- 23 Mart 2016
- 29.599
- 90.017
- 38
Çoğumuz telefondan giriyoruz canım dosya ekle var oradan yapacaksınTelefondan giriyorum ben foruma. Foto ekleyemiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çoğumuz telefondan giriyoruz canım dosya ekle var oradan yapacaksınTelefondan giriyorum ben foruma. Foto ekleyemiyorum
Tmm canım olsun yarın tamamlarsınEl_Em az oldu benim. Ama kayınvalidemde idik eve çıkınca ancak bu kadar olabildi
Eki Görüntüle 2738726
İnşallahTmm canım olsun yarın tamamlarsın
basıyorum hicbirsey olmuyo. Sinir etti beniÇoğumuz telefondan giriyoruz canım dosya ekle var oradan yapacaksın
Uygulamadan girince olmuyo canım arma motorundan gir bende öyle yapıyorumTelefondan giriyorum ben foruma. Foto ekleyemiyorum
Cnmm mm tsk ederim. Evet uygulamayı indirip giriyordum. Oldu şimdi tsk ederim şeker. Bu senin için semracimUygulamadan girince olmuyo canım arma motorundan gir bende öyle yapıyorum
Cnmm mm tsk ederim. Evet uygulamayı indirip giriyordum. Oldu şimdi tsk ederim şeker. Bu senin için semracim
İyi geceler canim hosgeldin tekrar aman diyim bi yere gitmeİyi geceler hanımlarr nasılsınız İnşallah bu sefer kalıcı olarak geldim aranıza
Teşekkür ederim canım bende özledim sizleri inşallah burdayım bundan sonra
En büyük korkum sağolsun karantina psikolojisi ama yok almila onu planlayarak yapicam atıyorum çok canımın çektiği bı hamurisi varsa haftalık tek hakkım o ertesi gün Yeşillik şeklinde olabilir ama bı daha 7 kere dönmek istemiyorumKuzu mezuniyet sonrasi 10 kilo alip baslama da gene listeye aman diyim
Ah ortim tabi destek olurum sana, bakma bı süredir bende dağıldım vermedikçe ,emin ol sende bu kiloya bı kaç aya geleceksin bir sürü örneğimiz var ve herşey mümkünSevgili ortim ben yolun basinda sen sonunda bu hafta bana guzel ornek olup motivasyon saglayacagina eminim
Benim ki bı bu eksikti dedi yarından itibaren motoru takcez artık.kaptan yapıyorsa o fitliklee kirmizigitar mezuniyete sarkık gitmeyek yürüyelim beaaKızlar evde dön dön çok yoruldumm yaaaaa
Eşim amma dalga geçti
Ben kaçıyorum öptüm herkesi yürüyüş sayesinde iyide su içtim
Ortim de gececiymisEn büyük korkum sağolsun karantina psikolojisi ama yok almila onu planlayarak yapicam atıyorum çok canımın çektiği bı hamurisi varsa haftalık tek hakkım o ertesi gün Yeşillik şeklinde olabilir ama bı daha 7 kere dönmek istemiyorum
Ah ortim tabi destek olurum sana, bakma bı süredir bende dağıldım vermedikçe ,emin ol sende bu kiloya bı kaç aya geleceksin bir sürü örneğimiz var ve herşey mümkün
Benim ki bı bu eksikti dedi yarından itibaren motoru takcez artık.kaptan yapıyorsa o fitliklee kirmizigitar mezuniyete sarkık gitmeyek yürüyelim beaa
Menü süper orticim afiyet şifa olsun
Verirsin hiç zor değil kendi iç sesini dinleme yeter beni o çok yoruyoOrtim de gececiymis
Insallah yaza kadar hallederim bu isi
Haklisin onumuze bakmak lazim.sen de en kisa surede mezun olursun insallah cok guzel kilo vermissin tebrik ederimMenü süper orticim afiyet şifa olsun
Verirsin hiç zor değil kendi iç sesini dinleme yeter beni o çok yoruyo
Çok teşekkür ederim herkes istediği kiloya ulaşsın inşaallahHaklisin onumuze bakmak lazim.sen de en kisa surede mezun olursun insallah cok guzel kilo vermissin tebrik ederim