he biliyormusun sende hiç 110 kilo gibi görünmüyorsun...gerçekten bak...ben bi ara 103 kiloydum senin gibi görünmüyordum...şanslısın kilonu göstermiyorsun ve ben yemin ederim senin kilona bakmam yanında olsam öyle güzel yüzün varki ne 28 yaşında gibisin ne de 110 kilo gibi...eşin çok şanslı
Yok harbi tutmayın beni yaa. Ben bunu parçalarım hatta hızımı alamıyım ısırım koparım o şişko dediği yerlerinden kötükedihüso adam 176 boy diyo yaaa.. ben nerdeyse onun sadece 76 lık kısmına sahibim :roflol: bu şişko görmemiş yaafff
Neyse Reyhan ablamız gelsinde o seçim yapar artık. Valla beni seçmesi çook karlı görünüyo bu kıza gelinlik alsan dünyanın kumaşı gider duvak desen 1 km olması lazım ama beni seçse kumaşının enini boy kuıllansak tamamdır iş.. Ekonomik kızım diyomda inanmıyonuz :roflol:
anam anam anam ne güzeller varmış bu takımda kafam döndü:bbo: erkek olsaymışım keşkemmm:jeyyar:
cedric çoooooook tatlısın çookkk
bennuuu afeti devranmısın ancım bee
şaşkın zaten sıkıcam o yanakları bayılıyorum sana
offf ben kararsız kaldım hanginizi alsamki kardşime biliyosun reyhan abla annem olur oğluda direk kardeşim oluyo az biraz görüm ceyimdee söylemesi :dilcikar:
bennu ve şaşkın lrel hardi --noktayla virgül gibi oldunuz bee :roflol:
gelinin öylesi makbul zaten cadıcık...senin gibi kızlar erkeklerin tercihi,erkek kardeşim var 188 boyunda 77 kilo manken gibi valla ama,senin gibi balık etli ve ortaboylu kızlardan hoşlanıyor...bizim gibi kızlara pek bakan yok valla bak:)
uyuzsun muyuzsun ama arada güzel laflarda etmiyo değilsin hanii :1hug: yok be canım bende fazla kısayım bakma sen bana kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş ya benimki o hesap
koymuşunuz ben göremiyom yavvvvv... bende koyyum bari yaaaaa.......