- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
Canım cuma gününe ait Menü paylaşımın yok sayfada perşembe ve sonra cumartesi var.Benim burda 1 çarpım var ama hergün menü paylaşımı yapmıştım ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım cuma gününe ait Menü paylaşımın yok sayfada perşembe ve sonra cumartesi var.Benim burda 1 çarpım var ama hergün menü paylaşımı yapmıştım ben
Anladım canm ben hergün yazdım diye hatırlıyorum belki yazdım paylaşmadım kusura bakmaCanım cuma gününe ait Menü paylaşımın yok sayfada perşembe ve sonra cumartesi var.
Yok est. Acaba bu sayfada mı paylaştın? Öyleyse görmem zor canımAnladım canm ben hergün yazdım diye hatırlıyorum belki yazdım paylaşmadım kusura bakma
Hayırlı geceler kızlar bugün kaçırdım biraz sabah elma salatalık roka nane bol limon
Arkadaşa gittim 1 çikolata yedim kahveyle
Akşam 1 çöğköfte dürüm küçük tabak etli fasülye
çayla 1 bardak kadar çekirdek
Yarın telafi ederim inşallah
Şimdi kayısı çayı yaptım onu içerim
Bugün yapacağım canım. Aranan hurma geçen hafta bulundunasıl geçti cnm patates diyeti di mi bu bayağı hafif olmuş güzel
aralıklı oruç mu yapıyosun cnm ben de çok hafif olmuş ama hergün dayanamzsın gibi geldi yine sen bilirsin kuzum hoşgeldin bu arada
canım afiyet olsun içerik güzel ama içli köfteyi öğlen yeseydin daha iyi olurdu sanki
lahanalar normal geliyor artık afiyet olsun cnm spor da müthiş aa hurma yoğurt diyeti denicektin sen
sebze meyve güzel miktarda ama çikolatayı da 4 gibi yeseydin daha iyi olurmuş sanki kuzum
Allah kabul etsin tatlım canın tatlı bişey istemedi mi
gayet güzel hafif cnm afiyet olsun su da süper
canım sabah çok iyi.Müsliyi de miktarı azaltıp ara öğün yapıp akşam da tavuk salata şeklinde mi yapsaydın acaba kuzum acıkabilirsin diye düşünüyorum
Evet canım ya. Şimdi daha iyiyim teşekkür ederimHayır olsun canım sıkma canını
Yorgunluktur, yetişememektendir çok normal dinlen yarın yeni bir gün inşallah
Kesinlikle canım. Rüyalar bilinçmaltımızın açığa çıkartmak istedikleri, mesajları aslında. Ama herzaman gördüğümüz kişiyle, bilinçaltının iletmek istediği şey aynı olmayabilir. Gördüğün kişi mesela sende neyi temsil ediyor. Hangi duygunu açığa çıkarıyor. Yani bilinçaltın gördüğün kişiyi kullanarak sana aslında başka mesajlar iletmek istiyor olabilir. Bunlar önemli. Aslında bunları konuşup açığa çıkartman rahatlatır zihninievet canım halının altına süpürdüklerimizi gün geliyor karşımıza çıkarıyor bilinçaltı gün bitti zaten çok sağol kuzu
AA sağlık ocağı adım sayar mı veriyormuş. Hiç biliyordum.5-6 yıl önce sağlık ocağından bir adımsayar almıştım kullandım o zaman
Dün buldum baktım pil bitmiş. eşime aldırdım.
Netten kullanım kılavuzunu bulup ayarladım kullanırım artık
benim arkadaş var yemekten hiç kısmadan her gün 10.000 adım yaparak bayağı kilo verdi
bende kendime 5 bin adımın altına düşmeme hedefi koydum bakalım becerebilecek miyim
ama bu gün dizim ağrıdı
Evde sert zeminde spor yapmanın sonucu bu
Evet canım evde maalesefay benin basima cok gelir bu daha bir kac gun once hic tanimasigim birinden evlenme teklifi aldim genelde de eski sevgililerimi gorurum ruyamda gercek gibidir hep bir keresibde bir uyandim adamin parfumu burnumda resmen. 3 gune gecer bu grce guzel seyler dusunup uyu baska bisi gorursjun hooop bitti bile
astral seyahat dedikleri sey mi bu acaba?
hakikaten evde mi yaptin bunu?
aaayyyy olurmu ki acaba:) deneyeyim
benim ev vok buyuk ama cok kucuk yani soyle diyim 10 adimda alt kattaki her odaya ulasabilirim bende o yuzden genelde merdiven in cik filan yapiyorum ama oglum telefonu elimde gorurse almak istiyo o yuzden telefon genelde bi kosede durur adim madim saydigim yok yani.. ama ev icinde cok adim olayim olmuyo boyum cok kisa oldugu icin ben genellikle tirmaniyorum (evdeki hicbir dolaba boyum ermiyo ben hep tabure in cik merdiven in cik yapiyorum)
bu arada yeni gelen arkadaslar varmis hosgelmisler srfa getirmisler
Battaniye film ikilisine bayılırımCanım gir battaniyenin altına, bi komedi aç bak güzel hissedersin. ( Namaria ’ya da teklif etmiştim ama kabul etmedi )
Yarın da ilk fırsatta koşunu yaparsın hem enerjik hem iyi hissedersin.
