Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ıns reyhan abla ıstegım o bakalım kısmet.ıyıyım.sabah moralım cok kotuydu ama sımdı daha ıyıyım.bugun kontrata bakdım ayın 5ne kadar vaktım var tasınmak ıcın yanı 1 ay.mutlu oldum cok acele etmeme gerek yok.zaten daha dolap yapılcak eve mutfagı degıstırıcem perde yaptırıcam banyoya kuvet kaldırıp dus koyucam bunlar 1 ayda ancak bıter.ama toplanmak tahmınımden uzun surcek.ıvır zıvır topluyorum daha.yıkama ıslerıne de basladım.tatlı bı telas var ısde

senin telasin cok olur simdi canimsin. keske elimizden birseyler gelsede bir isin ucundanda biz tutsak.
ama dedigin gibi tatli telas. herseyin yeni olacak ben cok severim degisikligi

güzel yaptin simdi saclarini ne cici oldun kimbilir mehalim. ya msnde bir görüssek mehalim haftasonu him?
bende göreyim saclarini

ıyıgeceler reyhan abla ben buralardayım ama 90 kılonun uzerındekılerı okuyodum.haklısın degısıklıkler benı de heyecanlandırıyor.yarın gece arkadaslarımda kalıcam onlarında fıkırlerını alıcam.mımarlar kızlar.haftasonuda siparıslerı verırım kısmetse

geldim ama tabi kimsecikler kalmamış...
bugün yediklerimi yazıyorum

sabah:
domates,kibrit kutusunun yarısı kadar beyaz peynir,1 dilim kepek ekmeği

öğlen:
50 gr ızgara tavuk,salata

akşam:
karnıbahar haşlaması yoğurtlu,salata,lahana çorbası...

bol su içtim...

umuts76 ( 77.0 / )
honeybaby( 59.4 / )
reyhanxx54 ( 76.9 / )
zenan25 ( 74.9 / )
GÜL78 ( 105.5 )
cedric ( 109.0 / )
mehalim ( 61.5 / )
şaşkınperi ( 68.4 / )
buseyrem ( 103.7 / )
emel42 ( 102.0 / )
BENNUU ( 71.0 / )
kalliste22 ( 74.5 / )

günaydın canlarım.hiç bu kadar erken saatte gelmemiştim takıma.
birazdan işe çıkıcam çıkmadan kilomu bildirmek ve nedenini açıklamak istedimm.geçen pazar tartım bozuldu ve eşim yenisini aldı.tartıda 78.8 rakamını okudum. o günden beri de tartılmamıştım.az önce ise 77.7 okudum.bu tartıya göre kilo verdim ama son bildirdiğim kiloya göre bu hafta eksideyim.
bu haftalık böyle olacak mecburen.tartılar arası azizliğe uğradım ama ben kilo verdiğimi biliyorum.pazardan beri 1 kilodan fazla gitmiş.göbekten de fark ediyorum buna çok seviniyorum doğrusu.bu haftayı da en ufak kaçamaksız devam ettirdim.pazar yazacağım listeleri zaten görürsünüz.
hepinizin güzel sonuçlar almış olduğunuzu düşünüyorum şimdiden.
iyi günler deyip kaçıyorum.kaydirigubbakcemile

annem sen nasılsın biliyorum şuanda geçmişi okuyosun ben saçımı yapana kadar sen anca gelirsin inşl gelirimde senin yazdıklarınıda okuyorum hadi kocaman öptüm seniŞeniz
ya ben saçını çok merak ediyorum bari boyunu söyleşakkıdı

kallisim resim bekliyorum hadelikafadulden valla nazar degdirdin sen kendine. gecmis olsun canim
ablam kızların eline kalınca bende bekledim inan akşam çektirdik neyse foto ama bugün saçımı halledicem yeniden çekip akşamamı eklesem dedim yüzsüz yüzsüz hoşuma gitmedide:delphin:

geldim ama tabi kimsecikler kalmamış...
bugün yediklerimi yazıyorum

..
bennuu hiç bir yazdığını arayıp bulmayacağım belki buradan eski mesajları kaçırıyorsun dedim profilinede yazdım pazaresileri yazılacak toplu olarak diye ve yine yazmışsın.... buse ve bennu geçmişteki önemli mesajları üstün körüde olsa tarayıp bulmalısınız vaktiniz az biliyorum ama böyle gelip tek mesaj yazdığınızda kimseninde size yazacak bir şey olmuyor bizimle olmanızın hiç bir anlamıda yok böyle...

günaydın canlarım.hiç bu kadar erken saatte gelmemiştim takıma.
birazdan işe çıkıcam çıkmadan kilomu bildirmek ve nedenini açıklamak istedimm.geçen pazar tartım bozuldu ve eşim yenisini aldı.
umutum bu durumlarda düzelte yapıyoruz ben yinede seni eski tartıya göre yazacağım bakalım püsküüte danışayım ne yaptığımızı unuttum çünkü bu durumda..

