Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

2 gündür saldım, reglime 6 gün var ve acayip Bi yeme isteği var. Ve 2 gundur yiyiyorum ve acayip şişlik var. Adım atma gunu olduğu bilmiyordum. Pazartesi çarşamba cuma olarak aklımda kalmis. Nasıl aklımda tutacağım bilmiyoru. Ve sanırım forumu da kullanmayı bilmiyorum. Spor ve menü SAYFASina asıl gidiyoruz
Canım bu hafta ekip içi yaptığımız Challenge yok ( pazartesi çarşamba cumartesi Olan) onun yerine bu hafta tüm gün olmak üzere 4 5 ve 6.takım adım sayılarında yarışacak ama adım ekran görüntüsü şart ✌️

Sanma sanma :KK19: kızlar o yesillik bu detoks yazılarını börekçikleri yerken okicam veee kimsenin haberi olmicaak aynı kaptancigim gibi:KK70:
Sevgili ortim ben yolun basinda sen sonunda 🤭🤭 bu hafta bana guzel ornek olup motivasyon saglayacagina eminim 🤗🤗🤗

Canım bu hafta ekip içi yaptığımız Challenge yok ( pazartesi çarşamba cumartesi Olan) onun yerine bu hafta tüm gün olmak üzere 4 5 ve 6.takım adım sayılarında yarışacak ama adım ekran görüntüsü şart ✌️
Okur okumaz başladım 12 olmadan bildireceğim. Şu anda durduğum yerde hızlı yürüyüş yapıyorum. Tmm cnm tsk ederim bu hafta inşallah bu yarışma bizde. Haydi kalkın kizlarrr hareket lazım adım lazım kalkın kalkin😉😉☺️☺️🙈🙈🙈

Sabah 1 yumurta
2 büyük kızarmış biber
Domates salatalık zeytin
Ekmek ne kadar yendiğimi bilmiyorum

ara ayva
Mandalina
Kuru üzüm
Fıstık

akşam 1 tabak patlıcan yemeği
1 bardak kefir
1,5 dilim uno denge
1 servis kaşığı mantı

ara 4 petibör bisküvi

2,5 lt su bolca şekersiz çay

4 mil Leslie +30 munite boosted fitnes
Toplam 13000 adım

El_Em El_Em Mehfam Mehfam belmayne belmayne
Sporun süper ortim. Ama biraz karbonhidrat fazla olmuş gibi🙈
Merhaba yeni ortim
Doğum gününü hafif atlatmışsın tebrikler
Ben olsaydım çok yerdim 😁

yıllardır kk ya bakarım öbür başlıktan alıp nasıl yazıyorduk unutmuşum geçen haftalarda yapamamıştım
O yüzden önceki örtülerinden özür dilerim
3 kişilik doğum günü olduğu için sadece pasta yaptık oğlumla canım. Onu da canım çok çekmedi açıkçası. Poğaça börek falan olsaydı tutamaz yerdim herhalde 😂

Sporun süper ortim. Ama biraz karbonhidrat fazla olmuş gibi🙈

3 kişilik doğum günü olduğu için sadece pasta yaptık oğlumla canım. Onu da canım çok çekmedi açıkçası. Poğaça börek falan olsaydı tutamaz yerdim herhalde 😂
Bencede karbonhidrat fazla oldu
Hatta arada yarım dilim börekte yemiştim unutmuşum yazmayı

umarım yarın toparlarım

Buda benden ✌️ yarın daha iyi olacak 😎😎

IMG_20201212_235636.jpg

X