Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

valla kallıste cok ıyı olurdu.ılk defa bu kadar yalnız oldugumu hıssedıyorum habıre aglıyorum ya.malum esımde yok.ya bu evden ayrılmakda zor gelıyor bıseyler daha var ama ufff.keyfım yok yanı.mevsım degısıklıklerınde olur genelde ama bu kez bıraz sıddetlı.tam kafamı toparlıyamıyorum.kutulamaya baslamam lazım.malum tekbasıma halletcem herseyı.ya kacıp gıtmek ıstıyorum.sanırım doktorumdan randevu almam gerekecek.paylasımım azaldı farkındayım ama ıcımden gelmıyor ya bıraz ıdare edebılırmıyız kallıste.hergun ugrarım yına aama ısde
canım ruh halini tahmin edebiliyorum bu yaşadığın normal, hava değişimindee oluyor bende çok olurum sürekli ağlarım.. sıkı bir atölye çalışması olmasaydı 19 yaşındaki kızımı yollardım hem yardım ederdi hem arkadaş olurdu oda çok bunaldı kürek mahkumu gibi atölyede kurs görüyor sabah 11.00 gece 23.00 çocuk yemeğe bile fırsat bulamıyor akşam diyordu baba iki günlüğüne gitsem olurmu diye...

ben eşim gittiğinde etkilenmiyorum yalnız kalmadığım için ama bu taşınma işi tek başına olmazki kardeşin filan yokmu gelebilecek..

takımda idare ederiz diyetine sadık kalacağın sözünü verirsen yerimseniben

geçmiş olsun kalişimmmmm ... çok üzüldüm kas gevşetici al canım .....

gelemiyorum fazla size kusura bakmayın emi inanın yetişemiyorum .... hepinizi öptümmm kocaman ....

Ayy kazenin 2 sorusuna maille değilde sayfaya yazığ cevap vermiştim doğru olduğunada eminim :)) çünkü kazen cevabıı silmiş heheheheheh
cevabı siler tabeke çünkü verdiği maile yazın demiş naniknanik kızımla benim önlüğüm 5 dakika önce geldi akşama yüzsüz foto ekliycez size :roflol: fallaha ısrar etmeyin yarın boyatacam saçımı yüzümü göstertmem sırnaşık şey

ehh hade bakem kallis sultan bu arada geçmiş olsun ben sabah tartıldım gayet iyi gördüm tartıdaki rakamı amma söylemicem .arkadaşımı bekliyorum evimin karşısıdnaki yürüyüş parkurunda yürücez ama nasıl yorgunum anlatamam kendimle inat ediyorum yüricem işte diyee.o gelmeden size bakım dedim.
hımm bu arada dünden beri bir kitaba başladım adı empatii ayy bırakamıyorum kitabı elimden harika yaa.
haa bu arada müfettiş birdededki çok sert bir öğretmensin deii bana dedi ayo benim gibi pambık şekerine sert dedi inanmıyorum söyleyenide görseniz yıkılırsınız gülmekten kendi suratı mahkeme duvarı kadının. neyse hadişimdilik byy

arkadaşım gelmedi yağmurda başladı ben kendim çıkacaktım yürüyüşe ama çıkamadım öylede olunca step cd koydum step tahtam yok ama hareketleri yapayım dedim anacım kadın önde ben onu kovalamaktan turşum çıktı :))) ama hareket yaptım en azından demi

mehalim empatiden önce olasılıksızı okudunmu aynı yazara ait benim kızlar onu okudularda empatiyi alacağız almadık henüz..

ay ben çocuğu kaldırdım dersinden hemen kaçıyorum.....

olasılıksızı buse okuyor şuanda ama duyduğuma göre empati olasılıksızdan daha iyiymiş onuda okucam manyak bişi yaaa

bugün size zaman ayıramadım belki iki saat daha işteyim
hesaplara da el atamadım daha ama pazartesiye hepsi hazır olur sanırım
iyi akşamlar hepinize burada da yağmur var benim de çok işim var sonra görüşürüz

umutcugum hayirlisiyla en saglikli sekilde atlatirsiniz insallah oglusunun ameliyatini
emelcim yaptigin el emeklerini gordum sen gercekten on parmaginda on marifeti olan birisin ellerine saglik canim:nazar:
sağolasın canım benim de en büyük dileğim bu.
selamlar
geldimde cedric gecmisi okuyordum güzelim.. nasilsin?
emelim vaktini zamanini harcamissin bize sagol canim. ben bu yazdiklarinin hicbirini bilmiyordum. dönüp tekrar okuyacagim. diyet benim icin herseyden ama az yemek yanindada spor yapmakti. bilincsiz nekadar hatalar yapmisiz.yani söyleki:: bir dilim yas pastada 500-550 kalori varsa o günlük bir ögünü kesip bu pastayi yemekte birterslik görmezdim. yani günlük kalori ihtiyacimi hangi yiyeceklerden aldigim pek önemli degildi benim icin. günde 100gr kadar et 200ml süt yada yogurt. iki meyve iste biraz domates biber gibi seyler yiyerek saglikli zayifliyacagimi düsünüyordum....
umutum oglusun insallah kolayca atlatir ameliyati sende rahatlarsin.
sağolasın ablacım.diyet konusunda hangimiz yanlış yapmadıkki ama burasının güzelliği burda.bir bir görüyoruz hatalarımızı

