Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selam kizlar, yeni Bi tarif ile geldim.
Laminant parke üzerine camın önüne yere silikonlu toz alma fisfislarindan sıktım. Ayagima patik giydim acayip derecede yürüyüş oluyo r tavsiye ederim. Umarım anlatabildim. Telinde cebime koydum kontrol ettim sayiyorda.
Haydi hep birlikte 🥳🥳😃😃😃

Selam kizlar, yeni Bi tarif ile geldim.
Laminant parke üzerine camın önüne yere silikonlu toz alma fisfislarindan sıktım. Ayagima patik giydim acayip derecede yürüyüş oluyo r tavsiye ederim. Umarım anlatabildim. Telinde cebime koydum kontrol ettim sayiyorda.
Haydi hep birlikte 🥳🥳😃😃😃
Yaaaaaa sen delisiinnnn :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

Ben ayna cam silerken o sprey yere uçacak diye ödüm kopuyor 🙈 cila gibi çok fena kayıyor insan

Bugünkü menü
Sabah 10. 00 1 mandalina
12 30. 1 elma marul nane 1 salatalık bol limon eve halkına yapmışken 1 dilim kepekli ekmekten tost
Ara 1 maden suyu 3 4 küçük yer elması
Ara 1 Türk kahvesi 2 küçük kare çikolata
17 30 3 kaşık kabak çorbası 4 5 kaşıkta mantar çorbası içtim 2 kaşık salata
3 litreye yakın su
Uyumadan kayısı çayı içerim

Bu haftaki diyet listeme hiç uyamadım çokta zor geliyo benim diyetisyen hep 2 3 günlük diyetler yaptırıyor ama çok az oluyo yemekler yarında patates diyetine başlıyorum 2 gün olacak oda bakalım nasıl etki edecek

Merhabalar kızlar bu yasaklar bitseydi biran önce çok zor oluyo böyle koca evde çoculaşr evde onlara yemek kendine ayrı off off
tam 8 hafta oldu disari adim atmadim. esim haftasonu da caliati bu hafta haftaya da calisicakmis o da hic evde degil... yasak olmaaa da bu viruste cikmam disari cocukla zaten de...

tam 8 hafta oldu disari adim atmadim. esim haftasonu da caliati bu hafta haftaya da calisicakmis o da hic evde degil... yasak olmaaa da bu viruste cikmam disari cocukla zaten de...
Ne güzel canm ben tutamıyorum çocukları 2 erkek çocuğu hergün alt kattan şikayet bunaldık valla eşimde çok geçimli biri değil ne yazıkkı evde zor oluyor🙄🙄

Ne güzel canm ben tutamıyorum çocukları 2 erkek çocuğu hergün alt kattan şikayet bunaldık valla eşimde çok geçimli biri değil ne yazıkkı evde zor oluyor🙄🙄
Pandemi zamanında bu kolu komşu şikayetini hiç anlamıyorum ha gece yarısı olur o başka ama yani çocuk saat kaçta oyun oynuyor olabilir 🤯 nerede atacak bu çocuklar enerjiyi
Benim karşımda 3 erkek çocuk var futbol oynuyorlar hiç ses etmem bende bir tane var bizde oynuyoruz üstünde var 1 tane altım yeni evli çift sağolsun onlarda laf etmiyor ama oğlum zaten 9 dedin mi uyumuş oluyor futbol top öğlen saatinde hep olacak bunlar yani ... Allah sabır versin size

Bugünkü menü
Sabah 10. 00 1 mandalina
12 30. 1 elma marul nane 1 salatalık bol limon eve halkına yapmışken 1 dilim kepekli ekmekten tost
Ara 1 maden suyu 3 4 küçük yer elması
Ara 1 Türk kahvesi 2 küçük kare çikolata
17 30 3 kaşık kabak çorbası 4 5 kaşıkta mantar çorbası içtim 2 kaşık salata
3 litreye yakın su
Uyumadan kayısı çayı içerim
Menü güzel ama yanlış yerde 🤭

Pandemi zamanında bu kolu komşu şikayetini hiç anlamıyorum ha gece yarısı olur o başka ama yani çocuk saat kaçta oyun oynuyor olabilir 🤯 nerede atacak bu çocuklar enerjiyi
Benim karşımda 3 erkek çocuk var futbol oynuyorlar hiç ses etmem bende bir tane var bizde oynuyoruz üstünde var 1 tane altım yeni evli çift sağolsun onlarda laf etmiyor ama oğlum zaten 9 dedin mi uyumuş oluyor futbol top öğlen saatinde hep olacak bunlar yani ... Allah sabır versin size
Burda kimse kimseyi tanımıyor 1 buçuk ay oldu taşınalı yeni bina kimse kimseyi tanımadan hergün şikayet annemlere abimlere istiyorum gitmek ama orada emeğim boşa gitmiş olacak 64 olmadan gitmek istemiyorum

X