Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

merhaba bennu hosgeldin güzelim. ben iyiyim seni sormali..
emelin verdigi bilgileri bir oku seker. cok yanlis beslenyiormusuz

merhaba bennu hosgeldin güzelim. ben iyiyim seni sormali..
emelin verdigi bilgileri bir oku seker. cok yanlis beslenyiormusuz

bende idare eder ablacım iyiyim işte...
evet ablacım okudum süper yaa..emel ablam sağolsun çok güzel bilgiler verdi bize...

kalliste ablacımmm...
iyiki doğdun iyiki varsın...yeni yaşın sana henüz yaşamadığın mutlulukları beraberinde getirsin,gönlünden keşke diye geçirdiğin herşey gerçek olsun,seni çok seviyorum,doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle birlikte nice sağlıklı mutlu huzur dolu yıllar geçirmen dileğiyle....

Kallisim niyetim gece yarısına 12 kadar kalıp kutlamaktı ancak emel tüm büyüyü bozduu:çok üzgünüm:en önce ben kutlayacaktım yaaa DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN CAN
images

kalliste ablacımmm...
iyiki doğdun iyiki varsın...yeni yaşın sana henüz yaşamadığın mutlulukları beraberinde getirsin,gönlünden keşke diye geçirdiğin herşey gerçek olsun,seni çok seviyorum,doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle birlikte nice sağlıklı mutlu huzur dolu yıllar geçirmen dileğiyle....

:nazar:dogum günün kutlu olsun kallısım:nazar:

halamdayım çok kalamıycam bir model için açtık iyi akşamlar hepinize

kalliiiis nice mutlu yıllara şimdiden doğum günün kutlu olsun bitanem

Canlarım hepinize çok teşekkür ediyorum:eek: sizi çok seviyorumŞeniz

günaydın arkadaşlar
kalisimmmm doğumgünün kutlu olsun canım nice sağlıklı mutlu günler geçirmeni dilerim
yeni arkadaşlarmı katılmış ben yokken bennu cum hoş geldin geç oldu biraz.
kalisim geçmişi özetlemmişsin bana herhalde unuttun. neyse
gördüğüm kadarıyla herkes iyi
umutcum inşallah oğlunun ameliyatı iyi geçer.
emelcim ne güzel reklamımı yapmışsın ağzına sağlık buarada asistanım olursun benim bak organize ettin herşeyimi canım benim.desteğini herzaman hissediyorum yanımda allah razı olsun
ee başka reyhan ablam da iyi mehalim sen neler yapıyon şaşkın nerlerde. kadisim mezun olmuş veda bile edemedim
neyse fırsat bulursam yine girerim. az az düzene sokmaya çalışıyom diyeti.
zenancımm seni unutmuştum nasıl keyifler çocuklar iyimi.
kıslar ben çıkıyom arada uğramaya çalışırım. unuttuklarım kusura bakmasın. öptüm hepinizi.

gülüm günaydın canım teşekkür ederim güzel dileğin için seninde yeni işin hayırlı olsun..

canım özeti unutmadın mesinlikle aklım var yazacaklarım ama vakit bulamadım deli gibi konu kontrolü ve mesaj temizliği yapıyorum yetişemiyorum...ilk fırsatta mektubun gelecek :)

kızlar gunaydın uyuyakalmısım kanepede geceden.bıraz once uyandım kahvaltı yapdım bakıym dedım.kallıstecıgım dogum gunun kutlu olsun canım.reyhan abla kusura bakma aksam uzanmısdım uyumus gıtmısım donemedım sana.ufakdan toparlanmaya basladım.ıvır zıvırların kımını atıyorum kımını paketlıyorum.bugun oglene kadar evdeyım yıne ugramaya calısırım

cedricim günaydın canım kolay gelsin..

keşke yakın olsakta yardım etsek ben çok severim taşınma hazırlığını :)) çok güzel koli yaparım alıştım artık...
sende salata yapardın dinlenme molasında yerdik sonra ben kahve yapardım 5 çayı niyetine içerdik :)) ay canım çekti ya benim galiba masa başı sohbetine ihtiyacım var.....

gülcüm en önemli ne var onu özete bırakmaan yazayım kadisi mezun ettik canım:))

canlarım ben sporuma kaçıyorum öğlen sonrası kısmetse burdayım haydin görüşürüz......

