ben geldimmm sakat bir halde hemde nazar değdisenağlama sopalarla çalışma yapıyorduk minder almaya gittim kızın biri sopasını uzatmış yere bir metre ve bacağımı öyle bir taktırdım ki çok kötü ağrıyor sol ayak bileğimden 10cm yukarı doğru sanki kemğim parçalanıyor öyle bir ağrı...
herkes sen çok çabuk değişiyorsun çok azimlisin gibi sözler söylüyorlar yanımdan geçerken herkesten bunları duyuyorum, biride diyorki çok verdin belli ediyorsun ama yeni başladın ya sudur o suu diyor :roflol::roflol: dimedim su olmadığınıkaydirigubbakcemile3 diyette uzun zamandır olduğumuda demedim öyle zannetsinler valla birde 30 kilo verdim dersem kurtulamam ben onlardan:smiley-cool: hayran toplamamaya çalışıyorum a.s
hocanın gözü üzerimde göz göze geliyoruz başıyla onaylıyor hep yaptığım hareketleri şimdiye kadar hiç düzeltme olmadı yanlış yapıyorsun uyarısı almadım ay çok mutluyum bu spor beni sevindirik yaptı...sırnaşık şey
zenancığım canım kızımızın yaşıda sağlıklı günleri getirsin inşallah güzel, istediğini elde edebildiği bir ömrü olsun...
kilonada çok sevindim canım iyi verdin bu hafta kocayla yürümek yaradı galiba kaydirigubbakcemile5
busecim teşekkür ediyorum doğum günü dileğin için ama sen geçmişi okumuyormusun hiç sana hafta sonu mesajlarını okuman gerektiğini yazmıştım tepki vermediğine göre okumadığını düşünüyorum...
mehalim neyseki atlatmışsın müfettiş işini, ben evde çocuklara azcık bağırdığımda boğazım gıcıklanır ve öksürmeye başlarım bu yüzden hiç yüksek sesle konuşamam
![Nazar Boncuğu :delphin: :delphin:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
bizim öğretmenimizde aynen sen gibi ve çok gülerim sohbetlerdede en çok onun sesi çıkar.. e-e-ee mecburen o kadar çocukla başetmek ne zor allah kolaylık versin..