Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kizlar ben cikiyom size iyi aksamlar efenin huysuzlugu ustunde hepinize cok opuyom yarin gorusuruz

saskın yenı fark ettım boyum 170.kızlar cok uykum geldı kusura bakmayın sıze doyum olmaz ama sabah erken kalkmam lazım resımlerı sımdıllık sılıyorum.kallıstem emel cıgım sıze koyarım yıne ıyı geceler hanımlar opuyorum hepınızıa.s.

bizde öpüyoruz,iyi geceler dilerimmmm,yarın görüşmek üzere hoşçakal....:1hug:a.s.

ufff kalliste yok..ben akşam o gündüz giriyor çok özledim valla...hiç görüşemiyorummm

İyi geceler Zenan ve cedric. Bende birazdan yatıcam. Yarın salı pazarına gidicem yine sabahtan Cedric karşılaşırız belki yerimseniben

pazar günü neler yediğimide yazayım unutmadan

sabah:
2 dilim ekmek,1 domates,5 zeytin,30 gr kaşar peyniri,1 biber

öğlen:
lahana çorbası,3 tane beypazarı kurusu

akşam:
lahana çorbası,salata,bi kase yoğurt,ıspanak haşlaması 1 yumurtalı

ve ne yazıkki kahve içerken annem sosyete mantısı yapmış yufkadan 2 tane ondan yedimmmm

2 gündür formdan düştüm...

masallah canim bennu.. 70 kilo senin boyuna cok degil. ama herkesin kendinde kusur buldugu taraflari mutlaka vardir. 60i bilmemde 65 senin icin ideal diyorum ben. yedigin iki köfteyi dert etme kendine

masallah canim bennu.. 70 kilo senin boyuna cok degil. ama herkesin kendinde kusur buldugu taraflari mutlaka vardir. 60i bilmemde 65 senin icin ideal diyorum ben. yedigin iki köfteyi dert etme kendine

evet 65 de güzel duruyor bende...haklısın ablacım 65 olsamda göbek atıcam...yıllardır kilolarımla uğraşıyorum bıktım valla...bide kemikliyim diyorumya...ne kadar versem 38 beden olamam yani...gerçi çok zayıfta sevmiyorum...50-55 kilo olayım istemem kız kardeşimin boyu benimle aynı ve 53 kilo manken gibi ama ben okadarda sevmiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…