- Konu Sahibi Cherry Mom
- #3.441
canım ruh halini tahmin edebiliyorum bu yaşadığın normal, hava değişimindee oluyor bende çok olurum sürekli ağlarım.. sıkı bir atölye çalışması olmasaydı 19 yaşındaki kızımı yollardım hem yardım ederdi hem arkadaş olurdu oda çok bunaldı kürek mahkumu gibi atölyede kurs görüyor sabah 11.00 gece 23.00 çocuk yemeğe bile fırsat bulamıyor akşam diyordu baba iki günlüğüne gitsem olurmu diye...valla kallıste cok ıyı olurdu.ılk defa bu kadar yalnız oldugumu hıssedıyorum habıre aglıyorum ya.malum esımde yok.ya bu evden ayrılmakda zor gelıyor bıseyler daha var ama ufff.keyfım yok yanı.mevsım degısıklıklerınde olur genelde ama bu kez bıraz sıddetlı.tam kafamı toparlıyamıyorum.kutulamaya baslamam lazım.malum tekbasıma halletcem herseyı.ya kacıp gıtmek ıstıyorum.sanırım doktorumdan randevu almam gerekecek.paylasımım azaldı farkındayım ama ıcımden gelmıyor ya bıraz ıdare edebılırmıyız kallıste.hergun ugrarım yına aama ısde
ben eşim gittiğinde etkilenmiyorum yalnız kalmadığım için ama bu taşınma işi tek başına olmazki kardeşin filan yokmu gelebilecek..
takımda idare ederiz diyetine sadık kalacağın sözünü verirsen yerimseniben