyorum, ama 5-6 yıl önce normal kilonun üzerinde isen veriyordu.

benimde acilen ev için spor ayakkabı almam lazım

haslanmis patates bir detox cesidi filan mi?

afiyet olsun aramiza hosgeldin 🥰

yarim kepce corba nasil oluyor🤭

girit kabagini firinda nasil yapiyorsun kuzu? afiyet olsun

menu de spor da su da😍

pirasa ile doymayip cikolatayla desteklemissin sanirim canim. sade sebze yemegi yedigim aksamlar benim de basima geliyor. aksam yemegini bi tik daha doyurucu yapmani tavsiye ederim. hafif yiyeyim derken daha zararli cikabiliyoruz cunku.

afiyet olsun canim allah kabul etsin. oruca ragmen cok hafif bir menu olmus zorlamadi mi?

afiyet olsun iyi menu

ortim masallah

afiyet olsun canim, kahvaltiyla aksam yemeginin yerini degistirirdim ben senin yerinde olsaydim. aksam tatli bisiler yedigimde bana agirlik coker normalde. ama seni etkilememis muhtemelen. sporlar da gguzel

cips? hankisinden🤪

yine menu ve spor uyumun sahane:)

ekmek yemedigin gunler az pilav ya da makarna zararli degildir, ama tavsiyem pirinclerini jasmine ya da basmati kullan, makarnalarini da tam bugday ya da kepekli. vicdanen daha huzurlu oluyor insan suclu hissetmiyor:)
soda sade olsa guzel olurmus

senin menulerin gayet dolu dolu ama kilo vermeni olumsuz etkilemiyor ne guzel. yarim simit gunluk karbonhidrat ihtiyaci olmus bisi olmaz 🤭

o petibor caya batirmak icin mi🤪

afiyet olsun

afiyet olsun "tatli" bir gun olmus:)
Evet petibör çayın yanına kızlarım yiyordu bir baktım arada bende götürmüşüm
🤣🤣
ama ondan sonra 2 mil leslie yaptım

Son düzenleme:
Tünaydın şuraya uykusuz sinirli bir anne bırakayım 😴 😴😴😴 bizimki hasta oluyor galiba gece uyumak bilmedi sonrada sabaha karşı 5.30 da kalktı uyumadı koltukta orda burda yarı uyumuşum bende

12 - 18 Aralik Adim Yarismasi
Toplam adım: 60.809 + 92.907+104.978
Fire:5 ( adımsız üye)

Cumartesi Pazar PazartesiSaliCarsambaPersembeCuma
El_Em El_Em 8350913310.093
Mehfam Mehfam 355311.03110.688
kirmizigitar kirmizigitar
mavimli mavimli 147510163787
belmayne belmayne 2121616512.218
Namaria Namaria 10.64050826037
A AKREPcg 41515386
@amatordiyetci403633028429