- 31 Temmuz 2020
- 19.787
- 59.919
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aa acele edeyim derken unutmuşum eklemeyiCanım fotoğrafını da alabilir miyiz
Hayırlısıyla olup biter inşallah canım dualarımız seninleSelam kızlar
Biz yine dişçiden geldik muayene tüm gün ikna çabalarıma rağmen yine kabustu adamın parmağını ısırdı
İyi bir doktor bulduk üniversitede hoca özel bir kliniktede çalışıyor ve yarın operasyon var
12.30 Dan sonra su bile vermeyeceğim nasıl duracak bilmiyorum ameliyathaneye beni alacaklarmış çocuk bayılınca cıkacakmışım ayılmadan yanında olacakmışım şimdiden çok kötüyüm dualarınızı bekliyorum yarın için
Tmm canım unutmazsan sevinirim yoksa geçersiz oluyorAa acele edeyim derken unutmuşum eklemeyi
Benim telefon kızımda derse katılıyor ara verdiklerinde atayım fotoyu
Tmm canım haftaya bomba gibi bekliyorum seniGunaydin herkese
Kaptanim ben yokum listede bu hafta
Gecen hafta 87.5
Bu hafta 88.0
+500
Hedef 87.5
Regl olursam insallah bi test mi yapsam napsam cok geciktiTmm canım haftaya bomba gibi bekliyorum seni
Tebrikler canım
İnşallah canım çok sağolHayırlısıyla olup biter inşallah canım dualarımız seninle
Umarım canım umarımBu arasa gecmis olsun El_Em kazasiz belasiz girer cikar gönlünü ferah tut artik disi agrimayacak cani acimayacak oyle düşün
Tebrikler canımgünaydın kızlar
geçen cuma 59,3
bu cuma : 58,8
fark : 500
yüzde :0,843
hedef :58.2
Uygulamadan giriyorsanız ordan olmuyor. Normal tarayıcıdan girip atacaksınız.Dosya ekle diyorum bişey çıkmıyor oradan değilmi acaba