merhabalar ben geldimmmm

vicdan azabıyla karışık neler yediğimi yazıyorum hemen

sabah:

pastane sandviçi varya işte ondan peynirli domatesli

öğlen:

iki dilim pizza,cola zero

akşam:

inanamayacak hatta kızacaksınız ama hamburger yedim...çünkü yemesem ölecektim,o isteği bastıramadım.

pişmanımmmm....yarın telafi edicem...geceleri uyku uyumuyorum canım sıkkın son zamanlarda...kendimi halsiz ve yorgun hissediyorum bazı şeyler yolunda gitmiyor...okulda çok yoruluyorum...kendime doping yaptım yoksa biryerlerde düşüp bayılacağımm...mutlu olacağım şeyleri yedim artık aklımda kalmayacak...yarın tam sürat doğru düzgün yiyeceğim...:oklava:
bennucum tüm gün aslında diyete uymayan şekilde beslenmişsin.bazen böyle aşırılıklar yapabiliyoruz.toparlarsın canım.

umutcum inşallah oğlunun ameliyatı iyi geçer.
sağolasın gülcüm

valla kallıste cok ıyı olurdu.ılk defa bu kadar yalnız oldugumu hıssedıyorum habıre aglıyorum ya.malum esımde yok.ya bu evden ayrılmakda zor gelıyor bıseyler daha var ama ufff.keyfım yok yanı.mevsım degısıklıklerınde olur genelde ama bu kez bıraz sıddetlı.tam kafamı toparlıyamıyorum.kutulamaya baslamam lazım.malum tekbasıma halletcem herseyı.ya kacıp gıtmek ıstıyorum.sanırım doktorumdan randevu almam gerekecek.paylasımım azaldı farkındayım ama ıcımden gelmıyor ya bıraz ıdare edebılırmıyız kallıste.hergun ugrarım yına aama ısde
canım kolay gelsin.yakın olsak yardımına gelirdik ne güzel olurdu.yeni evinde huzurlu mutlu bir yaşantın olur inşallah.

kizlar bugun cok mutluyum dunde benim iki numarali kizim esin imin dogum gunuydu dun kutlamadik bugun halasi gelecek bugun kutluycaz
kallisim biz bugun sehre gidecez gorumceme istasyondan alacaz sonra annemde kalacaz sabah gelecez ama erken olmaya bilir ben kilomu yazayim bu sabah tartildim tam 74 kg geldim bu hafta 900 gr vermisim merak etmeyin pasta filan yemiyecem cunku yemeye gidecez size soz veriyorum hafif seyler yiyecem bu kilo yu gormusum artik geri alirmiyim hepinize cooook opuyorum yarin gorusuruz kizlar
zenancım ne güzel 74 olmuşsun tebrikler canım.eşinin ve kızının doğumgünleri aynı heralde.kutluyorum canım ikisine de sağlıklı uzun ömür dilerim.

ben geldimmm sakat bir halde hemde nazar değdisenağlama sopalarla çalışma yapıyorduk minder almaya gittim kızın biri sopasını uzatmış yere bir metre ve bacağımı öyle bir taktırdım ki çok kötü ağrıyor sol ayak bileğimden 10cm yukarı doğru sanki kemğim parçalanıyor öyle bir ağrı...

..
geçmiş olsun canım.nazara geliyosun sen.
doğumgünün kutlu olsun.eşin ve kızlarınla mutlu sağlıklı huzurlu bir ömür dilerim kallistecim

kallistecim diyete başlama öykülerimizi nereye yazıyoduk.ben bulamıyorum.kısıtlı zamanda baktım gerçi ama göremedim.merak ediyorum yazılanları.ben de yazıcam da şöyle geniş bir zamanda inşallah.

