- Konu Sahibi Cherry Mom
- #341.001
Çok şükür ilaçtan sonra geldim kendime ilacın yan etkileri de gelmezse süperim 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yürüyüşten sonra benim dizlerde derman kalmıyor nasıl atlayacağım diye kara kara düşünüyorum daha başlayamadım ben5.takim yarışa doymuyorduuuu![]()
kizlar bir rica amannn sakatlanmayin mümkünse spor ayakkabı ile atlayın ben bir sakatlandim sanırım 2 3 ay olmuştur halen ordaki doku zedelenmesi düzelmedi ağrıyı sallamadim atlamaya devam ettim
Zıp zıp Challenge![]()
Boşver sen uğraşma şimdi kuzum.listeleri artık cuma listelerinden takip ederiz orda da alt liste ust liste herkes var zatenPc lazımsa ben varım ayıpsınız
Aynen kimse kendini zorlamasın çorbada benimde tuzum olsun diyenler kendilerini zorlamadan atlasinlar zıplamak yürümek gibi değil çünküYürüyüşten sonra benim dizlerde derman kalmıyor nasıl atlayacağım diye kara kara düşünüyorum daha başlayamadım ben
Ne odem yapıyor acaba ? Spor yapabilir o.yuzden çok erken saatte tartılma hatta.hergun tartilma boyle stres oluyorsun belliki bende oluyorum cumadan beri tartilmadim regliyim diye kesin + yım ama biter diye düşünüyorum bakalım bu hafta sikacagiz kemerleriMerhaba kızlar
Ben cuma günü 76.6 duydum
Cumartesi 76.4
Pazar 76.5
Pazartesi 77
Bugun 78 e yakın cıktı cumaya yaklaştıkça azalmam gerekirken ben hep artarak gidiyorum. Kafayı yiyeceğim
Uğraşırım nolcak ki iyiyim şimdi çok şükürBoşver sen uğraşma şimdi kuzum.listeleri artık cuma listelerinden takip ederiz orda da alt liste ust liste herkes var zaten![]()
1 . Sayfadaki liste guncellecek bilgileri toplamakta zor olabilir orda baya iş varUğraşırım nolcak ki iyiyim şimdi çok şükür![]()
Tamam şu işlerim bitsin girişeyim ben bi1 . Sayfadaki liste guncellecek bilgileri toplamakta zor olabilir orda baya iş var
Sen tablo yapmayı biliyorsun zaten bir şey eksik olursa ekleriz birlikte sonra kaptanda senin yaptığın listeyi 1. Sayfaya yapıştırır
toplight
Tmm kuzum acelesi yokTamam şu işlerim bitsin girişeyim ben bi
Bende lahana alacağım bugün. Geç yatıp geç kalkıyorum zaten yüzüm falan şiş oluyor o yüzden cuma günü erken kalkmaya çalışıyorum. Bende hiç incelme sikilasma falan yokNe odem yapıyor acaba ? Spor yapabilir o.yuzden çok erken saatte tartılma hatta.hergun tartilma boyle stres oluyorsun belliki bende oluyorum cumadan beri tartilmadim regliyim diye kesin + yım ama biter diye düşünüyorum bakalım bu hafta sikacagiz kemerleri
Kendime kapuska yaptim kıymalı yağsız tuzsuz bol baharatlı Perşembede kabak yapabilirim
Teşekkür ederiz tatlım bence gayet yapılabilir bir listesen zorlaniyor muydun ?
Çok iyi ama istersen kademeli.arttir sonra vücut alışıyor nereden neyi arttirmaliyim diye düşünüp kalıyorsun![]()
5.takim yarışa doymuyorduuuu![]()
kizlar bir rica amannn sakatlanmayin mümkünse spor ayakkabı ile atlayın ben bir sakatlandim sanırım 2 3 ay olmuştur halen ordaki doku zedelenmesi düzelmedi ağrıyı sallamadim atlamaya devam ettim
Zıp zıp Challenge![]()
Ben yok muyum listede?5. Grup tam listesi aşağıdaki gibi değil mi? Kimleri eklemeliyim henüz listede olmayanlar kimlerdi?
emnis
umutumut82
Cagrihilal1
hezeyan538
kardelelen321
ayvacicegi
annecicegi
Pawlover
Elifcig93
Nefesimmmsin
Tempus
Hmavidag
melita09
nrmyn
reyyanmeftuni
Hayali ipin var yaa :)ya ben ipimi kaybettim nasıl ip atlayacağız ip olmadan? Bugün ip atlama sayımızı mı vermemiz gerekiyor?
İpsiz zıplayabilirsin canım istersen. Sayman gerekiyo tabi bi yandan.ya ben ipimi kaybettim nasıl ip atlayacağız ip olmadan? Bugün ip atlama sayımızı mı vermemiz gerekiyor?
Merhaba kızlar
Ben cuma günü 76.6 duydum
Cumartesi 76.4
Pazar 76.5
Pazartesi 77
Bugun 78 e yakın cıktı cumaya yaklaştıkça azalmam gerekirken ben hep artarak gidiyorum. Kafayı yiyeceğim
Ben de alt listedeyimmTempus canım bence ayvacicegini listene ekleme o taşınma sürecinde zaten izinli menü mesuliyeti yok sonra aramıza.katilirsa ekleriz
![]()