Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gunaydin arkadaslar mutlu haftalar

Cuma 91.00
Pazartesi 91.9
Fark +0.9 kg

Ben anlamiyorum yaptigim sporun haddi hesabi yok listeme de %95 uyuyorum hayirlisi cumaya kadar hallederim insallah
Canım aslında sen çok dirayetli gidiyorsun bu artılar anlık şeyler senin için. Canını sıkma cumaya daha var ve ben inanıyorum sen bu hafta da süper Bi eksiyle geleceksin.
Kahvalti 9 da bir balli pancake, kahve
Öglen 2 de patlican yemegi, az pilav, yogurt
Aksam 6 da cay, ev yapimi zencefilli kurabiye

El_Em
@reyyanK
Süper menü ortağım. Az ve öz olmuş

Kardeşiiiim o sufle olmamalıydı biliyorsun değil mi

Canım menim çok güzel. Spor mükemmel
Günaydın kızlar
Cuma 71.5
Bu gün 71.8
Fark + 300
Artı 300 bir şey değil canım. Cumaya güzel bir eksi gelir inşallah

Cuma 91.00
Pazartesi 91.9
Fark +0.9 kg

Ben anlamiyorum yaptigim sporun haddi hesabi yok listeme de %95 uyuyorum hayirlisi cumaya kadar hallederim insallah
Canımcım biliyorsun benim de pazartesileri artı gördüğüm çok oluyor. Buraya yazdıklarım dışında da neredeyse ağzıma hiçbir şey koymuyorum. Ama cumaya geliyor eksiler.
Kilo düştükçe böyle dalgalanmalar daha sık okuyor. Sen bu istikrarla halledersin hiç merak etme

Canım moralini bozma sen halladersin
Bazen fazla sporda şişkinlik yapıyor
Özellikle ağır sporlar
spordan da olabilir canım sağol
Canım aslında sen çok dirayetli gidiyorsun bu artılar anlık şeyler senin için. Canını sıkma cumaya daha var ve ben inanıyorum sen bu hafta da süper Bi eksiyle geleceksin.
haftasonları da eksi gelirdim bu ara anlamadım inşallah düşer cumaya canım çok sağol
haklısın canım inşallah dediğin gibi dalgalanma normal canım sıkıldı ama toparlıcam insallah

Cuma 91.00
Pazartesi 91.9
Fark +0.9 kg

Almilam burda hepimiz biliyoruz ki o artın kilo değil dün bayağı spor yapmistin bence kas güçlenmesi. Perşembe yürüyüş harici spor yapmassan bence net rakamı görürüz cuma

Canım niye böyle az ve lifsiz vitaminsiz
Neyse yarın dengelersin yürüyüş çok iyi ama
Dışarıdaydım tüm gün canım, zar zor akşam menü saatini ucundan yakalayabildim
Çok güzel ve tam diyet menüsü olmuş, afiyet olsun

El_Em 1 mile Leslie yaparken tel yanimdaydi. 2 lesliede yok o yuzden adim sayisi az. Yarisma icinde az zaten adim sayim :)Burada sadece 1 leslie 12 dk bi tane daha yaptim toplam 25 dk.
Selam canım olsun önemli değil 1000 adım bile olsa takım adım sayısana katkıdır ama adım sayısı göremedim burada onu hesaplamıyor mu
Günaydın
Kilom: 70.50
Sabit olmak gayet iyi
Kizlar gunaydin.
Cuma 68.5 tim
Bugun 68.2 ciktim -300 gram
Çok iyi canım sakın bozmaaa üstüne kat olur mu
Günaydın kızlar
Cuma 71.5
Bu gün 71.8
Fark + 300
Fazla bir artı değil canım çok önemseme çok daha büyük artıları erittin sen

Cuma 91.00
Pazartesi 91.9
Fark +0.9 kg

Bence sende spor çok ödem yapıyor Perşembe günlerini Allah'tan hafif geçiriyorsun canım hiç takılma benimde öyle olurdu kas yapıyorsun buda bizim için çok çok gerekli üzülme diyetisyende farkı daha ner görmüş olursun inşallah
Günaydn beybiler
cuma 58,8
bugün 59,1
fark +300
Günaydın canım cumaya kadar halledilebilir bir eksi ama bugünden itibaren dikkat edersen
Günaydın
Cuma: 81.5
Pazartesi: 81.8
+400
Kızlar bu pazartesi noldu bize böyle çoğunlukta artı var. Ama cumaya süper eksilere gelicez demiiii
Tabiki halledeceğiz herkes önlemini planını yapsın kafasında
Günaydın kızlar cuma 66.4 bugün 65.6
Ooo harikasın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…