Canım moralini bozma sen halladersinGunaydin arkadaslar mutlu haftalar
Cuma 91.00
Pazartesi 91.9
Fark +0.9 kg
Ben anlamiyorum yaptigim sporun haddi hesabi yok listeme de %95 uyuyorum hayirlisi cumaya kadar hallederim insallah
Canım aslında sen çok dirayetli gidiyorsun bu artılar anlık şeyler senin için. Canını sıkma cumaya daha var ve ben inanıyorum sen bu hafta da süper Bi eksiyle geleceksin.Gunaydin arkadaslar mutlu haftalar
Cuma 91.00
Pazartesi 91.9
Fark +0.9 kg
Ben anlamiyorum yaptigim sporun haddi hesabi yok listeme de %95 uyuyorum hayirlisi cumaya kadar hallederim insallah
Süper menü ortağım. Az ve öz olmuş
Kardeşiiiim o sufle olmamalıydı biliyorsun değil miSaat 13 de hamur kızartması yedim saymadım ama diyete başlamadan ne kadar yiyorsam yarısını yedim yediğim kadar tekrar yiyebilirdim ama yemedim
Saat 2de 1fincan yeşil çay
4.30da Türk kahvesi
Akşam 7de bir tabak bamya yemeği
21.00 da bir küçük porsiyon suffle yedim
15 dk leslie yaptım
4575 adım
Canım menim çok güzel. Spor mükemmelSabah 09:00
2 dilim uno denge
1 yumurta domates peynir zeytin
2 banım pekmez
ara
Ayva
Çiğ fıstık
Kuru üzüm
1 bardak kefir
akşam
1 tabak portakallı kereviz
1 kase yoğurt
ara 1 elma
Çeyrek dilim çikolatalı ekmek
2,5 lt su
Bolca şekersiz çay
2 mil leslie + 30 munite boosted fitness walk
Toplam 10.452 adım
El_Em @reyyanK
belmayne
Artı 300 bir şey değil canım. Cumaya güzel bir eksi gelir inşallahGünaydın kızlar
Cuma 71.5
Bu gün 71.8
Fark + 300
Canımcım biliyorsun benim de pazartesileri artı gördüğüm çok oluyor. Buraya yazdıklarım dışında da neredeyse ağzıma hiçbir şey koymuyorum.Gunaydin arkadaslar mutlu haftalar
Cuma 91.00
Pazartesi 91.9
Fark +0.9 kg
spordan da olabilir canım sağolCanım moralini bozma sen halladersin
Bazen fazla sporda şişkinlik yapıyor
Özellikle ağır sporlar
haftasonları da eksi gelirdim bu ara anlamadım inşallah düşer cumaya canım çok sağolCanım aslında sen çok dirayetli gidiyorsun bu artılar anlık şeyler senin için. Canını sıkma cumaya daha var ve ben inanıyorum sen bu hafta da süper Bi eksiyle geleceksin.
haklısın canım inşallah dediğin gibi dalgalanma normal canım sıkıldı ama toparlıcam insallahCanımcım biliyorsun benim de pazartesileri artı gördüğüm çok oluyor. Buraya yazdıklarım dışında da neredeyse ağzıma hiçbir şey koymuyorum.Ama cumaya geliyor eksiler.
Kilo düştükçe böyle dalgalanmalar daha sık okuyor. Sen bu istikrarla halledersin hiç merak etme
Almilam burda hepimiz biliyoruz ki o artın kilo değil dün bayağı spor yapmistin bence kas güçlenmesi. Perşembe yürüyüş harici spor yapmassan bence net rakamı görürüz cumaGunaydin arkadaslar mutlu haftalar
Cuma 91.00
Pazartesi 91.9
Fark +0.9 kg
İnsallah canim dedigin gibi oersembe yürüyüş yapayim sadece oyle bir bakalimAlmilam burda hepimiz biliyoruz ki o artın kilo değil dün bayağı spor yapmistin bence kas güçlenmesi. Perşembe yürüyüş harici spor yapmassan bence net rakamı görürüz cuma
Dışarıdaydım tüm gün canım, zar zor akşam menü saatini ucundan yakalayabildimCanım niye böyle az ve lifsiz vitaminsiz
Neyse yarın dengelersinyürüyüş çok iyi ama
Çok güzel ve tam diyet menüsü olmuş, afiyet olsunBugün menüm
Uyanınca maydanoz salatalık limon su bızzt
Kahvaltı 1 dilim çavdarlı etimek,süzme peynir ve söğüş
Ara türk kahvesi 4 hurma 4 ceviz
Akşam kıymalı pazı yemeği baharatlı yoğurt
3 lt su , 3302 adım
@reyyanKPain Killer
Selam canım olsun önemli değil 1000 adım bile olsa takım adım sayısana katkıdır ama adım sayısı göremedim burada onu hesaplamıyor muEl_Em 1 mile Leslie yaparken tel yanimdaydi. 2 lesliede yok o yuzden adim sayisi az. Yarisma icinde az zaten adim sayim :)Burada sadece 1 leslie 12 dk bi tane daha yaptim toplam 25 dk.
Sabit olmak gayet iyiGünaydın
Kilom: 70.50
Kizlar gunaydin.
Cuma 68.5 tim
Bugun 68.2 ciktim -300 gram
Fazla bir artı değil canım çok önemseme çok daha büyük artıları erittin senGünaydın kızlar
Cuma 71.5
Bu gün 71.8
Fark + 300
Bence sende spor çok ödem yapıyor Perşembe günlerini Allah'tan hafif geçiriyorsun canım hiç takılma benimde öyle olurdu kas yapıyorsun buda bizim için çok çok gerekli üzülmeGunaydin arkadaslar mutlu haftalar
Cuma 91.00
Pazartesi 91.9
Fark +0.9 kg
Günaydın canım cumaya kadar halledilebilir bir eksi ama bugünden itibaren dikkat edersenGünaydn beybiler
cuma 58,8
bugün 59,1
fark +300
TabikiGünaydın
Cuma: 81.5
Pazartesi: 81.8
+400
Kızlar bu pazartesi noldu bize böyle çoğunlukta artı var. Ama cumaya süper eksilere gelicez demiiii
Ooo harikasın canımGünaydın kızlar cuma 66.4 bugün 65.6
Günaydın canımGunaydin
Cuma 88
Bugun 87.4
-600
Hahahha vur kır parçalaKardeşiiiim o sufle olmamalıydı biliyorsun değil mi
BencedeGunaaydiiiin
Dün tartinmistim 67.6 idi bugün 67.7 olducumaya göre +200 üm ama cuma eksi ile gelicem 67 ile yeterli vakit geçirdim bence