Günaydın canlarım kaydirigubbakcemile5 umarım bu gün hepiniz güzel sonuçlarla gelebilirsinizde moralimiz yükselir..

akşam benim ufak kızım bana pilates topu almış sositososito sabahta ağrı sızıdan okula zor gitti bir heves atlaya atlaya kaydirigubbakcemile2
ortanca ve büyükse spor ayakkabısı:1rolleyes: bugünde saçları koca ısmarladı :smiley-cool: bu hafta moral yüksek asılmak gerek bazı şeylere kaydirigubbakcemile2

günaydın takımcım kilomu ekledim umutuda ekledim
umuts76 ( 77.0 / 76.0 / )
honeybaby( 59.4 / )
reyhanxx54 ( 76.9 / )
zenan25 ( 74.9 / 74.0 / )
GÜL78 ( 105.5 )
cedric ( 109.0 / )
mehalim ( 61.5 / 60.7 / 0,8 / 1,30% )
şaşkınperi ( 68.4 / )
buseyrem ( 103.7 / )
emel42 ( 102.0 / )
BENNUU ( 71.0 / )
kalliste22 ( 74.5 / )

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydın mehalim bende acele çıktın sanmıştım teşekkürler liste için :) ben tartılmaya korkuyorum neden bilmem...

kolay gelsin şekerciğim mucks...

Yine dayanamadım ekledim en kısa zamandada tekrar eklerim..

şimdi kıyaslayın bakalım yanımdaki ufaklıkta 55 kilo ........

dsc077.jpg

Son düzenleme:
günaydın takımcım kilomu bildireyim dedim öncelikle sonra devam ederim yazacaklarıma sabah işi var büroda

101 kiloyum

kallisim önlükler çok yakışmış aliş de çok güzel maşallah bahtı güzel olur inşallah

gunaydın hanımlar.oyy oy yerım ben sızı ne kadar tatlısınız.ne guzel bır hedıye bu kallıstecıgım .evet kesınlıkle yuzu acık beklıyorum.ya bende dayanamıycam acaba dıyete ılk basladıgım halımle sımdıyı mı koysam.dun resımlere bakdımda epey bır fark var.o pehlıvan halım azalmıs.tabı yolun basındayım ama.dun dıyetı hafıf sapıtdım hemde geceyarısı.esım gıttı gıdelı bı tek salı gunu aradı.merak edıyorum ınatdanda aramıyorum kızgınım kırgınım yanı.neyse 12 ye kadar belkı arar dıye bekledım.aramadı aglamakdan da bıraz sersemlemısdım.dus alıym dedım.yıkandım guzelce cıkdım banyodan.elım ayagım totrıyodu aclıdan.5 tane patatesı hasladım tereyag kasarla karısdırdım mısır koydum.dılımlenmıs zeytınde koyucakdım ama kalmamıs.oturdum basladım yemeye.tabagın yarısında aklım basıma geldı.goturup mutfaga bırakdım ama bıraz gec oldu.nekadar etkıler bılmıyorum ama oldu ısde

umuts76 ( 77.0 / 76.0 / )
honeybaby( 59.4 / )
reyhanxx54 ( 76.9 / )
zenan25 ( 74.9 / 74.0 / )
GÜL78 ( 105.5 )
cedric ( 109.0 / 107.6 / 1.4 / 1.28% )
mehalim ( 61.5 / 60.7 / 0,8 / 1,30% )
şaşkınperi ( 68.4 / )
buseyrem ( 103.7 / )
emel42 ( 102.0 / )
BENNUU ( 71.0 / )
kalliste22 ( 74.5 / )

teşekkür ederim emelcim inşallah tüm çocuklarımızın bahti açık ve güzel olsun..

cedricim beş patates yazmışsın benim gözler fırladı yapma etme kurban olurum 5 patetesi bizim evdeki 5 kişiye ancak yapıyorum salata filan..gerçi bırakmışsın yarıda umarım faydası olur..

bende akşam kurufasülye ve pilav vardı artık çok zor yiyorum tabağıma aldığımı bırakma adetim yoktur az alırım bitiririm ama akşam 3 kaşık pilav 2 kaşk kurufasülyeyi yiyemedim ve ben pilav hastasıyımdır 2 aydır yemiyordum hiç özlememişim....

ohh maşallah cedricim nazar değmesin süprsmişsin bu hafta..

az önce yazmayı unuttum erkekler çok düşüncesiz oluyor bu konuda benim eşimde lütfen arara işte meraklanmayalım diye...

Back