Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Denedim. Olmadı
Ya sorma şuan %84 indeks,%70 kuraklık başı oluyor çocuklarla gece yatarken dua ediyoruz hepBurasi da kapali ama yagsin artik ya cok kurak geçiyor bu kis
Yaaaaaa sen delisiinnnnSelam kizlar, yeni Bi tarif ile geldim.
Laminant parke üzerine camın önüne yere silikonlu toz alma fisfislarindan sıktım. Ayagima patik giydim acayip derecede yürüyüş oluyo r tavsiye ederim. Umarım anlatabildim. Telinde cebime koydum kontrol ettim sayiyorda.
Haydi hep birlikte
Ama süper yeminlen. Bayır çıkıyor gibi bacak yakıyor. Kız ne kalori yaktırır biliyor muYaaaaaa sen delisiinnnn
Ben ayna cam silerken o sprey yere uçacak diye ödüm kopuyor cila gibi çok fena kayıyor insan
Bu haftaki hedefim regl olma dönemim olması sebebiyle. -600 diyorum cinimmm
Olabilir daha hızlı olduğu için kısa zamanda daha çok yoruyordurAma süper yeminlen. Bayır çıkıyor gibi bacak yakıyor. Kız ne kalori yaktırır biliyor mu
tam 8 hafta oldu disari adim atmadim. esim haftasonu da caliati bu hafta haftaya da calisicakmis o da hic evde degil... yasak olmaaa da bu viruste cikmam disari cocukla zaten de...Merhabalar kızlar bu yasaklar bitseydi biran önce çok zor oluyo böyle koca evde çoculaşr evde onlara yemek kendine ayrı off off
Ne güzel canm ben tutamıyorum çocukları 2 erkek çocuğu hergün alt kattan şikayet bunaldık valla eşimde çok geçimli biri değil ne yazıkkı evde zor oluyortam 8 hafta oldu disari adim atmadim. esim haftasonu da caliati bu hafta haftaya da calisicakmis o da hic evde degil... yasak olmaaa da bu viruste cikmam disari cocukla zaten de...
Pandemi zamanında bu kolu komşu şikayetini hiç anlamıyorum ha gece yarısı olur o başka ama yani çocuk saat kaçta oyun oynuyor olabilir nerede atacak bu çocuklar enerjiyiNe güzel canm ben tutamıyorum çocukları 2 erkek çocuğu hergün alt kattan şikayet bunaldık valla eşimde çok geçimli biri değil ne yazıkkı evde zor oluyor
Menü güzel ama yanlış yerdeBugünkü menü
Sabah 10. 00 1 mandalina
12 30. 1 elma marul nane 1 salatalık bol limon eve halkına yapmışken 1 dilim kepekli ekmekten tost
Ara 1 maden suyu 3 4 küçük yer elması
Ara 1 Türk kahvesi 2 küçük kare çikolata
17 30 3 kaşık kabak çorbası 4 5 kaşıkta mantar çorbası içtim 2 kaşık salata
3 litreye yakın su
Uyumadan kayısı çayı içerim
Hemen kopyala yapıştır yapayımMenü güzel ama yanlış yerde
Burda kimse kimseyi tanımıyor 1 buçuk ay oldu taşınalı yeni bina kimse kimseyi tanımadan hergün şikayet annemlere abimlere istiyorum gitmek ama orada emeğim boşa gitmiş olacak 64 olmadan gitmek istemiyorumPandemi zamanında bu kolu komşu şikayetini hiç anlamıyorum ha gece yarısı olur o başka ama yani çocuk saat kaçta oyun oynuyor olabilir nerede atacak bu çocuklar enerjiyi
Benim karşımda 3 erkek çocuk var futbol oynuyorlar hiç ses etmem bende bir tane var bizde oynuyoruz üstünde var 1 tane altım yeni evli çift sağolsun onlarda laf etmiyor ama oğlum zaten 9 dedin mi uyumuş oluyor futbol top öğlen saatinde hep olacak bunlar yani ... Allah sabır versin size
İyi akşamlar kaptanımIyi aksamlar
Bu hafta 3 takim varmisiz adim yarisinda. Bol yuruyusler