Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sagol canim Allah razi olsun sen de olmasan menu yorumlayan yok ben de biraktim artik karsilik gelmeyince ama yorumlamak lazim
Kızlar Almilacığımın kırgınlığı var haklı mı haklı
Ortaklar istisnasız menü yorumlamayı bırakmamalı ama orda bile aksamalar oluyor

Ortakların dışında takım üyeleride birbirine yazmalı özellikle kötü gördüğümüz menülerde uyarmalı çok iyi gördüğümüz menülerde arkadaşlarımızı tebrik etmeliyiz bunlarıda es geçersek bu gemi yürümez kızlar ne ile motive edeceğiz birbimiizi başka, lütfen birbirimize destek olalım olur mu

Tamam kaptancım Namaria cım ben de yorum yaparım artık

Hatırlatalım :) herkes ortağına tutunsun

ORTAKLAR

11 -18 Aralık​
  • Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır
  • Yazılan menüler mümkün mertebe karşılıklı yorumlanmalı daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır
  • Menüde spor yok ise ortağını teşvik etmeli yüreklendirmelidir
  • En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir
  • Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır bir önceki hafta aktif olmayan ortak var ise sonraki hafta listeden çıkarılacaktır

Hahahha vur kır parçala
Ablalık yapıyorum
ummhnisa ve B bahayk harici dönen olmadı listeyi bekletiyorum sizin için kızlar haydi
mavimli
Amor-a
N Naz03
Canım sen N Naz03 e hedef olarak Bi 80.5 yazsana o pek çözemedi burayı fazlada giremiyor ben söylerim ona. Bu hafta tartı da alacak inşallah. Kızlar bu arada sanki tartısı bozulan mı vardı öyle mi hatırlıyorum. Bu hafta bim a101 e falan tartı da gelecekmiş ihtiyacı olan Bi baksın

Son düzenleme:
İnsallah canim bence de spor ödemi yoksa yediklerim ortada ya da kasiklarim agriyo regl olmasam bile vucut biseyler icin siskinlik yapiyo da olabilir hala ilacsiz olmuyorum insallah cumaya eksiye gececegim canim

Mavimli fazla tartıyor demişti ama o yurt dışında :)
Başka yoktu galiba
N Naz03 e heddfi yazdım

İnsallah canim bence de spor ödemi yoksa yediklerim ortada ya da kasiklarim agriyo regl olmasam bile vucut biseyler icin siskinlik yapiyo da olabilir hala ilacsiz olmuyorum insallah cumaya eksiye gececegim canim
O da olabilir canım umarım ilaca gerek kalmadan bu ayda regli gelir rahatsız etmez seni

Ortim menun guzel. Kadayifi telafi etmissin
Ben de kacamak yapinca oyle telafi etmeye calisiyorum

yarimuhendis buraya gelebilirsiniz :)

Hoşgeldiniz 1.sayfada katılım formu ve kurallarımız var tüm genel çerçevemiz orada mevcut
Formu kopyala yapıştır yaparak buradan doldurursanız sizi tanımış oluruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…