Oğlum 4 yaşında canım. Ama inanır mısın dün gece uyurken ona kitap okumak bana terapi olduben de bayılıyorum yaa hasta yatağında serum takılcakmış gibi uzatmış kolunu
papatya çayı da iyi gelir rahatlatır cnm evde varsa iç ya da ıhlamur
oğlun uyudu mu sohbet de edebilirsiniz derslerini sorabilirsin filan
seyrekyagmur cum kistinle ilgili birşey sormuştun cevap vermeyi unuttum bulamadım şimdi neydi kuzum
Çok güzel menü canım. Sen benim mısırı görme ben de senin bisküvileri Görmeyince kilo yapmıyormuşSabah 09.00
1,5 dilim uno denge
1 yumurta domates
Peynir zeytin
Dereotu maydanoz
2 ceviz
2 banım pekmez
ara
Çiğ fıstık
Kuru üzüm
Ayva
akşam 17:00
1 kase kıymalı tarhana
1 tabak pırasa yemeği
2 yemek kaşığı menemen
1 dilim uno denge
ara
5-6 petibör bisküvi
yarım havuç
2,5 lt su
Bolca şekersiz çay
3 + 2 mil leslie
Toplam 11300 adım
El_Em Mehfam
belmayne
ha tamam bu tarifi biliyorum ama adinin kabak girit olsugunu bilmiyodum:) kabak girit diye benim bilsigim bi tarif var ama o bambaska bisiBugün yapacağım canım. Aranan hurma geçen hafta bulundu
Evet canım ya. Şimdi daha iyiyim teşekkür ederim
Kesinlikle canım. Rüyalar bilinçmaltımızın açığa çıkartmak istedikleri, mesajları aslında. Ama herzaman gördüğümüz kişiyle, bilinçaltının iletmek istediği şey aynı olmayabilir. Gördüğün kişi mesela sende neyi temsil ediyor. Hangi duygunu açığa çıkarıyor. Yani bilinçaltın gördüğün kişiyi kullanarak sana aslında başka mesajlar iletmek istiyor olabilir. Bunlar önemli. Aslında bunları konuşup açığa çıkartman rahatlatır zihnini
AA sağlık ocağı adım sayar mı veriyormuş. Hiç biliyordum.
Canım hep spor ayakkabıylayım. Yoksa bileklerim ayaklarım çok ağrıyor. Öyle deneyebilirsin.
Evet canım evde maalesef
Kuzu bu karantinada ben spor da yapmasam deliririm. Hareketsiz kalmak ruhuma iyi gelmiyor
Canım Girit kabağı çok basit. (altı kabak için) Kabakları enine ikiye yar, kaşıkla içini oy, tepsiye diz. İçinden çıkanlarla 100 gr beyaz peyniri blendıra koy, istediğin baharatları ekle,biraz da sarımsak çek, tekrar Kabakların içine doldur. Üstüne domates sos gezdir. Fırına ver. Sulu sevmiyorsan içinden çıkan kabakları çektikten sonra iyice süzüp sonra karışımı hazırlayabilirsin. Ya da peynir yerine kıyma kullanabilirsin. Bu kadarcık
Canım Girit kabağı, kabağın cinsi aslında. Hani böyle küçük yuvalak kabaklar oluyor ya. Yine sakız kabağı gibi. Onlara deniyor. Ayrı bir tarifi varsa onu bilmiyorumha tamam bu tarifi biliyorum ama adinin kabak girit olsugunu bilmiyodum:) kabak girit diye benim bilsigim bi tarif var ama o bambaska bisi
Evet çikolata yemiştim o günBu sayfada paylaşmışsın canım
Evet aile hekimliği şimdi veriyor mu bilmiyorum, ama 5-6 yıl önce normal kilonun üzerinde isen veriyordu.Bugün yapacağım canım. Aranan hurma geçen hafta bulundu
Evet canım ya. Şimdi daha iyiyim teşekkür ederim
Kesinlikle canım. Rüyalar bilinçmaltımızın açığa çıkartmak istedikleri, mesajları aslında. Ama herzaman gördüğümüz kişiyle, bilinçaltının iletmek istediği şey aynı olmayabilir. Gördüğün kişi mesela sende neyi temsil ediyor. Hangi duygunu açığa çıkarıyor. Yani bilinçaltın gördüğün kişiyi kullanarak sana aslında başka mesajlar iletmek istiyor olabilir. Bunlar önemli. Aslında bunları konuşup açığa çıkartman rahatlatır zihnini
AA sağlık ocağı adım sayar mı veriyormuş. Hiç biliyordum.
