kizlar ben cikiyom size iyi aksamlar efenin huysuzlugu ustunde hepinize cok opuyom yarin gorusuruz
saskın yenı fark ettım boyum 170.kızlar cok uykum geldı kusura bakmayın sıze doyum olmaz ama sabah erken kalkmam lazım resımlerı sımdıllık sılıyorum.kallıstem emel cıgım sıze koyarım yıne ıyı geceler hanımlar opuyorum hepınızıa.s.
abla ağzından bal damlıyor tşk ederim keşke göründüğü gibi olsa yemin ederim kiloluyum 42 beden giyiniyorum şuan 69.5 kiloyum işte...
60 kilo felan olsam 40 beden giyinsem keşkeee:Saruboceq:
ablacım 176 boyum...senin boyun ne kadar bennucugum?.
İyi geceler Zenan ve cedric. Bende birazdan yatıcam. Yarın salı pazarına gisicem yine sabahtan Cedric karşılaşırız belki yerimseniben
İyi geceler Zenan ve cedric. Bende birazdan yatıcam. Yarın salı pazarına gidicem yine sabahtan Cedric karşılaşırız belki yerimseniben
masallah canim bennu.. 70 kilo senin boyuna cok degil. ama herkesin kendinde kusur buldugu taraflari mutlaka vardir. 60i bilmemde 65 senin icin ideal diyorum ben. yedigin iki köfteyi dert etme kendine
saskinim simdi resimlerinizide gördünüz. valla görünce tanirsiniz birbirinizihihoyyytne güzel olur ya
Olur mu olur valla kaydirigubbakcemile3 Valla yakında ankaraya gitcem ilk bu gruptan bennu uyuzu ile tanışırsam hiç şaşmayın :roflol:
hele bak yaaa...bide bana uyuz diyor...cadııııbenneyaptımki