- 10 Aralık 2020
- 3.692
- 11.401
- 25
Teşekkür ederim. Hoş buldum :)Canım ben ortaklarımı hiç atlamadan yorumlamaya çalışıyorum ama açıkçası ortaklar olarak yorumluyoruz zaten diye diğerlerini yorumlamıyordum. Bundan sonra yapmaya çalışayım inş
Merhaba Zeynep. Hoşgeldin aramıza.
Nerede yanlış yazılmış canım ben henüz bir yere eklemedim amabu arada burada kilom yanlış yazılmış :)
Tamamdır kaptanımBiliyorum canım sen yapıyorsun ortaklığın tüm hakkını verenlerdensinn
Ama ortak olunp yapmayanlar var gözümden kaçmıyorlisteden çıkarayım eklemeyim Diyorum bu sefer hem liste 3 5 kişi içinde dönmüş olacak hemde bir şekilde onlarda aktif olsun katılsın istiyorum umarım bundan sonra biraz toparlarız içimizde aykırı kimse yok eminim dikkate alınacaktır
Ortaklar dışında diğer üyelere yorum yapma konusunda da dediğim giib bazı ekstrem menüleri gözden kaçırmayalım bence mesela sabah öğle akşam kaçamak var buna hepimiz bir dokunalım
Yada tam tersi yedikleriyle sporuyla şahane bir menü var ortada belki ortağı bile yorum yapmadı bizde bir tebrik edip yüreklendirelim
ben yanlış anlamışım kusura bakmayınNerede yanlış yazılmış canım ben henüz bir yere eklemedim ama
5.TAKIM ÜYELERİ | CUMA KİLOSU | HEDEF KİLOSU | SONUÇ |
58.9 | 58.7 | | |
78.9 | ?? | | |
67.5 | 67 | | |
66 | 65.7 | | |
70.5 | 70.2 | | |
91 | 90.1 | | |
71.6 | 71.1 | | |
59.6 | 59 | | |
58.8 | 58.2 | | |
71.5 | 70.3 | | |
52.3 | ?? | | |
68.5 | 67.5 | | |
81.5 | 81 | | |
88 | 87.5 | | |
54.3 | 53.7 | | |
66,4 | 65.5 | | |
81 | 80.5 | | |
58,5 | 58 | | |
| | | |
Estağfurullah canımben yanlış anlamışım kusura bakmayın
:))
ay çok tatlı yaa maşallah:))
Hiç özel değil
Buraya hamileyken üye olmuştum henüz cinsiyet flan belli değildi
Erkek olursa emre EM kız olursa nisa NİS olur diyordumemrem geldi
Yaa ortiler arası yarıştamı varOrtim harika eksi
bu hafta birincilik bizde mi acabaaayi
Aslında iştahım çok açık ama tutuyorum kendimi d vit demir ve b12 vitaminlerini kullanıyorumOrtim menun guzel. Kadayifi telafi etmissin
Ben de kacamak yapinca oyle telafi etmeye calisiyorum
ay çok tatlı yaa maşallahdarısı nis'e de olsun inşallah
Aslında iştahım çok açık ama tutuyorum kendimi d vit demir ve b12 vitaminlerini kullanıyorum
Pandoranın kutusu gibiyiz yarış içinde yarış onun içinde de yarış varYaa ortiler arası yarıştamı var
Hiç. Sorma ya nasıl tatlı istiyor canm gece özellikle baklava olsada yesem diyoruumOh maşallah combo
EyvahHiç. Sorma ya nasıl tatlı istiyor canm gece özellikle baklava olsada yesem diyoruum
Yani kullanınca değişen bişey öylemiEyvahbu hep olan bir şey mi yoksa cidden vitamin desteğinden mi ?
Ben d vitamini ve magnezyum alıyorumaynıyım
D vitamini aksine istah keser canim ben diyette cok faydasini gordum b12 de kullandım onu bilmiyorumEyvahbu hep olan bir şey mi yoksa cidden vitamin desteğinden mi ?
Ben d vitamini ve magnezyum alıyorumaynıyım
Bu takımda kilo almaya müsait olmayan var mı ayolYani kullanınca değişen bişey öylemi
Ben normalde de iştahlıyım kilo almayada çok müsaitim pkos ve insülin direnci var