Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

benim gideceğim saati buldunuz dimi toplaşacak görürsünüz siz

yarın hesaplamaları yapıcam herkes için günlük yenmesi gerekenleri de toplıycam

mehalim kesinlikle yasak dediğim günlük rutin yenen beyaz şeker
çayda kahvede yani veya sık sık yenen hamuişleri kurabiyeler tatlılar falan
10 günde bir sütlü tatlı
yılda iki defa birer dilim baklava
yılda bir-iki defa 1er dilim yaşpasta yenebilir tabi
ben tatlı ihtiyacımı müsliden veya form grubu tatlı bisküvilerden karşılıyorum
1 çay kaşığı balın veya pekmezin de kimseye zararı olmaz tabi

evet emelim herkesçikler toplanmış :KK43:

bende kızımdan beş dakika müsade aldım başımda bekliyor çıkıyorum hemen..

mahalim benim bildiğim okuduğum bir şey var hatırlarsam nerede okuduğumu tekrardan bulurum..

diyette iken yağdan kesemeyiz ama beyaz şekeri tamamen hayatımızdan çıkartmalıymışız... doğru yada yanlış.. almadığımızda hiç bir eksiğini hisetmezmiş vücudumuz...

araştıralım bu konuyu..

KALLİSİM paylaşım alanına yazdıklarının hepsine katılıyorum
diyet kendimiz için kendimizin yapacaı birşeydir
birilerinin dürtmesiyle yapılan bişey olsa ben şimdiye 45 kilo olmuştum mesela

kimsenin kimseye yük olmaya hakkı yok en önemlisi
herkes takkesini önüne koysun da bir düşünsün ben burda ne yapıyorum ne arıyorum aradığımı bulmaya çabalıyormuyum acaba diye

geçen senelerde ben senin de içinde olduğun bir grup arkadaşıma çok kızmıştım hatırlarsan neden kaçamaklarınızdan bahsedip birbirinizi hoş görüyorsunuz burası yarışma diye
paylaşım önemli ama derece almak önemli olmadıktan sonra msn den de paylaşım yapılır benim fikrim tabi
yine aynı fikrimi savunuyorum geçen aylarda kendimi dünyanın akışına kaptırmış giderken takımda bulunmayı haketmediğimi gördüm ve listede olmak istemememin sebebi de buydu bu takıma hiç bir faydam olmazdı o dönem de ama şimdi faydamın olacağını hissediyorum çünkü gayret gösteriyorum ben diyetime sadık sporumda istikrarlı olduktan sonra rakamsal durum metabolizmamın azizliğine kalmış ona da elimden geleni yapıyorum çalışsın diye

aman coştum yine az daha burdayım birazdan çıkıcam yemeğe davetliyim halama bizimkiler bir olup birsürü yasak şey yaptılar bugün üstüne de beni çağırıyorlar ama tutucam kendimi sadece tadına bakıcam birer lokma o kadar şimdiden söz

ah annecim ya öyle bir yerki çalıştığım yer anlatamam güya hepsi çok dindar ama ne kadar ahlaksızlık varsa bunlarda daha bu sabah eski öğrencilerimizen biriyle ilgili bir haber aldım 7-9 tane ş........ bu öğrencimize(kız) tecavüz ediyorlamış kız sonunda jandarmaya şikayet etiş.okadar kanı bozuklar anlatamam okumak başı açık olmak en büyük ahlaksızlık bu köydeki insanlara göre ama kendi yaptıkları anlatmayla bitmez.erkek veliler çocuğunun derdi için değilde bizi tacize geliyor resmen ve artık nefret eder oldum nefret

