- 29 Nisan 2016
- 2.837
- 11.063
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Supersin canim bu mantikla kilonu gayet korursunEn büyük korkum sağolsun karantina psikolojisi ama yok almila onu planlayarak yapicam atıyorum çok canımın çektiği bı hamurisi varsa haftalık tek hakkım o ertesi gün Yeşillik şeklinde olabilir ama bı daha 7 kere dönmek istemiyorum
İnşaallah bı sekilde dengelemem lazım canım zaten artık tartı hayatımızda hafta da bir gene tartilirim o yüzden burayı da bırakmayı düşünmüyorumSupersin canim bu mantikla kilonu gayet korursun
Dene bence bı ekşın olur kuzuGünaydın kızlar. Güzel bir pazar olsun
El_Em Bugün off günümdü ama Evde deli gibi koşturacağız artık mecbur
Kitap okurken koşabilir miyim acaba
Selam canımGünaydın güzeller
El_Em kaptancım napıyoruz şimdi tam anlayamadım da 1 hafta adım yarışı mı var. Bide tel. Hangi programı indirdiniz bende bakayım hemen. Akıllı bant vardı evde ama şarj olmuyor nedense bozuldu sanırım
Bana uyar bugün yüruyüş olsun diye 2 defa markete gittimKızlar bugün adımda alt limit 5000 olsun muu
Markete gitmek serbest nasılsaBana uyar bugün yüruyüş olsun diye 2 defa markete gittim
Bu hafta hedefim 81 olsun bugün artı gördüm ama hallederim sanırım.
Tmm canım not ettim 81 iBu hafta hedefim 81 olsun bugün artı gördüm ama hallederim sanırım.
mavimli canım yanlış görmediysem liste de 2 hafta berabermişiz
Denedim. OlmadıDene bence bı ekşın olur kuzu
Evet öyleymiş fırtınada varmış bu hafta ülke geneli yağmurlu herhaldeDeniyeyim bakalım İzmir çok fena yağmurlu gece gündüz durmuyor evde de olduğu kadar adımlıycaz artık
Burasi da kapali ama yagsin artik ya cok kurak geçiyor bu kisEvet öyleymiş fırtınada varmış bu hafta ülke geneli yağmurlu herhalde