Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İşte benim adımlarım bugünlük bu kadar. Yarın ve diğer günler acayip geliyorum 🥳🥳🥳

Eklentiler

• Screenshot_20201213_000552.jpg
    Screenshot_20201213_000552.jpg
    38,4 KB · Görüntüleme: 21
Kuzu mezuniyet sonrasi 10 kilo alip baslama da gene listeye aman diyim 🙃
En büyük korkum sağolsun karantina psikolojisi 🤭 ama yok almila onu planlayarak yapicam atıyorum çok canımın çektiği bı hamurisi varsa haftalık tek hakkım o ertesi gün Yeşillik şeklinde olabilir ama bı daha 7 kere dönmek istemiyorum
Sevgili ortim ben yolun basinda sen sonunda 🤭🤭 bu hafta bana guzel ornek olup motivasyon saglayacagina eminim 🤗🤗🤗
Ah ortim tabi destek olurum sana, bakma bı süredir bende dağıldım vermedikçe ,emin ol sende bu kiloya bı kaç aya geleceksin bir sürü örneğimiz var ve herşey mümkün 🌻
Kızlar evde dön dön çok yoruldumm yaaaaa 🤯🤯🤯

Eşim amma dalga geçti 🤣🤣

Ben kaçıyorum öptüm herkesi yürüyüş sayesinde iyide su içtim 🤭
Benim ki bı bu eksikti dedi 🤣 yarından itibaren motoru takcez artık.kaptan yapıyorsa o fitliklee kirmizigitar kirmizigitar mezuniyete sarkık gitmeyek yürüyelim beaa :KK4:

En büyük korkum sağolsun karantina psikolojisi 🤭 ama yok almila onu planlayarak yapicam atıyorum çok canımın çektiği bı hamurisi varsa haftalık tek hakkım o ertesi gün Yeşillik şeklinde olabilir ama bı daha 7 kere dönmek istemiyorum

Ah ortim tabi destek olurum sana, bakma bı süredir bende dağıldım vermedikçe ,emin ol sende bu kiloya bı kaç aya geleceksin bir sürü örneğimiz var ve herşey mümkün 🌻

Benim ki bı bu eksikti dedi 🤣 yarından itibaren motoru takcez artık.kaptan yapıyorsa o fitliklee kirmizigitar kirmizigitar mezuniyete sarkık gitmeyek yürüyelim beaa :KK4:
Ortim de gececiymis 🤭
Insallah yaza kadar hallederim bu isi 🤗

Menü süper orticim afiyet şifa olsun 👍

🤭 Verirsin hiç zor değil kendi iç sesini dinleme yeter beni o çok yoruyo 🙄
Haklisin onumuze bakmak lazim.sen de en kisa surede mezun olursun insallah cok guzel kilo vermissin tebrik ederim 👏👏🤗

Kızlar menü sayfasında adımları yazmayanlar var yazın spor tablomuza yine ayrıca ekleyeceğim bunlarıda ( dün yazmayanları bu tablodan bakıp eklerim )

⭐Yani ekip sayfamıza adım ekran görüntüsü

⭐Menü sayfamıza toplam adım sayısı + varsa diğer tüm sporlarınız yazılacak ❤️

X