okadar bunalıp sıkılıyorumki ne bişiler yazmak nede ilgilenmek geliyor içimden sadece uyumak istiyorum işte sıkıntım bunlar annecim ya .
canım işiniz çok zor.duyarlı bir öğretmensin belli.ama bazı çirkinlikleri yok etmek topyekün bir gayret istiyorr..Allah yardımcınız olsun
benimde yakın zamanda bir ameliyat planım var zor bir süreç de beni bekliyor bakalım hayırlısı
umuts nerde kızlar yaa ben uzun zamandır karşılaşamıyorum onunla oğluşu nasıl oldu acaba?msn si falanda yokki bendefisfisfis
[/QUOTE]
honeycim çok sık uğrayamıyorum canım.denk gelmiyoruz.sen neden ameliyat olacaktın ki canım.
umutcum genel olarak iyi yediklerin ve oranları
birgün gezman vardı ayda bir diye bir yorum yapmıycam akşama az yemişsin zaten
sen bu işi biliyorsun sadece ikimize de azim ve hırs gerekiyor kafamızı kızdıracak birileri lazım bize arada kilo vermemiz gerektiğini sık sık hatırlatılmasına ihtiyacımız var sanırım
emelcim sağolasın canım.emeğine sağlık.işte beklediğim yorum.çok çok haklısın hatırlatma olayında.bu 2 haftadır diyete asılmamın sebebi olaraktan sizlere şükranlarımı sunuyorum.benim diyeti salmamdaki asıl neden sağlık sorunları ve diğer ailevi sorunlar.ama kendimi tutuyorum sinirlendiğimde.çünkü günlük yediklerimi yazarken canımın sıkılmasını istemiyorum.yazdıklarımı detaylı yazmaya çalışıyorum ki kendim de arada dönüp geçmiş günlere bakıyorum.liste çantamda geziyorum valla:))

güzeller nasılsınız.ne zamandır uğrayamadım.geçmişide okuyamadım pek.
ya mehalim az bile anlatmış.neler dönüyo bir bilseniz,insan kendinden şüpheleniyo.tecavüzler mi dersiniz,birbirlerinin karısını kaçırmamı dersiniz,ohooo neler neler.
canım ya yaşadıklarınız çok zorlayıcı sizler için.bazı şeyleri görmemezlikten gelmek çok zor çok yıpratıcı.

dalmışım temizliğe emelim yazmış görmemişim.

haftada bir ödül dedin ya emelim haftada bir gün ödül bile çok şeyler kaybettiriyor sen beni biliyrsun cumartesi yada pazarları mutlaka kaçırırdım bir şeyler ya bir biraz ya fazla ızgara vs.. nasıl 2 aydır ağzıma tek kaçamak sokmuyorum o derece mutlu ve huzurluyum veremesemde ay verebilecekmiyim diyekorkumu attım içimden çünkü çabamı biliyorum bu yüzden sadece rahatlığı için bile bırakılabilecek bir şey bu kaçamak olayı.
kallistecim ben de böyle düşünüyorum çünkü iradem zayıf.kaçamağın mutlaka devamı geliyor.ben de hiç kaçamak yapmamakta çareyi buldum.ayrıca listede şık durmaz diye de çoğu şeyi yemekten vazgeçiyorum.kendimi ben de huzurlu hissediyorum bu şekilde.

selam kızlar nasılsınız ben iyiyim ama yoğunum işyerinde bugün açıldı bilgisayar ve işlere koyuldum herşey sıfırdan işleniyor bilgisayara.
ve patronlar hiç gitmiyolr burdan işim zor.
diyeti azda olsa bozdum burda düzene giresiye bilmom nolcak. hala regli olmadım tam 2,5 ay oldu ilaç kullandı bugün bitti 4 güne kalmaz olurmuşum. kan tahlillerim temiz çıktı hormon bozukluğu yok şeker kolestrol de yok sadece az kansızlık varmış.
tatilde hem dinlendim hemde tansiyonla uğraştım.yükseldi durdu.
üzerimde nasıl şişkinlik var bilseniz diyet bile canım istemiyor. regli olmadığım için kötüyüm, sinirliyim acayip bişeyler yemek istiyom devamlı elimde değil. karnım tef gibi sanki 3 aylık hamileyim naıl şiş. tartılmıyorumda fazla göstercek moralim bozulcak.
kalisim buhaftada izinli yap beni zaten doru düzgün girmeiyom siteye. adet şişliğinden fazla çeker kilom.
belkide işler yoğun olursa ayrılırım takımdan. haftaya belli olcak.
işle ilgili detayları sonra anlatırım yada emelcim anlatır.
neyse işim var herkes iyidir umarım. geçmişi artık çok zor okuyamam. günlük takip etmeye çalışırım. bakalım iyce bir yerleşeyim. zenancım canım msn den yazmışsın bende sizleri özledim. ama vakit yok yazışmaya ve zaten sinirliyim herşeyi ters anlıyom sizlerinde huzurunu kaçırmayayım.
kendinize iyi bakın öptüm çoookkkk.
gülcüm yeni işin hayırlı olsun.işerlini bir düzene koy da eminim diyetine de sarılacaksın eskisi bibi.geçmiş olsun bu arada tansiyon sorunu yaşamışsın.

