Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selam kızlar biz evimizdeyiz oğlumda gayet iyi şükür oynamaya başladı başta gelince ağrıdan çok çığlık attı narkozdan çok sinirliydi flaan ama geçti şükür 1 saat kadar sürdü o sıkıntılı süreç 😣 soran merak eden dua eden herkesten Allah razı olsun haber vereyim diye girdim uyuyunca tekrar gireceğim inşallah sizleri seviyorum sağolun ❤️
Çok geçmiş olsun canm

kizimin dogum gunu yarin ama bugun halasi bizdeydi basladik kutlamalara😊
Pastadan yemedim. Pogaca ve karnabahar kisiri yapmistim. Kucuk bir pogaca yedim ve kisirdan yedim. Biraz da kereviz salatasi aksam hafif atlattim👍
karnabahardan kisiri ilk kez denedim ama bi daha yapmam sanirim 😂 ben mi beceremedim acaba
Doğum günü kutlu olsun kuzucuğun, nice yaşları olsun♥️♥️
Selam kızlar biz evimizdeyiz oğlumda gayet iyi şükür oynamaya başladı başta gelince ağrıdan çok çığlık attı narkozdan çok sinirliydi flaan ama geçti şükür 1 saat kadar sürdü o sıkıntılı süreç 😣 soran merak eden dua eden herkesten Allah razı olsun haber vereyim diye girdim uyuyunca tekrar gireceğim inşallah sizleri seviyorum sağolun ❤️
Çok geçmiş olsun, bitti gitti şükür🌺🌺♥️

Pastadan yemedim. Pogaca ve karnabahar kisiri yapmistim. Kucuk bir pogaca yedim ve kisirdan yedim. Biraz da kereviz salatasi aksam hafif atlattim👍
karnabahardan kisiri ilk kez denedim ama bi daha yapmam sanirim 😂 ben mi beceremedim acaba
Kızının göğüm günü kutlu olsun sağlıklı mutlu nice yaşları olsun

bende 1-2 yıl önce yapmıştım ama güzel olmuştu
Bir ara canım istediğinde yine deniyeyim

Selam kızlar biz evimizdeyiz oğlumda gayet iyi şükür oynamaya başladı başta gelince ağrıdan çok çığlık attı narkozdan çok sinirliydi flaan ama geçti şükür 1 saat kadar sürdü o sıkıntılı süreç 😣 soran merak eden dua eden herkesten Allah razı olsun haber vereyim diye girdim uyuyunca tekrar gireceğim inşallah sizleri seviyorum sağolun

hadi tekrar geçmiş olsun paşaya

Hayırlı geceler kızlar bugün kaçırdım biraz sabah elma salatalık roka nane bol limon
Arkadaşa gittim 1 çikolata yedim kahveyle
Akşam 1 çöğköfte dürüm küçük tabak etli fasülye
çayla 1 bardak kadar çekirdek
Yarın telafi ederim inşallah
Şimdi kayısı çayı yaptım onu içerim

Gecmis olsun kuzuya 😘

Hayirli mutlu yaslari olsun kuzunun 😇
Cok sukur kaptanim atlattiniz gecmis olsun
Merhaba arkadaslar anacagizim geldi aksam cok giremedim 🥰 kurs falan da vardi sohbet vs derken yol yorgunu erken yatti ben de spor yaptim simdi dusa girip yaticam iyi geceler 💞
Ayy gozun aydin canim ben de ozledim annemi 🙄

X