• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Merhaba canlarım bugün guruba hiç bakamadım öyle canim sıkkın ki. Şu kötü gunlerin bir an önce geçmesini istiyorum. Bugün 2 adet gül tatlısı kaçırdım. Akşam listeme yazacağım. Çok halsizim ama bu savaşı bırakma niyetim yok. Bugün yaptığım kaçamakları yarın telafi edeceğim.

Cuma gunu kilomuzun yuzde 1 ini vermek icin elimizden geleni yapalim arkadaslar derece yapmamiz lazim biliyorsunuz detokslar sporlar konussun lutfen,birkac gun agir yemek yemeyin hele kacamak hic yapmayalim olurmu,aksakliklari hemen telafi edelim hersey takimimiz icin💪🥰😘

Cuma gunu kilomuzun yuzde 1 ini vermek icin elimizden geleni yapalim arkadaslar derece yapmamiz lazim biliyorsunuz detokslar sporlar konussun lutfen,birkac gun agir yemek yemeyin hele kacamak hic yapmayalim olurmu,aksakliklari hemen telafi edelim hersey takimimiz icin💪🥰😘
İnşallah yaa çok kez yaptık niye şimdi yapamayalim 🤗
Güzel bir cuma olacak Allah'ın izniyle ❤️

Umutumut82 Umutumut82 bu hafta bomba gibi geliyordun hani nerdesin bir.ses var.bakalim neler yapıyorsun

Esimle oglum arasinda sıkıstim kaldim canim dayanamaz oldum artik. oglum 6 yasinda eşim 3 yasinda gibi. Aslinda diyetteyim ve hergün yürüyüs yapiyorum ama sanki bosuna gibi gelmeye basladi stresten çatlıyacak gibiyim

Merhaba canlarım bugün guruba hiç bakamadım öyle canim sıkkın ki. Şu kötü gunlerin bir an önce geçmesini istiyorum. Bugün 2 adet gül tatlısı kaçırdım. Akşam listeme yazacağım. Çok halsizim ama bu savaşı bırakma niyetim yok. Bugün yaptığım kaçamakları yarın telafi edeceğim.
Tatlım bırakma tabi. Olan olmuş artık bundan sonra yola devam. Spora ağırlık ver canım.

Yarin hurma detoksu yapanlar kimler?bende varim
Persembe de kabak detoksu insallah
Su kacamak yapmis ve ya odem tutmus olanlara da tavsiye ederim

Perşembe kabaga katilayim hurma yok evde eşimde bugün çıktı daha cikmaz markete 5 6 gun
Perşembe kabağa ben de varım kızlar👍👍👍

Esimle oglum arasinda sıkıstim kaldim canim dayanamaz oldum artik. oglum 6 yasinda eşim 3 yasinda gibi. Aslinda diyetteyim ve hergün yürüyüs yapiyorum ama sanki bosuna gibi gelmeye basladi stresten çatlıyacak gibiyim
Boşuna değil.tabi sen ne zaman menüleri düzeltsen otomatik kilo veriyorsun hiç birşeyin hedefinden seni uzaklastirmasina izin verme lütfen

Back
X