Emelcim canım benim ben seninle bir konuyu tatışmak istiyorum.geçenlerde yazdığın birşey dikkatimi çekti ve senle bu düşüncemi paylaşmak istedim bakalım arkadaşlar ne yorum yapacaklar.

geçen yazdığın bir eleştiride şöyle diyorsun ---şekeri kesinlikle hayatınızdan çıkaracaksınız- yanılmıyorum değil mi.ancak düşüncem şu benim diyet yaparken yada kilo kaybederken okadar sıkılıyorki kilo veriliyor ancak diyetteyken yapılanlar günlük beslenme düzeni haline gelmediğinde en ufak gevşeklikte tekrar kilolar hoooppppp geliyor.ve döngü hep böyle sürüp gidiyor. bazı şeyleri katı bir şekilde yasaklamak yerine dahada sonrada diyetin devamındada uygulanabilecek şekilde düzenlemek daha doğru değil midir acaba?
demek istediğim yağa şekere aynen devam değil elbette yada kesinlik yasak değilde.
ama kişinin günlük kullandığı oranda makul azaltmalar yapması ve bunu zamanla alışkanlık haline getirmesi daha mantıklı değil midir.çünkü kilo veririken şekeri tamamen yasaklıyan kişiler istediği kiloya ulaşınca eski ağız tadına dönüyor ve verdiklerini fazlası ile topluyor.Ne dersin düşüncem yanlışmı sence
ben yorumuna katılıyorum.benim de uygulamaya çalıştığım şey bu aslında.bir ömür sürdürülebilecek bir alışkanlık kazandırmak istiyorum kendime.çok katı yasaklara ise kesinlikle uyamıyorum ben.ancak kendi gönül rızamla bişeyleri yemekten vazgeçebiliyorum:))

benim gideceğim saati buldunuz dimi toplaşacak görürsünüz siz

yarın hesaplamaları yapıcam herkes için günlük yenmesi gerekenleri de toplıycam

mehalim kesinlikle yasak dediğim günlük rutin yenen beyaz şeker
çayda kahvede yani veya sık sık yenen hamuişleri kurabiyeler tatlılar falan
10 günde bir sütlü tatlı
yılda iki defa birer dilim baklava
yılda bir-iki defa 1er dilim yaşpasta yenebilir tabi
ben tatlı ihtiyacımı müsliden veya form grubu tatlı bisküvilerden karşılıyorum
1 çay kaşığı balın veya pekmezin de kimseye zararı olmaz tabi

emelcim dediğin gibi çaydaki şekeri kesebilmek lazım.ben şanslıyım ki eskiden beri her şeyi şekersiz içerim süt dahil.ama gerçekten baklavayı yılda 2 defa mı yemek serbest.
aa bu arada boy ve kiloları istemişsin.yazıyorum hemencecik.
boy:165 cm
kilo:77
zaman ayırıp uğraşacaksın canım sağolasın.

KALLİSİM paylaşım alanına yazdıklarının hepsine katılıyorum
diyet kendimiz için kendimizin yapacaı birşeydir
birilerinin dürtmesiyle yapılan bişey olsa ben şimdiye 45 kilo olmuştum mesela

kimsenin kimseye yük olmaya hakkı yok en önemlisi
herkes takkesini önüne koysun da bir düşünsün ben burda ne yapıyorum ne arıyorum aradığımı bulmaya çabalıyormuyum acaba diye

geçen senelerde ben senin de içinde olduğun bir grup arkadaşıma çok kızmıştım hatırlarsan neden kaçamaklarınızdan bahsedip birbirinizi hoş görüyorsunuz burası yarışma diye
paylaşım önemli ama derece almak önemli olmadıktan sonra msn den de paylaşım yapılır benim fikrim tabi
yine aynı fikrimi savunuyorum geçen aylarda kendimi dünyanın akışına kaptırmış giderken takımda bulunmayı haketmediğimi gördüm ve listede olmak istemememin sebebi de buydu bu takıma hiç bir faydam olmazdı o dönem de ama şimdi faydamın olacağını hissediyorum çünkü gayret gösteriyorum ben diyetime sadık sporumda istikrarlı olduktan sonra rakamsal durum metabolizmamın azizliğine kalmış ona da elimden geleni yapıyorum çalışsın diye

aman coştum yine az daha burdayım birazdan çıkıcam yemeğe davetliyim halama bizimkiler bir olup birsürü yasak şey yaptılar bugün üstüne de beni çağırıyorlar ama tutucam kendimi sadece tadına bakıcam birer lokma o kadar şimdiden söz