Canım hep spor ayakkabıylayım. Yoksa bileklerim ayaklarım çok ağrıyor. Öyle deneyebilirsin.
Evet canım evde maalesef
Kuzu bu karantinada ben spor da yapmasam deliririm. Hareketsiz kalmak ruhuma iyi gelmiyor
Canım Girit kabağı çok basit. (altı kabak için) Kabakları enine ikiye yar, kaşıkla içini oy, tepsiye diz. İçinden çıkanlarla 100 gr beyaz peyniri blendıra koy, istediğin baharatları ekle,biraz da sarımsak çek, tekrar Kabakların içine doldur. Üstüne domates sos gezdir. Fırına ver. Sulu sevmiyorsan içinden çıkan kabakları çektikten sonra iyice süzüp sonra karışımı hazırlayabilirsin. Ya da peynir yerine kıyma kullanabilirsin. Bu kadarcık
Evet petibör çayın yanına kızlarım yiyordu bir baktım arada bende götürmüşümhaslanmis patates bir detox cesidi filan mi?
afiyet olsun aramiza hosgeldin
yarim kepce corba nasil oluyor
girit kabagini firinda nasil yapiyorsun kuzu? afiyet olsun
menu de spor da su da
pirasa ile doymayip cikolatayla desteklemissin sanirim canim. sade sebze yemegi yedigim aksamlar benim de basima geliyor. aksam yemegini bi tik daha doyurucu yapmani tavsiye ederim. hafif yiyeyim derken daha zararli cikabiliyoruz cunku.
afiyet olsun canim allah kabul etsin. oruca ragmen cok hafif bir menu olmus zorlamadi mi?
afiyet olsun iyi menu
ortim masallah
afiyet olsun canim, kahvaltiyla aksam yemeginin yerini degistirirdim ben senin yerinde olsaydim. aksam tatli bisiler yedigimde bana agirlik coker normalde. ama seni etkilememis muhtemelen. sporlar da gguzel
cips? hankisinden
yine menu ve spor uyumun sahane:)
ekmek yemedigin gunler az pilav ya da makarna zararli degildir, ama tavsiyem pirinclerini jasmine ya da basmati kullan, makarnalarini da tam bugday ya da kepekli. vicdanen daha huzurlu oluyor insan suclu hissetmiyor:)
soda sade olsa guzel olurmus
senin menulerin gayet dolu dolu ama kilo vermeni olumsuz etkilemiyor ne guzel. yarim simit gunluk karbonhidrat ihtiyaci olmus bisi olmaz
o petibor caya batirmak icin mi
afiyet olsun
afiyet olsun "tatli" bir gun olmus:)
Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe | Cuma | |
El_Em | 8350 | 9133 | 10.093 | ||||
Mehfam | 3553 | 11.031 | 10.688 | ||||
kirmizigitar | |||||||
mavimli | 1475 | 1016 | 3787 | ||||
belmayne | 2121 | 6165 | 12.218 | ||||
Namaria | 10.640 | 5082 | 6037 | ||||
A AKREPcg | 4151 | 5386 | |||||
@amatordiyetci | 4036 | 3302 | 8429 | ||||
G gamzem23 | 8350 | ||||||
seyrekyagmur | 1633 | 2205 | 6121 | ||||
hawar | 13.053 | 10.452 | 11.300 | ||||
Pain Killer | 4552 | 7029 | 7803 | ||||
Amor-a | |||||||
Nikinik | 1172 | 10.111 | 8640 | ||||
nnurc | 1355 | 1361 | 1714 | ||||
B bahayk | 3467 | 5577 | |||||
S Smr3535 | 1261 | 5879 | 6512 | ||||
ummhnisa | 4603 | 701 | |||||
N Naz03 | 4575 | 2585 | |||||
Aaa ben bildirdim canim.Kızlar dün adım bildirmeye çok kişi vardı doğru mudur kaçırdım mı Total adım bu sebeple düştü
kirmizigitar
mavimli
A AKREPcg
Pain Killer
B bahayk
ummhnisa
N Naz03 dün adım var mıydı kızlar
Ekledim cNımm sağolAaa ben bildirdim canim.