iyi akşamlar
kimsecikler yok burda ayyy ölüyorum kızlar bugün step kursuna gittim ilk kez çok fena yoruldum yarın sabah yatakdan kalkamayacağım galiba sadece step değil minderde hareketlerde yaptık yarım mekik falan işte haftada 2 gün kurs gelen hanımlar çok komiklerdi yaa hoca 30 kez yapılacak diyor 5 kez yapıyolar hemen bırakıyorlar mekik çekiyoruz diyor hoca hanımların eller yanlarda destek oturup oturup yatıyolar bir şamata bir gırgır pek neşeliler maaşallah bende bi gayret hocanın gözüne girecem diye parçaladım kendimi:roflol::roflol:

kallisim doğum günün kutlu olsun şekerim a.s.nice yıllara huzurla sağlıkla sevdiklerinle inşallah öpüyorum foto ekleyecem demişsin ama ben yine göremiyeceğim galiba
zenan senin kızınınmı eşininmi doğum günü anlamadım ama nice yıllara canıma.s.
umutcuğum o güçlü kaleminle yazda bizde keyifle okuyalım hikayeni
kızlar hemen gidip yatacağım sabaha kadar mışıl mışıl uyurum herhalde bu yorgunluklakaydirigubbakcemile3

honeyin aynen bizimkilerde öyle :)) aletleri kullanmak için yarım saatimiz var birinden inip bir koşturmaca ile diğerine biniyorlar ama şöyle:roflol::roflol: 3 dakika koşu bantı ... 4 kez kol çalıştırma aleti.... 5 kez bacak sıkılaştırma aleti :roflol: stepte veya aerobikte ise hocanın yüzü dönükse yapıyorlar ama kazayla arkasını dönerse hemen yere yatıyorlar.. ben anlamadım birde bir aydır filan geliyorlarmış...onların 3 kez yaptığı aleti 200 kez yapmadan bırakmıyorum ancak işe yarar diye düşünüyorum çünkü ve başıma gelip işin bitmedimi hala diyip duruyolar.....

canım ağrı ve yorgunluk bendede oldu ama bu hafta hiç biri yok sadece bugün şu bacağım çok ağrıyor senağlama

honeyim ben foto eklersem kalır yüzümü değil önlüğümü göstereceğim ufak kızımın hatrına ama hala çekmedi ablamız elimizde kepçelerle dolaşıyoruz :roflol:

büyük ablamız bana hediye almış ufaklıkta üzüldü alamadı diye çünkü 3 gün önce tüm parasını ortanca ablasına vermişti psp almışlardı kaç aydır biriktiriyorlardı şakkıdı şimdi parasız kalınca hediye alamadı diye üzüldü surat etti yemek yerken bende bak baban hiç üzülüyormu 20 yıldır almıyor o dedim çıkıp gittiler:roflol:

ay benim kocam beni öldürecek step tahtasınında sparişini verecektim taa cd yi isterken yok ben yaptırım dedi şimdide bana tekrar tahtanında sparişini verdirdi .canım kocacım madem yaptırmayacaksın başından savdın neden vaktinde sipariş verdirmezsin sen ama sonunda tahtamada kavuşuyorum süper olacak

iyi olmuş şekerciğim ya üzülüp duruyordun stepte zevkli oluyor :)

bari benimkilerde bu tarz işime yarayacak bişi alsalar :)) geldiler ben kaçimmm

reyhan annemide gördüm gönül rahatlığı ile saçımı yapmaya gidebilirim:emir_bebek: malum yarın okul var yeni banyo yaptım ayy kimseciklere böyle papaz gibi görünemem bu arada yeni saç modelime aynada baktıkça bayılıyorum ben süperim yaaaasengözlerimebaksanab

annem sen nasılsın biliyorum şuanda geçmişi okuyosun ben saçımı yapana kadar sen anca gelirsin inşl gelirimde senin yazdıklarınıda okuyorum hadi kocaman öptüm seniŞeniz

ah bebegim getir saclarini ben yaparim mehalim..
cok severim saclarla ugrasmayi kizlar siraya girerdi saclarini yaptirmak icin. simdi kendileri yapiyor..
ben iyiyim canim sen nasilsin? biraz iyisin masallah sevindim . dün benide kasvet basmisti ya. sen iyi olunca bende iyioldum:) yarin bana is yok pazarteside yok. ama güzel havalar gecti yine kar yagiyor
kallisim resim bekliyorum hadelikafadulden valla nazar degdirdin sen kendine. gecmis olsun canim

kallıste canım soz verıyorum kendımı bırakmıycam.kendıme de sozum var aslında bu evden 99 olmadan yenı evıme gıtmıycem.yenı bır hayat yenı bır baslangıc beklıyor benı.o yuzden dusundukce motıve oluyorum dıyetıme sadık kalıyorum.bu hafta reyhab-n ablama soz vermısdım 1 kıloyu verıcem dıye hatta gecdım bıle:utangac:haftaya ıcın de sana soz verıyorum en az 1 kılo verıcem soz:Saruboceq:

Back