emelcim coşmaya devam et sen.bu coşmaların çok faydası olacak hepimize.ben de ara ara coşacacım.ben de doğru bildiklerimi elimden geldiğince yazmaya çalışıyorum.
geçen yazmıştım pohaca pasta pizza yiyip te diyetteyim demeyelim mesala:))

evet emelcim demek istediğini anladım. ben zaten beyaz şeker kullanan biri değil bana sorarsan çokta lazım değil zaten .sadee bunu ciddi şekilde kullanan yani 1-20 kesme şeker kullanan kişilerin birden kemsesinin zor olduğu ve alışkanlık haline gitirmesinin zorluğu.
kallisim zaten yağın tamamen kesilmesine asla karşıyımçözellikle sağlıklı sıvı yağ (zeytinyağ) kullanılmasıda gerekli.
umutum saol canım sözlerin için sende ameliyatı en iyi şekilde atlatırsın inşl allah çok çok sağlık versin

Ayy kazenin 2 sorusuna maille değilde sayfaya yazığ cevap vermiştim doğru olduğunada eminim :)) çünkü kazen cevabıı silmiş heheheheheh

umutcum seni yürekten kutlarım canım gösterdiğin istikrardan dolayı
oğluşunla ilgili bişey yazmamışsın ben onu merak ediyordum asıl

bu ara gaza geldim zaten sen demesen de coşacam zaten

baklava sadece bayramlarda o da bir dilim yaş pasta sadece yılda iki kez tabi bana bu da bir efenin doğum günüde bir de benimkinde araları nerdeyse 6 ay tabiki de ondan

sütlü tatlı bir kase 10 günde 1
tabiki değişim listesine göre diğer yediklerimizden eksilterek

şımarıklık yapıp arada yediklerimde tartıda tokat gibi çarpıyor zaten suratıma

kendimi günlerdir ama sadece günlerdir çok kilo almış hissediyorum biliyor musunuz
104 kilo bile çıktım ama bu kadar kilolu hissetmemiştim
görüntümden memnun olmayınca diyet yapmam kolaylaştı galiba

şimdi çıkıyorum yarın görüşürüz
hesaplamalar ve listeler ilk fırsatta yapılacaktır merak etmeyiniz

emelcim sağolasın canım.bir işi başarabiliyor olmanın sevincini yaşıyorum ben de.belki artık çok yavaş kilo verbilecek olsam da çabalıyor olmaktan dolayı mutluyum.tek eksiğim spor yapamamak.nasıl üzülüyorum bilseniz.ama şu an şartlar uygun değil malesef.
oğlum 13 martta ameliyat olacak.sağlığı iyi ama 2 yaşından sonr ayapılması gerekne ve gecikmemesi gereken bir ameliyat.bahsetmiştim belki hatırlarsın hidrolseli var sol testisinde.bir atlatsak rahatlayacağım.sağolasın canım sorduğun için.

beyaz şekerle ilgili olarak ta bişeyler yazmak istedim.yediklerimizin kan şekeri üzerine etkisini biraz bilirsek,biraz da yiyeceklerin glisemik indekslerinden haberdar olursak doğruyu yakalama şansımız yüksek.
ara öğünde 1 elma veya 4-5 adet bisküvi seçeneğimiz olsa tercihimiz elma olmalı.çünkü basit şeker içeren bu tür yiecekler kekler bisküviler vs.kan şekerini hızla yükseltip daha sonrasında hızla düşmesine sebep oluyor.oysaki bir elma farklı davranıyor.elma içindeki şeker kana bu kadar hızlı karışmıyor.yani metobolizmaya dost.
benim en büyük bağımlılığım bisküviler ve gofretlerdi.hergün bir kaç paket yiyordum abartısız.o nedenle bu bilgiler çok dikkatimi çekti internette ilk rastladığımda.günlerce kafa yordum ben bu konuda.yaptığım yanlışlardan vazgeçmem zaman aldı ama şekere olan bağımlılığımdan büyük ölçüde kurtardım kendimi.

