Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Esimle oglum arasinda sıkıstim kaldim canim dayanamaz oldum artik. oglum 6 yasinda eşim 3 yasinda gibi. Aslinda diyetteyim ve hergün yürüyüs yapiyorum ama sanki bosuna gibi gelmeye basladi stresten çatlıyacak gibiyim
Merhaba canım günlük hayatta o kadar çok problemle karşılaşıyoruz ki. Her şey güzel giderken birden eşinle atışabiliyorsun. Durup dururken kayinvalidenin söylediği bir şeye takılabiliyorsun. Çocuğun sıkıntıdan yeni yeni adetler çıkarıp sinirini bozabilir, anne evini ozleyebilirsin. Ya hiçbir şey olmasa evi yeniden ve yeniden dağılması bile sinirini bozabilir. Mümkün olduğunca bu gibi sebeplerin bizim beslenme ve spor rutinimizi bozmasına izin vermeyelim. Kadinlar kulübü bizim için dış dünyadan farklı bir yer olsun ve buradaki sorumluluklarımızı da hayatımızda kendimiz için yaptığımız en iyi şeylerden biri olarak görelim. Böyle düşünürsen hiçbir şey engelleyemez kilo vermeni.
Tatlım bırakma tabi. Olan olmuş artık bundan sonra yola devam. Spora ağırlık ver canım.

Perşembe kabağa ben de varım kızlar
Ben de varım kabak detoksuna
Ohh çok iyi olmuş 1. Sayfadaki tablolar düzenlendiginde bunu da oraya yazalım mi

toplight kaptanim müsait olduğunuzda bu listeyi 1. Sayfaya ekler misiniz yoksa walk gununde ziplayacagiz zıplama gününde walkliycaz

Kizlar yarışma günlerini tekrar hatırlatalım

Pazartesi walk challenge
Sali zıp zıp Challenge
Carsamba walk challenge
Persembe boş
Cuma walk challenge
Cumartesi boş
Pazar zıp zıp challenge

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…