ah annecim ya öyle bir yerki çalıştığım yer anlatamam güya hepsi çok dindar ama ne kadar ahlaksızlık varsa bunlarda daha bu sabah eski öğrencilerimizen biriyle ilgili bir haber aldım 7-9 tane ş........ bu öğrencimize(kız) tecavüz ediyorlamış kız sonunda jandarmaya şikayet etiş.okadar kanı bozuklar anlatamam okumak başı açık olmak en büyük ahlaksızlık bu köydeki insanlara göre ama kendi yaptıkları anlatmayla bitmez.erkek veliler çocuğunun derdi için değilde bizi tacize geliyor resmen ve artık nefret eder oldum nefret
okadar bunalıp sıkılıyorumki ne bişiler yazmak nede ilgilenmek geliyor içimden sadece uyumak istiyorum işte sıkıntım bunlar annecim ya .
canım işiniz çok zor.duyarlı bir öğretmensin belli.ama bazı çirkinlikleri yok etmek topyekün bir gayret istiyorr..Allah yardımcınız olsun
benimde yakın zamanda bir ameliyat planım var zor bir süreç de beni bekliyor bakalım hayırlısı
umuts nerde kızlar yaa ben uzun zamandır karşılaşamıyorum onunla oğluşu nasıl oldu acaba?msn si falanda yokki bendefisfisfis
[/QUOTE]
honeycim çok sık uğrayamıyorum canım.denk gelmiyoruz.sen neden ameliyat olacaktın ki canım.
umutcum genel olarak iyi yediklerin ve oranları
birgün gezman vardı ayda bir diye bir yorum yapmıycam akşama az yemişsin zaten
sen bu işi biliyorsun sadece ikimize de azim ve hırs gerekiyor kafamızı kızdıracak birileri lazım bize arada kilo vermemiz gerektiğini sık sık hatırlatılmasına ihtiyacımız var sanırım
emelcim sağolasın canım.emeğine sağlık.işte beklediğim yorum.çok çok haklısın hatırlatma olayında.bu 2 haftadır diyete asılmamın sebebi olaraktan sizlere şükranlarımı sunuyorum.benim diyeti salmamdaki asıl neden sağlık sorunları ve diğer ailevi sorunlar.ama kendimi tutuyorum sinirlendiğimde.çünkü günlük yediklerimi yazarken canımın sıkılmasını istemiyorum.yazdıklarımı detaylı yazmaya çalışıyorum ki kendim de arada dönüp geçmiş günlere bakıyorum.liste çantamda geziyorum valla:))
güzeller nasılsınız.ne zamandır uğrayamadım.geçmişide okuyamadım pek.
ya mehalim az bile anlatmış.neler dönüyo bir bilseniz,insan kendinden şüpheleniyo.tecavüzler mi dersiniz,birbirlerinin karısını kaçırmamı dersiniz,ohooo neler neler.
canım ya yaşadıklarınız çok zorlayıcı sizler için.bazı şeyleri görmemezlikten gelmek çok zor çok yıpratıcı.
dalmışım temizliğe emelim yazmış görmemişim.
haftada bir ödül dedin ya emelim haftada bir gün ödül bile çok şeyler kaybettiriyor sen beni biliyrsun cumartesi yada pazarları mutlaka kaçırırdım bir şeyler ya bir biraz ya fazla ızgara vs.. nasıl 2 aydır ağzıma tek kaçamak sokmuyorum o derece mutlu ve huzurluyum veremesemde ay verebilecekmiyim diyekorkumu attım içimden çünkü çabamı biliyorum bu yüzden sadece rahatlığı için bile bırakılabilecek bir şey bu kaçamak olayı.
kallistecim ben de böyle düşünüyorum çünkü iradem zayıf.kaçamağın mutlaka devamı geliyor.ben de hiç kaçamak yapmamakta çareyi buldum.ayrıca listede şık durmaz diye de çoğu şeyi yemekten vazgeçiyorum.kendimi ben de huzurlu hissediyorum bu şekilde.
selam kızlar nasılsınız ben iyiyim ama yoğunum işyerinde bugün açıldı bilgisayar ve işlere koyuldum herşey sıfırdan işleniyor bilgisayara.
ve patronlar hiç gitmiyolr burdan işim zor.
diyeti azda olsa bozdum burda düzene giresiye bilmom nolcak. hala regli olmadım tam 2,5 ay oldu ilaç kullandı bugün bitti 4 güne kalmaz olurmuşum. kan tahlillerim temiz çıktı hormon bozukluğu yok şeker kolestrol de yok sadece az kansızlık varmış.
tatilde hem dinlendim hemde tansiyonla uğraştım.yükseldi durdu.
