- 30 Mart 2020
- 409
- 1.334
- 28
- 29
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #341.021
Her gün tartılmaaMerhaba kızlar
Ben cuma günü 76.6 duydum
Cumartesi 76.4
Pazar 76.5
Pazartesi 77
Bugun 78 e yakın cıktı cumaya yaklaştıkça azalmam gerekirken ben hep artarak gidiyorum. Kafayı yiyeceğim
Evet belirtti hedef kilom 79. Hoşbuldum çok sevdim burayı.U Umudumvar07 hoşgeldin canım ☺ umarim ekibe alismissindir :) hedef kilonu göremedim ama belirtmiş mıydın ?
Güzel bir eksi ile gel alalım bu cuma seni asıl listeye canımBen de alt listedeyimm
Perşembe kabaga katilayim hurma yok evde eşimde bugün çıktı daha cikmaz markete 5 6 gunYarin hurma detoksu yapanlar kimler?bende varim
Persembe de kabak detoksu insallah
Su kacamak yapmis ve ya odem tutmus olanlara da tavsiye ederim
İnşallah yaa çok kez yaptık niye şimdi yapamayalimCuma gunu kilomuzun yuzde 1 ini vermek icin elimizden geleni yapalim arkadaslar derece yapmamiz lazim biliyorsunuz detokslar sporlar konussun lutfen,birkac gun agir yemek yemeyin hele kacamak hic yapmayalim olurmu,aksakliklari hemen telafi edelim hersey takimimiz icin
Umutumut82 bu hafta bomba gibi geliyordun hani nerdesin bir.ses var.bakalim neler yapıyorsun
Tatlım bırakma tabi. Olan olmuş artık bundan sonra yola devam. Spora ağırlık ver canım.Merhaba canlarım bugün guruba hiç bakamadım öyle canim sıkkın ki. Şu kötü gunlerin bir an önce geçmesini istiyorum. Bugün 2 adet gül tatlısı kaçırdım. Akşam listeme yazacağım. Çok halsizim ama bu savaşı bırakma niyetim yok. Bugün yaptığım kaçamakları yarın telafi edeceğim.
Yarin hurma detoksu yapanlar kimler?bende varim
Persembe de kabak detoksu insallah
Su kacamak yapmis ve ya odem tutmus olanlara da tavsiye ederim
Perşembe kabağa ben de varım kızlarPerşembe kabaga katilayim hurma yok evde eşimde bugün çıktı daha cikmaz markete 5 6 gun
Boşuna değil.tabi sen ne zaman menüleri düzeltsen otomatik kilo veriyorsun hiç birşeyin hedefinden seni uzaklastirmasina izin verme lütfenEsimle oglum arasinda sıkıstim kaldim canim dayanamaz oldum artik. oglum 6 yasinda eşim 3 yasinda gibi. Aslinda diyetteyim ve hergün yürüyüs yapiyorum ama sanki bosuna gibi gelmeye basladi stresten çatlıyacak gibiyim
Burda olan 1500 ipSabah
1 haşlanmış yumurta, 1 kk lor, salatalık, domates yeşillik
Ara
fıstık ve beyaz leblebi karışımı 1 avuç, 2 kuru kayısı ve 1 erik kurusu
Akşam
1 kase yoğurt ve 3 hurma
Spor 500 bölgesel, 1.500 ipCherry Mom kardelelen321
Hosgeldinnnn hilaaaallZıplama şeysini yeni gördümbugün mü napıyoruz
Haydi çıkar TramboliniiiiiiZıplama şeysini yeni gördümbugün mü napıyoruz
Güzel bir eksi ile gel alalım bu cuma seni asıl listeye canım
[/QUOTE
İnşallah -600 gr bu haftaki hedeff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?