günaydın geçmişi okuyum öyle geleyim dedim şimdi de iş çıktı bana görüşmek üzere

valla kallıste cok ıyı olurdu.ılk defa bu kadar yalnız oldugumu hıssedıyorum habıre aglıyorum ya.malum esımde yok.ya bu evden ayrılmakda zor gelıyor bıseyler daha var ama ufff.keyfım yok yanı.mevsım degısıklıklerınde olur genelde ama bu kez bıraz sıddetlı.tam kafamı toparlıyamıyorum.kutulamaya baslamam lazım.malum tekbasıma halletcem herseyı.ya kacıp gıtmek ıstıyorum.sanırım doktorumdan randevu almam gerekecek.paylasımım azaldı farkındayım ama ıcımden gelmıyor ya bıraz ıdare edebılırmıyız kallıste.hergun ugrarım yına aama ısde

canımın içi en güsel en ösel arkadaşlarımdan ilki sevgili dombili köptem:asigim:yeni yaşın hayırlı olsun ŞenizAllah sağlıkla huzurla sevgiyle sevdiklerinle yaşlanmayı nasip etsin :teytey:

imza seni sefen serserün:eek:

merhaba herkeze
kallisim esinle evlatlarinla butun sevdiklerinle uzun saglikli bir omur dilerim dogum gunun kutlu olsun canim:nazar::nazar:a.s.a.s.

kizlar bugun cok mutluyum dunde benim iki numarali kizim esin imin dogum gunuydu dun kutlamadik bugun halasi gelecek bugun kutluycaz
kallisim biz bugun sehre gidecez gorumceme istasyondan alacaz sonra annemde kalacaz sabah gelecez ama erken olmaya bilir ben kilomu yazayim bu sabah tartildim tam 74 kg geldim bu hafta 900 gr vermisim merak etmeyin pasta filan yemiyecem cunku yemeye gidecez size soz veriyorum hafif seyler yiyecem bu kilo yu gormusum artik geri alirmiyim hepinize cooook opuyorum yarin gorusuruz kizlar

zenancım esinin doğum günü kutlu olsun nice yıllara inşallah canım
bahtı güzel olsun

ben de öğle yemeği arası verdim görüşürüz

kalliste ablacımmm...

geç kaldım ama bende doğum gününü kutluyorum kallistecim.nice mutlu seneler gülümkaydirigubbakcemile3

zenancım esinin doğum günü kutlu olsun nice yıllara inşallah canım
bahtı güzel olsun

ben de öğle yemeği arası verdim görüşürüz

esinin doğum gününü bende kutlayom.gamyoncuiremsu yaparım böle şeyler,

işte geldim yemeğimi yedim masa tenisini oynadım azda buraya baktım ama çıkıcam çok duramıcam bugün teftişimi geçirdim müfettiş çok yüksek sesle konuştuğumu ancak çocukları sindirmediğimden korkutmamadan dolayı iyi dedi amman bu bitti geçti işte

ben geldimmm sakat bir halde hemde nazar değdisenağlama sopalarla çalışma yapıyorduk minder almaya gittim kızın biri sopasını uzatmış yere bir metre ve bacağımı öyle bir taktırdım ki çok kötü ağrıyor sol ayak bileğimden 10cm yukarı doğru sanki kemğim parçalanıyor öyle bir ağrı...

herkes sen çok çabuk değişiyorsun çok azimlisin gibi sözler söylüyorlar yanımdan geçerken herkesten bunları duyuyorum, biride diyorki çok verdin belli ediyorsun ama yeni başladın ya sudur o suu diyor :roflol::roflol: dimedim su olmadığınıkaydirigubbakcemile3 diyette uzun zamandır olduğumuda demedim öyle zannetsinler valla birde 30 kilo verdim dersem kurtulamam ben onlardan:smiley-cool: hayran toplamamaya çalışıyorum a.s

hocanın gözü üzerimde göz göze geliyoruz başıyla onaylıyor hep yaptığım hareketleri şimdiye kadar hiç düzeltme olmadı yanlış yapıyorsun uyarısı almadım ay çok mutluyum bu spor beni sevindirik yaptı...sırnaşık şey

zenancığım canım kızımızın yaşıda sağlıklı günleri getirsin inşallah güzel, istediğini elde edebildiği bir ömrü olsun...
kilonada çok sevindim canım iyi verdin bu hafta kocayla yürümek yaradı galiba kaydirigubbakcemile5

busecim teşekkür ediyorum doğum günü dileğin için ama sen geçmişi okumuyormusun hiç sana hafta sonu mesajlarını okuman gerektiğini yazmıştım tepki vermediğine göre okumadığını düşünüyorum...

mehalim neyseki atlatmışsın müfettiş işini, ben evde çocuklara azcık bağırdığımda boğazım gıcıklanır ve öksürmeye başlarım bu yüzden hiç yüksek sesle konuşamam :nazar: bizim öğretmenimizde aynen sen gibi ve çok gülerim sohbetlerdede en çok onun sesi çıkar.. e-e-ee mecburen o kadar çocukla başetmek ne zor allah kolaylık versin..

X