çok güzel söylemişin umutum işte bu basit şeker yerine meyve şekerini tercih etmek en doğrusu.
bu arada step cdlerim geldi yaşasın.ayrıca çok sevdiğim bir arkadaşımlada yürüyüşe başlama kararı aldık kendiside bu takıma gelmekte istekli inşl yer açılırsa onuda sizlerle tanıştırmak istiyorum.kendisi spora bayılır yürüyüşte rekor sahibidir benim için desteği süper olacak.ahh birde eşim step tahtamı yaptırırsa daha süper olacak

ohooooo ne guzel seyler yazilmis yediklerimiizi yazmak iyi geldi ne yenuilip ne icilecegini daha iyi secebiliriz artik dogru secimler yaptikatn sonrada insallah guzel sonuclar alalim benim cayla meyve sulariyla aram iyi diil yani ben bu yarismaya katilmasaydim aklima ne su nede cay icmek gelirdi ne bitki caylari nede normal syah cay ben cayi sadece misafirlige gittigim zamanlarda icerdim halada oyle sabah kahvaltisi koydeyken yani bekarken hergun yapardik ama buraya geleli ben hic kahvalti gormedim sadece pazar gunleri yaparlardi esim ve ailesi e tabi bende gelince bu duzene uydum simdi kahvalti yapiyorum cocuklarada zorluyorum yapsinlar diye sadece sahahlari bir tas kahve iciyodum:kahve: tek sekerli onuda birakabilirim cunku haftada 7 tane seker ediyo bu bide hani bikere metobolizma cayi ve besibiyerde denemistik ya iste ozamalar her bardakta 1 seker atiyodum sabah 1 gunde iki defada o caylarda 3 seker ve o zamanlar ben hic kilo vermemistim bu sekerlerdenmiydi acaba ya:uhm: ayy neyse birakayim ben bu sekeri en iyisi
umutcugum hayirlisiyla en saglikli sekilde atlatirsiniz insallah oglusunun ameliyatini
emelcim yaptigin el emeklerini gordum sen gercekten on parmaginda on marifeti olan birisin ellerine saglik canim:nazar:

ıyı geceler reyhan ablamda burda eylulce de.utu yapıyordum ara verdım geldım.uykumda geldı ama bıraz dınlenıym ıslerı bıtırır uyurum

selamlar
geldimde cedric gecmisi okuyordum güzelim.. nasilsin?
emelim vaktini zamanini harcamissin bize sagol canim. ben bu yazdiklarinin hicbirini bilmiyordum. dönüp tekrar okuyacagim. diyet benim icin herseyden ama az yemek yanindada spor yapmakti. bilincsiz nekadar hatalar yapmisiz.yani söyleki:: bir dilim yas pastada 500-550 kalori varsa o günlük bir ögünü kesip bu pastayi yemekte birterslik görmezdim. yani günlük kalori ihtiyacimi hangi yiyeceklerden aldigim pek önemli degildi benim icin. günde 100gr kadar et 200ml süt yada yogurt. iki meyve iste biraz domates biber gibi seyler yiyerek saglikli zayifliyacagimi düsünüyordum....
umutum oglusun insallah kolayca atlatir ameliyati sende rahatlarsin.

merhabalar ben geldimmmm

vicdan azabıyla karışık neler yediğimi yazıyorum hemen

sabah:

pastane sandviçi varya işte ondan peynirli domatesli

öğlen:

iki dilim pizza,cola zero

akşam:

inanamayacak hatta kızacaksınız ama hamburger yedim...çünkü yemesem ölecektim,o isteği bastıramadım.

pişmanımmmm....yarın telafi edicem...geceleri uyku uyumuyorum canım sıkkın son zamanlarda...kendimi halsiz ve yorgun hissediyorum bazı şeyler yolunda gitmiyor...okulda çok yoruluyorum...kendime doping yaptım yoksa biryerlerde düşüp bayılacağımm...mutlu olacağım şeyleri yedim artık aklımda kalmayacak...yarın tam sürat doğru düzgün yiyeceğim...:eek:klava:

halamdayım çok kalamıycam bir model için açtık iyi akşamlar hepinize

kalliiiis nice mutlu yıllara şimdiden doğum günün kutlu olsun bitanem

halamdayım çok kalamıycam bir model için açtık iyi akşamlar hepinize

kalliiiis nice mutlu yıllara şimdiden doğum günün kutlu olsun bitanem

sanada iyi akşamlar emel ablacımm,verdiğin bilgiler için çok tşk ederimmm,harikasın ellerine sağlık:1hug:

bu arada boy ve kilo belirtiyormuşuz bende yazıyorum

boy:176cm
kilo:69.5

Kallisim niyetim gece yarısına 12 kadar kalıp kutlamaktı ancak emel tüm büyüyü bozduu:çok üzgünüm:en önce ben kutlayacaktım yaaa DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN CAN
images

X