üzerimde nasıl şişkinlik var bilseniz diyet bile canım istemiyor. regli olmadığım için kötüyüm, sinirliyim acayip bişeyler yemek istiyom devamlı elimde değil. karnım tef gibi sanki 3 aylık hamileyim naıl şiş. tartılmıyorumda fazla göstercek moralim bozulcak.
kalisim buhaftada izinli yap beni zaten doru düzgün girmeiyom siteye. adet şişliğinden fazla çeker kilom.
belkide işler yoğun olursa ayrılırım takımdan. haftaya belli olcak.
işle ilgili detayları sonra anlatırım yada emelcim anlatır.
neyse işim var herkes iyidir umarım. geçmişi artık çok zor okuyamam. günlük takip etmeye çalışırım. bakalım iyce bir yerleşeyim. zenancım canım msn den yazmışsın bende sizleri özledim. ama vakit yok yazışmaya ve zaten sinirliyim herşeyi ters anlıyom sizlerinde huzurunu kaçırmayayım.
kendinize iyi bakın öptüm çoookkkk.
gülcüm yeni işin hayırlı olsun.işerlini bir düzene koy da eminim diyetine de sarılacaksın eskisi bibi.geçmiş olsun bu arada tansiyon sorunu yaşamışsın.
Emelcim canım benim ben seninle bir konuyu tatışmak istiyorum.geçenlerde yazdığın birşey dikkatimi çekti ve senle bu düşüncemi paylaşmak istedim bakalım arkadaşlar ne yorum yapacaklar.
geçen yazdığın bir eleştiride şöyle diyorsun ---şekeri kesinlikle hayatınızdan çıkaracaksınız- yanılmıyorum değil mi.ancak düşüncem şu benim diyet yaparken yada kilo kaybederken okadar sıkılıyorki kilo veriliyor ancak diyetteyken yapılanlar günlük beslenme düzeni haline gelmediğinde en ufak gevşeklikte tekrar kilolar hoooppppp geliyor.ve döngü hep böyle sürüp gidiyor. bazı şeyleri katı bir şekilde yasaklamak yerine dahada sonrada diyetin devamındada uygulanabilecek şekilde düzenlemek daha doğru değil midir acaba?
demek istediğim yağa şekere aynen devam değil elbette yada kesinlik yasak değilde.
ama kişinin günlük kullandığı oranda makul azaltmalar yapması ve bunu zamanla alışkanlık haline getirmesi daha mantıklı değil midir.çünkü kilo veririken şekeri tamamen yasaklıyan kişiler istediği kiloya ulaşınca eski ağız tadına dönüyor ve verdiklerini fazlası ile topluyor.Ne dersin düşüncem yanlışmı sence
ben yorumuna katılıyorum.benim de uygulamaya çalıştığım şey bu aslında.bir ömür sürdürülebilecek bir alışkanlık kazandırmak istiyorum kendime.çok katı yasaklara ise kesinlikle uyamıyorum ben.ancak kendi gönül rızamla bişeyleri yemekten vazgeçebiliyorum:))
benim gideceğim saati buldunuz dimi toplaşacak görürsünüz siz
yarın hesaplamaları yapıcam herkes için günlük yenmesi gerekenleri de toplıycam
mehalim kesinlikle yasak dediğim günlük rutin yenen beyaz şeker
çayda kahvede yani veya sık sık yenen hamuişleri kurabiyeler tatlılar falan
10 günde bir sütlü tatlı
yılda iki defa birer dilim baklava
yılda bir-iki defa 1er dilim yaşpasta yenebilir tabi
ben tatlı ihtiyacımı müsliden veya form grubu tatlı bisküvilerden karşılıyorum
1 çay kaşığı balın veya pekmezin de kimseye zararı olmaz tabi
emelcim dediğin gibi çaydaki şekeri kesebilmek lazım.ben şanslıyım ki eskiden beri her şeyi şekersiz içerim süt dahil.ama gerçekten baklavayı yılda 2 defa mı yemek serbest.
aa bu arada boy ve kiloları istemişsin.yazıyorum hemencecik.
boy:165 cm
kilo:77
zaman ayırıp uğraşacaksın canım sağolasın.