Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet sormabugun takim yikiliyo masallah:) hedef sonunculuk sanirim
ortim sende nası sonuçlar :)bugun takim yikiliyo masallah:) hedef sonunculuk sanirim
sağol kaptanım geçen hafta 1.8 gidince bu hafta 0.8 gitmesi gene gayet güzelTebrikler canım çok iyi
daha fazla olmaliydi aslinda 2 haftadir sabittim ama bu sabah tuvalete cikamadim yine bekliyorum belki cikabilirsem azalir da guncellerim. sen de sahane vermissin masallahtam sordum sen paylaşmışsın kirmizigitar tebrik ediyorum canım
çok üzüldüm ya yazık oldu kitap sayfamızda falan da konusuyordukUmmhnisa dan bize son iyilik -800 listeden ayrılıyor maalesef
Tebriklerr canım eksiye düşmüşsün3 hafta sonra -300 nihayet
gecen hafta 59.2
bu hafta 58.9
fark 300 gr
oran %0.506
haftaya cuma hedef 58.7
Namaria
Harika bir eksi tebriklerrMerhaba kızlar.
Geçen hafta 55.6
Bugün 54.3
Giden 1.3 kg
Ben cokkkk mutluyum. Açlık otu kirazsapi çayı etkili ve spora acayip asildim. Bu hafta inşallah benim hedef tutar gibi.
Oh yaaa adım adımm gidiyor valla üstelik dediğin gibi regliyleGünaydin kizlar El_Em
78,9 sonunda 78i ucundan gördüm.
-400 gr. Regliyim de üstelik.
Böyle diye diye birgün bir bakmisim gitmis kilolar
Aynen canım geçen hafta normal üstü gitti sonuççta maşallah sanasağol kaptanım geçen hafta 1.8 gidince bu hafta 0.8 gitmesi gene gayet güzel
hafta başı da biraz artıdaydım dün yolda olmama ragmen ödem olmadı şantiyeye tatlılar yemekler kolalar yağdı ama ben yemedim onlardan eve gelince yesil cay falan iyi toparladım çok şükür
cok sukur kaptanim, ama cok dikkatliydim bu hafta daha fazla olmasini beklerdim. artik cok bunaldim cidden aman onu yeme bunu yeme evdekilere ayak uydurmaya calis filan... bi mezun olsaydim iyiydiTebriklerr canım eksiye düşmüşsün
Harika bir eksi tebriklerr
Oh yaaa adım adımm gidiyor valla üstelik dediğin gibi regliyle