- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #340.981
Tm cnm sağolAnladım canım. Ayakları sıcak tut dinlen
Perşembe zaten hafif geçmesi gerek diye boş herhaldePazartesi çarşamba cuma adım dedik, pazar salı ip atlama- jumping Jack dedik. Cumartesi boş, tembellik günü
5.takim yarışa doymuyorduuuukizlar bir rica amannn sakatlanmayin mümkünse spor ayakkabı ile atlayın ben bir sakatlandim sanırım 2 3 ay olmuştur halen ordaki doku zedelenmesi düzelmedi ağrıyı sallamadim atlamaya devam ettim
Zıp zıp Challenge
5. Grup tam listesi aşağıdaki gibi değil mi? Kimleri eklemeliyim henüz listede olmayanlar kimlerdi?
Topligth
emnis
umutumut82
Cagrihilal1
hezeyan538
kardelelen321
ayvacicegi
annecicegi
Pawlover
Elifcig93
Tempus
melita09
nrmyn
reyyanmeftuni
Calypso95
Leyl-i-fer
Papatya
Arasveannesi
Bluue
Birsevgi
Nazenince
Dennisgo
Balpamuk
Umudumvar07
Tam liste bu canım
TamamTempus canım bence ayvacicegini listene ekleme o taşınma sürecinde zaten izinli menü mesuliyeti yok sonra aramıza.katilirsa ekleriz ☺
Başladığımda bende tam senin kilondaydim şimdi 67
Lahana mı cnm ooCumaya hazırlıkreglim var cumaya kadar biter inşallah yinede önlemleri alalım Eki Görüntüle 2619642
Kuzum durum buBen bugün katılamıcam cnm. Regl günüm bugün, henüz gelmedi ama semptomları fazlaca yaşıyorum. Hassasiyetler ve şişkinlikler. Atladıkça acı çekiyorumyapamadım.
He kuzum ben atlamisim geçmiş olsun atlama tabiKuzum durum bu
Aslında bende yapmak istiyorum da yine gaz yapacak diye korkuyorum10.km uzaktan tanırsın
Acaba son 1 2 gün mü içmek lazım belki sen çok içtin hem gün olarak hemde miktar olarak sanırım.Aslında bende yapmak istiyorum da yine gaz yapacak diye korkuyorum
Yarın başlayım bakayım bi deneyimAcaba son 1 2 gün mü içmek lazım belki sen çok içtin hem gün olarak hemde miktar olarak sanırım.
Aaa çok teşekkür ederim, inşallah bende hedefime ulaşırım günün motivesi olduBaşladığımda bende tam senin kilondaydim şimdi 67 ☺ sende inşallah kısa zamanda hedefine gelirsin gördüğüm kadarıyla güzel bir başlangıç yaptın ve kararlisin ✌
Bugün gelse bari reglim yaaHe kuzum ben atlamisim geçmiş olsun atlama tabi
Ulaşırsın inşallah yeter ki isteAaa çok teşekkür ederim, inşallah bende hedefime ulaşırım günün motivesi oldu
Pc lazımsa ben varım ayıpsınızO liste evet @toplight kaptanin yetkisinde ama ordaki.tabloda telden zor yapılıyor ben beceremiyorum mesela PC lazim. PC de kaptanın suanki.evinde yok sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?