Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gunaydin kizlar😊

gecen hafta 68.75
Bugun 68.50
Fark 250 gram
Yuzde %0.36

cok az kilo verdim bu hafta😞
Haftaya hedef 67.5 insallah 🙏🏻

Eklentiler

• 15618676-00A3-4306-BAA7-689395835393.jpeg
    15618676-00A3-4306-BAA7-689395835393.jpeg
    66,5 KB · Görüntüleme: 23
Selam kızlar
Biz yine dişçiden geldik muayene tüm gün ikna çabalarıma rağmen yine kabustu 🤯 adamın parmağını ısırdı 🙄
İyi bir doktor bulduk üniversitede hoca özel bir kliniktede çalışıyor ve yarın operasyon var 😔😔😔😭😭😭
12.30 Dan sonra su bile vermeyeceğim nasıl duracak bilmiyorum ameliyathaneye beni alacaklarmış çocuk bayılınca cıkacakmışım ayılmadan yanında olacakmışım 😔 şimdiden çok kötüyüm dualarınızı bekliyorum yarın için 😭
Cok gecmis olsun kaptanim Allah yardimciniz olsun insallah kolaylikla atlatırsınız operasyonu
Benim yapabileceğim birşey var mi takimla ilgili 🤗

Cok gecmis olsun kaptanim Allah yardimciniz olsun insallah kolaylikla atlatırsınız operasyonu
Benim yapabileceğim birşey var mi takimla ilgili 🤗
Canım kaptanım ♥️ çok sağol valla normal zamanda bizim kızlar daha erkenden bildirirdi kiloları bugün acelem var diye geçe kaldılar :) yada bende panik başladığından öyle hissediyorum 🤣 hallederim sanırım listeyi kaptanım ama geciken olursa aklımda tabiki birtek sen varsın yazarım sana ♥️😘 çok çok sağol

Canım kaptanım ♥️ çok sağol valla normal zamanda bizim kızlar daha erkenden bildirirdi kiloları bugün acelem var diye geçe kaldılar :) yada bende panik başladığından öyle hissediyorum 🤣 hallederim sanırım listeyi kaptanım ama geciken olursa aklımda tabiki birtek sen varsın yazarım sana ♥️😘 çok çok sağol
Hakkaten daha hic bildirim gelmemis kizlardan :-)
Tamam canım zaten bugun isim yok burdayım yazarsin birseye ihtiyaç olursa ❤❤

Selam kızlar
Biz yine dişçiden geldik muayene tüm gün ikna çabalarıma rağmen yine kabustu 🤯 adamın parmağını ısırdı 🙄
İyi bir doktor bulduk üniversitede hoca özel bir kliniktede çalışıyor ve yarın operasyon var 😔😔😔😭😭😭
12.30 Dan sonra su bile vermeyeceğim nasıl duracak bilmiyorum ameliyathaneye beni alacaklarmış çocuk bayılınca cıkacakmışım ayılmadan yanında olacakmışım 😔 şimdiden çok kötüyüm dualarınızı bekliyorum yarın için 😭
Canim gecmis olsun simdiden
hic panik olma tabi ki insan kaygilaniyor ama guzel gececek insallah minicik bebekler ne agir ameliyatlara giriyolar 😔 diş ona gore hafif cikinca ne kadar rahatlicak oglusun onu düşün insallah cabucak agrisiz acisiz halledilir 💞

Kilo bildirimi
Geçen hafta: 71.7
Bu hafta: 71.6
Fark: - 100 gr
Yüzde: 0,139
Hedef: 71,1

Kızlar Bu hafta böyle minicik oldu maalesef. Adetten muhtemelen. İnşallah haftaya iyi bir eksi gelir diye düşünüyorum

El_Em El_Em Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak
Muhtemelen canım olsun 😘
Gunaydin arkadaslar hayırlı cumalar
Gecen hafta 91.8
Bugün 91
Fark 0.8
Yuzde 0.871
Eki Görüntüle 2737298

Hedefim 90.1
El_Em El_Em kirmizigitar kirmizigitar
Tebrikler canım çok iyi 🤩
Kilo bildirimi