Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günayodın kızlar
kallismi doğum günün kutlu olsun canım ve geçmiş olsun
ay resim karanlık çıkmış tam göremedim ya
ama evet sn epey zayıf gözüküyosun
yavrucuğun çok tatlı önlklerde hoşşş

zenancım canım doğum gününz kutlu olsun

cedricim canım moralım en kısa zamanda düzelir inşallah

umutcum zamanla sen iradenle vereceksin canım ben çok eminim

amann cedricim madem bu tür davranıyor yani bencilce sende kafayamı takıyorsun bırak aramasın aradığındada açmam ben olsam saygı ve ceza anlayışı nedirki.. düşünce özürlüler....

kadisim hoşgeldin şekerciğim teşekkür ederim güzel dileklerin içinde..

naptın bakalım pastaları yedin tartıldınmı.....

dogumgunu9871ft3.jpg

aebencim canım benim çok teşekkür ederim
Gözlerden ıragız ama gönüllerden degil ......a.s. hayırlı yaşlar herşeyin gönlünce oldugu bir sene olsun inşallah ......a.s.Şeniz

sizlerede hayırlı cumalar diliyorum 5. takımın güzelleri ....

not ben resmi görmedim .. hangi sayfada ...fisfisfis

ben kaçıyorum kızımın arkadaşı kahvaltıya geliyor kızıma yardım edeyim....

kaydirigubbakcemile3 hakkat çokk yüzsüzmüşünnnn ...:roflol::roflol::roflol: ama toparlanmışın vucutda sıkı birazdaha ..kilo verince dahada güzel olacaksın ....:lepi:

Günaydınlar şekercikler,
Nasılsınız, özledim, bu aralar çok yoğum çalışıyorum pek uğrayamadım, malum dönem başladı.
Kallistem önlükleriniz çok güzel yakışmış, kızın da çok tatlı maşşallah, Allah çok güzel, başarılı ve mutlu günlerini görmeni nasip etsin. Doğum günün kutlu olsun, çok güzel bir yıl olsun senin için.
Cedric üzülme yoğun diye arayamamıştır, hepimizin oluyor benzer sorunları, kendini yıpratma.

cedric cim takma kafanı bu modellerin hepsi böyle
ben benimkinden kurtuldum ya içim rahat şimdi anası danası ıvırı zıvırı bitti şükür

umutcum inşallah çabuk iyileşir oğluşun merak etme zor bir ameliyat değil zaten sana olcak zorluğu bakımı falan seni yorcak neyse canları sağolsun da biz annelerin işi ne zaten bu bebişlere bakmaktan başka

kime ne yazcağımı unuttum ya kafayı da yedim galiba sabah da tiroit ilacımı içmeyi unutmuşum işe gelince içtim inşallah metabolzmama çok kötü etkilenmez bu durumdan 2,5 yıldır içiyorum kolay kolay unutmazdım ama soyunup tartılıcam derdine düştüm ilacı unuttum

umuts76 ( 77.0 / 76.0 / )
honeybaby( 59.4 / )
reyhanxx54 ( 76.9 / )
zenan25 ( 74.9 / 74.0 / )
GÜL78 ( 105.5 )
cedric ( 109.0 / 107.6 / 1.4 / 1.28% )
mehalim ( 61.5 / 60.7 / 0,8 / 1,30% )
şaşkınperi ( 68.4 / )
buseyrem ( 103.7 / )
emel42 ( 102.0 / 101.0 / 1.0 / 0.98% )
BENNUU ( 71.0 / )
kalliste22 ( 74.5 / )

ay ben bu seker ascilari yerimmmmmm yerimmmmmmmcokacimcoook
canim benim sagol resim koymussun. napim cok merak ediyorum. en kücük kizin galiba kallisim o ne seker sey öyle yasi kac?

günaydın kızlar kalisim ben izinliyim demi. hala regli olamadım. haftaya söylerim kilomu yaklaşık 3 haftadır tartılmıyorum. artık eskisi gibi sohbetlere katılamıyorum kusura bakmayın önce iş gelir. napalım. hala çok kayıtlarım var biritemedim.
kilo veren arkadaşları tebrik ederim.

Selam arkadaşlar;

Regl olduğum halde 400 gr vermişim 68 kiloyum hihoyyyt
Kalisim ben geri dönmek üzere gruptan ayrılmak istyorum. Şehir dışına çıkmam gerekiyor ve ne zaman döneceğim belli değil...

merhaba
iş yerindeyim kaçak girdim hemen kilomu yazayım 59,6 ama haftaya iyi veririm diye düşünüyorum step pilates falan neyse hadi öptüm herkesi byeeee

X